| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Insanlarin Kancikca Katledilmesi ne kadar aci..
O Lanet el. O vahsi yaratik yine bir insana Kiydi.. Ve ben artik yoruldum; Düsünmekten de,Insanlikdan da, Türklükden de Bu nasil bir dünyadir ?.. Bu nasil Bir yasamdir ?.. Bu nasil bir ilkelliktir ?.. Kim ne derse desin, Kim sucu kime atacaksa atsin, Kim Nutuk söyleyecekse söylesin.. Bu Utanc, Bu kir bu irin ,bu leke Temizlenemez.. Hayir kanlarimiz Temizlenmedi baci !.. Kirlendi.. Koyulasti,Katran gibi oldu.. Ve Ben yoruldum !.. |
|
||||
![]() birileri hrant ı oldurunce turkiyeyi yapması gereken bir seylerden vazgecirecegini dusunup oldurtmusse hrantı yapılacak en iyi şey bildigini okumak ve velveleye dusup sucluluk psikolojisine kapılmamaktır.gelsinler hrant oldursunler dilipak oldursunler ne bilem oldurebildikleri kadar oldursunler ama turkiye kendine adam gibi bir yol bicip onu uygulayacaksa da uygulasın.kerkuk ve ırak konusunda ermeni soykırımı konusunda ve diger dıs politika meselelerinde turkiye kendisine ait devlet politikaları yaratma asamasındayken hrant olduruldu diye vazgecmemeli.yada onundeki cok dar zamanları bu tür velvelelere kapılıp harcamamalı.sogukkanlı olmak velveleye dusmemek lazımdır.hrant olduyse oldu.turkiye hala yerinde duruyor.(öldürülmesi kötü bir seydir tabiki.iğrenctir ve her ne olursa olsun kabul edilebilecek bir sey değildir.bu iğrencliğin bu milletle bu milletin degerleriylealakası yoktur.ve bu ulkede bu cok sıradan bir sey haline getirilmiştir.yutmamak lazım)
ayrıca hrant ı birisi kişisel olarak oldurmusse bu da cok normaldir.yadırganmamalı.cinnet toplumundayız.hergun birileri moktan nedenlerden birilerini olduruyor.olene yazık oluyor.olduren naptıgının farkında değil. |
|
|||
![]() mir ist es nicht genug..
|
|
||||
![]() türkisch lernst anstatt dich jahrelang darüber zu beschweren, dass in einer türkischen Community die Mitglieder in türkisch miteinander kommunizieren???
Du bist ja sonst ganz ok, aber deine polarisierende Art geht mir manchmal echt auf den Senkel, du stehst nicht im Mittelpunkt des Universums, lerne die Dinge auch mal so zu akzeptieren wie sie sind. Es gibt Menschen, die ihre Heimat vermissen und dies damit etwas ausgleichen, in dem sie ihre eigene Sprache sprechen; sei auch mal verständnisvoll und nicht so egofixiert! Außerdem, was hindert dich daran türkisch zu lernen? Etwa zu faul?? |