| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Kasım CİNDEMİR/WASHINGTON
Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından kamuoyuna serbest bırakılan belgelerde, İslamcı terörist oldukları gerekçesiyle ABD’nin Küba’daki Guantanamo Üssü’nde tutulan zanlılara kötü muamele yapıldığı doğrulandı. Kampta papaz kılığına giren muhafızlar, tutuklulara vaftiz bile yapmış. ABD’nin terörle bağlantıları olduğu gerekçesiyle Küba’daki Guantanamo üssünde alıkoyduğu tutuklulara kötü muamele yapıldığına dair iddialara yenileri eklendi. FBI belgelerinden, 20’den fazla olayda tutuklulara aşağılayıcı davranışlarda bulunulduğu işkence yapıldığı anlaşıldı. 26 FBI memurunun tutuklulara karşı kötü muameleye tanık olduğu ortaya çıktı. Buna göre, bu sert yöntemler, diğer devlet kurumları ile sözleşmeli sorgulayıcılar tarafından uygulandı, ancak FBI çalışanları bu olayların tamamen dışında kaldı. Gözetim altında tutulanlara yapılan işkencelerden bazıları şöyle: Sürekli Kur"an okuyan birinin kafası bantlandı. Tutuklulardan biri İsrail bayrağına sarılarak yüksek volümlü müziğe ve parlak ışığa maruz bırakıldı. Kadın gardiyanlar, kucak dansı yaparak mahkumları tahrik etti. 18-24 saat süresince bir odanın ortasında zincirlenerek, "ana karnındaki bebek" gibi durmaları istendi. Kuran’ın üzerine çömelerek tutuklular, rencide edilmek istendi. Rahip giysileri giyen görevliler, zanlılara vaftiz töreni yaptı. Namaz kılmak isteyen tutukluların yüzlerine kan sürülerek bunun "adet kanı" olduğu söylendi. FBI belgeleri, insan hakları savunucusu bir kuruluş olan ACLU’nun enformasyon özgürlüğüne ilişkin yasalar çerçevesindeki talebi üzerine serbest bırakıldı. ACLU, Guantanamo’daki kötü muamele yüzünden ABD’nin eski Savunma Bakanı Donald Rumsfeld’i dava ediyor. |
|
|||
![]() "Tanri bana Konustu !.. " diye baslayan,
Yarali Bir sekilde Camiye Siginan savunmasiz Irakli askerin kafasina Dünya nin gözleri Önünde Naklen Kursun SIKAN coni ile devam eden Sürec Nihayet Guantanamo rezaletinin aciga cikmasi ile halen Vahsetini sürdürmektedir. Bunu Hic kimse " Savastir " sözleri ile aciklamaya kalkmasin !.. BU EVANGELIST FANATIZMDIR !.. Hacli Seferlerinin yeniden HORTLATILMASIDIR !.. ASIRLIK bir KIN in yeniden YAPILANDIRILMASIDIR !.. Ve Islam BIRLESMEK ZORUNDADIR !.. Hem de hic vakit kaybetmeden. |
|
|||
![]() Aglamak fayda verseydi babam Kalkardi !..
Bizim Gücümüz Yasamimizi Insanca sevgi Icinde spürdürmek icin yeter. Öyleyse BIR Olalim !.. |
|
|||
![]() Romancigim;
Asagidaki yazida diyanet ve din alimlerinin Birlestigi noktalarin Islam a ait Olamiyacagini (" ait oldugunu " olacakti ) ve diplomami Sormussun.Bundan dolayi Bu yaziyi yayinlamak ihtiyaci Duyuyorum. ___________________ Özür dilerim ![]() |
|
|||
![]() bunlar varsayim.... insanlari Ilahlastirip bir sekilde YENI DIN üretmenin Alemi neeee...
Zaten mevsudil DINLER yeterince SAFSATALASMIS... zama ne gerek duyuyorsun ??? |
|
|||
![]() kaldiki Tarihi olaylarda yoruma aciktir... kim yazmis ne zaman yazmsi ve her seyden önemlisi OBJEKTIFMI yazmis yoksa taraf tutarakmi ????
Olay bu..... cünkü yazinin tek tarafli oldugu her kelimesinden belli... IDEOLOJIYE ne gerek varkiiiii... kavgayida yapana Araplar DINIde üreten ve icine denlerde Araplar... Benim acimdan o kadar önemli ola degil... Kaldiki nasil ve neden savas yaptilarki... buda yoruma acik... hemde o kadar yoruma acikki... gercekleri Allahtan baskasinin bilecegine beni kimse inandiramaz.... DINlerde VARSAYIMDIR YORUMLARIDA.... ama elbet ALlahin varligi tartisilmazdir, cünkü Allahin varligi yasanilan hissedilen ve daima var olan bir sey |
|
|||
![]() zamansal cikarsal ve cogu kezde IDEOLOJIK yorumudur... kiiiiiiii bu kadar Islam devleti kendi sahsi cikarlarina göre yorum yapipo insanlari uyusturuyorlar...
Bunu anlamayacak ne varki... |