| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Müslümanlik bir kelimedir... hic kimse dogru dürüst anlamini bilmezken, nasilda kardes olacaklarki.... ???
Kardes olmalari kesinlikle mümkün degil... Körü körüne Müslüman olmadan önce... Müslümanligi kavrayacak beyinler olamasi gerek... cagdas ve evrensel insanlar olmasi gerekkiiiiiiiiiiii kii ancak Müslümanligi kavramis olsunlar... DINI ancak kültürlü ve cagdas insanlar anlayabilir kiii bunlarinda zaten insanlikla yada savasla falan filanla derdi yoktur... adamlar huzur icinde hayatlarini yasiyorlar... Senin bahsettiklerin esasen Müslümanlik adina uyusturulmus olan kisilerdir... cünkü DIN uyusturucudur... Bilmeyen mecbur körü körüne inanmak zorunda.... Islam aleminin hastaligi ise, körü körüne Hocalara inandiklaridir |
|
|||
![]() aslinda senin profiline bakinca kisiligini yansitiyorsun, sen eger birini kardes olarak gormessen o senin problemin, senin yorumun hangi soruya cevap veriyorum bunu bile anlamis degilim birseyler yazmisin ama ne yazdigin belli degil ama bir yerde haklisin bizim muslumanlar TV hocacalarini ve Cami hocalarini cabuk kaniyorlar bazi seyleri bilmedikleri halde akil veriyorlar haklisin hic suphem yok ama hemen DINSIZ bir yorum yapma hic yoktan onlar insanlarla ugrasiyor yani ayip oluyor onlara karsi, sen insani sevmiyorum diyorsun o ise kapisindan kimseyi kovmuyor kimsenin HAKKINI yememek lazim.
|
|
|||
![]() DIN UYUSTURMAZ YANLISLAR UYUSTURUR !
|
|
|||
![]() farkinda olmalisin.. ve ne kadar kiymetli birsey oldugunu bilmelisin..
elbetteki her birimizin icin.. herhangi sebeblerden dolayi bazen buruktur.. ama bu üzülüp isyana gelmemiz gerektigini göstermez.. bir gülücük bin gülücük dogurur.. evime gelen misafirleri.. ve ailemi asik bir yüz ile karsilamak istemiyorum. tam aksine.. gülümseyerek.. ne kadar önemli birsey bu.. dünyayi her gün düsünür iken böyle günlerde dünyayi unutmamiz gerekiyor bence.. yani unutmak derken.. resmen unutmakta degil.. yapabilecegin, degistirebilecegin seyler icin savasman.. ve bugün gülmemiz gerekiyorsa.. gülelim.. her gün gülmemiz gerekiyorsa.. her gün gülelim.. cümleten bayramimiz mübarek olsun.. kalbiniz güzelliklerle dolsun.. |
|
|||
![]() sun??
![]() |
|
|||
![]() ama bazilari bugun gulemiyor ve o kisiler uzgun iken sen nasil gule bilirsin ? bende ondan sordum bu biraz yalan olmaz mi ? gulmek degil isin gaye gulmek = kah kah ise gulmek degildir sevgiyi bir gulumseme ile yansitmaktdir gulmek ama senin dedigin gulmeyi anlayamadim, komsuzu aglarken sen gulersen halimiz ne olur ? bir gun sen aglarken o sana gulerse o zaman sasmican degil mi ?
|
|
|||
![]() Zamaninda Saddam tarafindan ezildiler, simdide amerika destekli hükümet tarafindan olabilir.
|
|
|||
![]() arkadas...... su ana kadar Saddamin astirdigi adamlarin 1000 kati kadar can verdiler.... WARUMMMMMMM... nur weil Sie George Busch lieben..... na dannnn sollen Sie doch glücklich werden...
Ich bin ein sehr sehr Radikaler Mensch, wenn es um Doppelten Moral geht.... Die jenigen die Saddam gehängt haben... sind MILYARDENFACH schlimmer.... devletini satan kisilerdir... ve onlari secende Irak halkidir... mutlu olsunlar... Ben Iraklilari kardes olarak görmüyorum... kendi kendilerini kesen kisiler beni zaten 40 km vurup uzatmak ister... olay bu... Du denkst zu Populistisch.... yuvarlak parolalarla yürümez dünya |
|
|||
![]() hic bir iyilik cerdigi tarafi yok... tedavi etmiyor RUHLARI... daha cok korkutuyor, sabah aksam Cehenneme sokuyor... Türk kadinlarinin cogu yanlis DIN yüzünden, sabah aksam Cehenneme sokulup cikarildiklari icin piskolojileri tamamen bozulmus ve evde kara CAHIL birakilmis....
YALANMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII eeeeeeeeeeeeeeee neresi DIN simdi piyasadki Müslümanlik ve nasil kardeslik olacak... Dostum Müslümanlarin su an yasadiklari DIN komple yanlis... Hiristiyanlarin ayni hatalarini yapiyoruz... sonuc DINSIZLIGE davettir |
|
|||
![]() DINLERI yanlis... yada yanlis yorumlar icerisindeler...
Git camiideki Hocaya DINI sor... kesinlikle sana bilmem demez.. kafadan bir seyler uydurur ve eve yollar... Eger Objektif sekilde DInlere bakarsan... Incilin safsata Hurafe ile dolu oldugunu anlar, ayni zamanda Kuranin bile nazi olaylari abarttigini anlarsin... Mesela Süleyman Peygamberin büyük hükümdar oldugunu veya benzeri olaylari.... Tüm arastirmalar Süleymanin öyle aham saham bir Sultan olmadigini gösterir.... Saray bile ufak bir yapi, en azindan temelleri... Yahudiler abarta abarta Inciller yazmislar.... ve sonunda kendileride inamis... Incilleri yazan Krallarini sonunda Misir Firavunu öldürüyor ve gidip Judeyayi fetediyor... Tarihle Dinler uyusmuyor... Haaaaa bu demek degildirki, Resüller yasamadi yada Allah yoktur.. tam tersi, Allahin varligi süphesiz ve Allahi yeryüzünde taniyanlar ebedi eksik olmayacak, ben bile Allaha inaniyorum, cünkü bir gercek, bir kudretin gücün var oldugu acik ortada... AMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA su anki Dinlerin söyledikleri... yada DIN adina yapilan yorumlar, yani bana göre kapasitem ve anlayisima göre, YANLIS VE INSANLIGA FAYDA KATMIYOR |