| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Kuranin zamanina göre inen Ayetlerini ele almayacaksin.... icerisinde yatan EVRESELLIGI arayacaksin...
elbet 1400 yil önce kadinla erkek esit degildi, dahlende degil... yani bu cok sarihtir... Ama mesaj olarak öyle degil dostum... Kuranin RUHU kadini assagilamaz.. zaman göre yorum ister... |
|
|||
![]() isteyen istedigi gibi yorumlar....
Zaten yorum yüzünden DIN devlet islerinde yeri yoktur.... ve öyle olmalida... bak senin DIN anlayisin farkli benimde farkli.... Devletin icin bu fazla önemli degil... orada zaten Meclis karari gecer... O yüzden Demokrasiye uydunmu, zaten 100 de 99 tümn Dinlerin temelinde yatan EVRENSEL TEOLOJIYE uymus olursun.... Takma kafani derim |
|
|||
![]() KENDINI BILMEZLERE 2 kelime yetiyor ve bol bol yazi yaziyorlar !
NE YUCESIN YA RABBI evet adimi soruyorsun ne oldugumu anlatiyor ve yazdigima bakinca ne olmusum anlatiyor ! |
|
|||
NE YUCESIN YA RABBI evet adimi soruyorsun ne oldugumu anlatiyor ve yazdigima bakinca ne olmusum anlatiyor ! |
|
|||
|
|||
|
|||
![]() Parolarlarla Propagandali laflarla kendi DIN anlayisini resmilestiremezsinki....
Tartiusmalarla DINI anlayisini anlatmaya calis... ve söylediklerinin sadece kendi görüsün oldugunuda anla.... Den alles ist RELATIV |
|
|||
![]() aslinda cokta hakli tarafin var....
Bana göre HZ: Muhammed bir Vozyonistti ve Kuranda o yüzden Vizyonist bir kitaptir.... ama Allah tarafindan inmemistir elbet... söylentilere göre Cebrail tarafindan nakledilmis.... ne kadar dogrudur bilmiyorum... ama Enerji boyutunda kaainattan ses almak mümkündür diye düsünüyorum... olabilir bunu göz ardi etmiyorum... Ben su sekil bakiyorum olaya.... Hz. muhammed zamaninda cok beceriksizdiler Arsivleme isinde... o yüzden Kuranin ayetleri birbirine karismis olma ihtimali bence asiri sekilde süksektir... veya Ileveler mümkündür.... bu acik ortada... kii taaa yillar sonra derlenen toplanan kitapta elbet süphe olacak.... Inis sirasinida bilen yok bence.... Kuranin arkasinda yatan olaylari bilende yok... unutulmus gitmis yada yazilmamis.... o yüzden su aniyle Kurani Kerim bir nevi tahmin kitabi halini almis diye düsünüyorum..... Veeeee 1400 yil sonra ILAVELI ZAMLI DIN HALINI almis.... Ne yazikki bu böyle |