| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() als hier mit geistlich nicht mehr Aufnahmefähigen,schwer geschädigten Ochsenköpfe zu diskutieren???
Aptallik ve yüzeysellik bulasicidir dikkat et:-)) |
|
||||
|
||||
![]() Hab mal gezielt deine Beiträge gelesen und festgestellt, das wir eigentlich das gleiche meinen.!? Hättest aber ruhig anders formulieren können. Und da die Türken in letzter Zeit nur noch von irgendwelchen Nullen dämlich von der Seite angemacht werden, raste ich bei kleinen Negationen sehr schnell aus.
Es muß ein EU-Sport sein Türken überall schlecht zu machen. Sorry, nichts für ungut.! |
|
||||
|
||||
![]() Cahillen birsey yapamassin.Bir saatlik isi 10 gün de zor yapar.Böyle Kirolarda hep öter öter.Ispatlari yoktur, yanlizca öterler.
Türkiyenin cok büyük bir hatasi var.Oda bu kirolari cok simartilar.Malesef... Deger verme .. Biz Laz .. bence bin kere daha akillidir.Adamlar yediklere ekmege sükran duyuyorlar. Kardesim bu Kürtlerin bir ic duygusu yok.Amerikan babalari cok simartmis. Malesef daha Evrimin cok gerisinde kalmislar. Bence Türkiye bunlara biraz Toprak versin.Ikin gün sonra yine Tr sinirlarina gelip. Bizi alin diyicekler. Adamlar iki gün icinde bir birilerini öldürmekten baska birsey bilmiyorlar. Töre cinayeti , Baslik parasi, cok kadinli evlilik hep kimde? Tabi Kürtlerde. Türkiye bunlari cok simarti.Gün geldi ve yedikleri canaga tükürüyorlar- Allah akil versin... |
|
||||
|
||||
![]() ...ich kann einfach nicht hinwegsehen....
|
|
|||
|
|||
![]() kimse bir cevap veremedi.. Tlt olup kaldilar... yani bir tanedemi haksizlik akillarina gelmedi.... eeee demekki akil olamyan basa gelemez... heheheeeee
Bu kadar insan var Forumda ve tek bir tanesei bile bir kelime üretemedi.. o yüzden baslayip persönlich oluyorlar.. yok ben söleymisim yok böyleymisim... sanki beni benden daha yi biliyorlar.... offff ulan offff Devenin sadece gerdani yamuk degil.. dogru seri yokki |
|
|||
|
|||
![]() Benim sahip oldugum ve senin sahip oldugun, Recht hangisidir.....
Ben fazla olan ve sende olmayan HAK nedir...... ????? Artik bende baslayacagim simdi nallamaya...... bir soru sorduk.... boru gibi etki yapmis olsa gerekki, kimse bir sey üretemeiyor... ENis Abine cevap ver be Kiro.... hadi bir tane HAK yeter |
|
|||
|
|||
![]() Eger bana cevap vermezsen... her yerde Forumda seni kovalayip hep ayni soruyu soracagim...
Enis artik bilmek istiyor... gercekleri konusma zamani geldi... Benim sahip oldugum ve senin sahip olmadigin HAK nhangileridir ???? ICh werde solange weitermachen bis ich eine natwort habe.... oder du einfach zu gibst, das Ihr Kurden einfach bewusst Teror verbreitet, weil Ihr denk Ihr seid was besseres |
|
|||
|
|||
![]() öldürmek...
Bir Tat sözü vardir... "Tilki ugrasmaya bir sey bulamadimi, cocuklarini s....kermis" Tam bunlkar icin Atatsözü... hic biur sey bulamadilarmi... kalkip Töre öyle diyor diye insanlari vurup uzatirlar |
|
|||
|
|||
![]() Milyonsten mal...
Enis artik bilmek istiyor... gercekleri konusma zamani geldi... Benim sahip oldugum ve senin sahip olmadigin HAK nhangileridir ???? |
|
|||
|
|||
![]() ve sabun gibi döneklik... bundan baska bir sey ben görmedim bu tiplerde.... A dan Z ye hepsi ayni.....
Bir soruma cevap veremediler... bu kadar cahillik kriminelldir |