| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Hakkı, Hakkı’ya gitmis, Hakkı Hakkı`dan hakkını istemiş, Hakkı, Hakkı`nın hakkını vermeyince, Hakkı da Hakkı`nın hakkından gelmiş.
|
|
|||
|
|||
![]() Gri Gül, Lütfiye Aydin dan, tavsiye ederim
|
|
|||
|
|||
![]() Edward Bernays
PROPAGANDA |
|
|||
|
|||
![]() Serenad für Nadia von Zülfü Livanelli
süperrrrr |
|
|||
|
|||
![]() Pola Kinski
Kindermund |
|
||||
|
||||
![]() En azindan burda kuran hakkinda sifir bilgiye sahip oldugun sadece kulaktan dolma yazilar yazdigin alelen belli olmus.
Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() evet tanitmiyorum, ama söyle söyleyeyim, egerki hartz IV ile geciniyorsan , yedigin her 1kilo ekmekte 80 mio da bir payim var.
düsünsene senin gibi asalaklarin karnini bile doyuracak kadar sorumluluk tasiyan bir bireyim. ama dedigin kadar karaktersiz olsam bile, seni asla sollayamam !! ----------------- simdiye kadar hayatima girmis cikmis bir bayan dahi, benim kötü oldugumu söyler sanmiyorum. hic bir sekilde insanlará camur atmayi, beceri veya is olarak görmedim. sadece kitabin kapagina bakip , ilham alip bir kitabi degerlendirmedim. ------------------------- Ilahi güc iste, Hamd olsun Allaha !! Insan kendi kendini nasil yikiyor nasil rezil ediyor nasil arsizlastiriyor, SENIN KISISEL becerin sandigin hastalikla ögreniyoruz !! Senin gibi insanlarin var olmasi, veya benim gibi cahillerin yasamasi, yasama mana katiyor ! insanlar akillarini kullandiklari taktirde, kendi düsüncelerini kisi ve kisiler hakkinda zenginlestiriyor. buda insani ilerki hayatinda olgunlastiriyor.. ---------------------------- senin yasini bilmiyorum, bilmekte gerekmiyor, ama senin hakkinda yazilanlari okuduktan sonra , ne tip karakter yapisina sahip oldugun belli oluyor!! --------------------------- senin bu yazima bu kadar tepki vermen de tuhaf !! sana resmen hayat kadini yakistirmasi yazanlara bile bukadar tepki göstermedin. sen cok basit bir kisilige sahipsin, üzerinden cok buldozerler gecmis !! |
|
|||
|
|||
![]() Leitfragen Politik
Orientierungswissen - Politische Bildung http://www.klett.de/produkt/isbn/978-3-12-800621-5 |
|
|||
|
|||
![]() Elif Şafak - Aşk
Biz Aslında Neyiz / Hüseyin Tunç Yaşam Bir Avuç Gül Bir Tutam Diken - Yavuz Bahadıroğlu |
|
||||
|
||||
![]() Traurig aber wahr: mein eigenes Buch.
|