| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ben mesela cok dans etmeyi güzel giinmeyi makjaj felan yapmayi seviyom bide gezip tosmayi. bas örtülü insanlar cok pis pis bakiyor hep bide hep dedikodu yapiyolar hakimda. sadece benim hakimda diil arkadaslarimin hakindada. hic en ufak modernlik anlayislari yok!!!! atatürk bizim gibi avrupa genclerile gurur duyardi güya kemalistelermis!!!!!!!!
millete bide fickir özgürlügü barip duruyolar ama aslinda kendileri fickir özgürlükleri hic ama hic yok!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ayni zamanda millet düsmani
bu nasil oluyor dön bak aynaya gercek yobazi görürsün |
|
||||
|
||||
![]() benim isim aynalarla zatende ondan bakiyorum sürekli zaten ama arkami döndüüm zaman sizin gibi sopali adamlarin duracandan korkuyom bazen bana kopftuch taktircaklar zorla. dönmiim daha ii.
biraz daha relaks ve cool olun bence. cok sinirlisiniz heberaber. |
|
|||
|
|||
![]() bu biiirirr
ikincisi..bu laf hepinize haftalardir burda dine, peygambere ve müslümanlara küfür edilirken, hakaret edilirken neredeydiniz???? isinize geliyordu degilmi sizden birinin öyle konusmasi nedense bu soruma burada sahte kemalistlerdne hicbiri cevap yazamiyor anca dansöz gibi kiviriyorlar |
|
||||
|
||||
![]() bana küfürler atilip duruluyor burda ben kimseye hakaret etmedimki. okuyabilen zaten anliyor
|
|
||||
|
||||
![]() isimiz gücümüz vardi heralde dimi?
size kimse karismiyoki yani ama yeterki siz millete kopftuch taktirtmayin zorla morla serbesiniz yani. ne diim |
|
|||
|
|||
![]() olanlar din düsmanidir, alevilere karsi olanlar nedir o zaman?
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() isiniz ama nasilda bitti birden meydan bos kalmayinca
hadi diyelim isiniz bitti..hani nerede islama küfüre karsi tepki????????? sen cahilsin..100 defa yazdim anlamadim..türkiyede kimse kimseye zorla türban taktirmaz..ama zorla cikrttirir..bu bir gercek..dünya nasil yuvarlaksa bu da bir gercek |