| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Kovaçeviç `Gerçek Fenerbahçeli` Oldu
Real Sociedad`ın Yugoslav golcüsü dün oynadıkları Galatasaray maçı öncesinde ``Maça Fenerbahçe - Galatasaray maçı gözüyle bakarak çıkacağım. İtiraf etmeliyim ki Fenerbahçe takımında bir gün oynayıp Galatasaray`a gol atmayı isterdim. Çünkü Yugoslavya`da Fenerbahçe bir kültürdür ve çok sevilir. Umarım bir gün bu gerçekleşir. Galatasaray maçında da umarım gol atarım`` açıklamasını yapmıştı. Kovaçeviç dün akşam Galatasaray`a gol attı ve böylece gerçek Fenerbahçeli oldu. 01.10.03 - 11:35 kaýnak: www.antu.com |
|
||||
|
||||
![]() tahminimce bjk ne yazikí kayip edecek cünkü luce iyi teknik adam ama büyük maclarin adami degil ve bence büyük takiminda teknikdirektörü degil bjknin basinda terim veya daum gibi birisi olsa bjk final oynar derdim cünkü cok iyi bir kadrosu var ama ne yaziki korkak oynatiliyor harcanan paraya yazik insallah yanilirim ama durum ortada bjk bu oyun anlayisiyla büyük takimlara karsi zor mac alir yahu adanaya bile kontra atak oynayacak neredeyse. bjklilere cok yazik böyle bir kadro her sene bir araya getirilmiyor.
|
|
|||
|
|||
![]() gercek Fenerbahceli!
![]() Was die Leute sich einfallen lassen he... |
|
|||
|
|||
![]() Benime tek korkum o zaten. Sirf defans yaparlarsa garanti kaybederler.
Ama dise dis oynamaya calisirlarsa cok olumlu seyler olur! Hayirlisi. Ich werde auf jedenfall auf unsere Mannschaft Wetten!!! |
|
||||
|
||||
![]() kusura bakma yarin ve öbürgün vaktim yok
4 Ekim Cuma 20.00 Konya-Fenerbahçe 0:2 5 Ekim Cumartesi 15.00 İstanbul-Denizli 2:2 19.00 Gençlerbirliği-Adana 3:1 19.00 Malatya-Bursa 2:0 19.00 Galatasaray-A.Sebat 2:0 6 Ekim Pazar 15.00 Elazığ-Beşiktaş 1:1 19.00 Gaziantep-Ç.Rize 2:1 19.00 Diyarbakır-Samsun 2:0 19.00 Trabzon-Ankaragücü 1:0 |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() demedi demeyin
|