| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ama karin doymasiylada bitmiyor ruhunu da doyurabilmesi lazim. genelde egitimsizler kötü insan olmasada bir yerde kendilerini belli ediyorlar. ne olacak bu kadinlarin hali? tamam okuyacaklar ama yanindaki adam onlarin seviyesinde olmayacak. is yemegine ciktiginda kocasini nasil yaninda götürebilecek. yok ben bu tür iliskilere pek umutlu bakmiyorum ve cicim yillari gecince bu kadinlarin parasi bu erkeklere tatli gelecek. ich kenne kein paar das länger als 10 jahre verheiratet ist wo der bildungsstand so unterschiedlich ist. bak sana birsey daha söyliyeyim. bu okumamis ama ben seviyeliyim modunda olan tipler devamli ayni deyimleri, atasözlerini kullanarak kendilerini okumus olarak göstermeye calismasi belirgin oluyor. genelde bir iki konuda tek tarafli birseyler okumuslardir, ama okuduklarini bile yarim okumusturki derine girdiginde aciga cikar. argümanlari zayiftir, belge, kayanak nedir bilmezler. okudugunu yorumlama yerine baskalarinin yorumunu tekrarlayip onun arkasina siginirlar. kaliplasmis zihniyetleri oluyor. v.s. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
nerde o süperkizlar mint-dallarinda okuyan? islerine gelmiyor. -- kuaförlük daha cok hoslarina gidiyor ve saati 3 euroya calisiyorlar o da anca giysisine yetmez kaldiki kirasina. kim kimden gecindigi belli. kimin oruspuluk yaptigi da belli. kadinlarin esas isi direkt ve indirekt oruspuluk istisnalar haben die regel. schwedende görüyoruz nereye bu seyler gittigine. taylanta hucum ediyor erkekler. zaten hangi erkek kadinlarlan konusmaktan zevk alirki? fasa fiso kendimizi kandirmayalim. zaten erkekler okumus kadini istemiyor. okuduktan sonra 30 yaslarinda oluyor ozaman yasi zaten gecmis oluyor. cinde 27 den sonra yasi gecmis olarak görülüyor kadinlar ve evde kaliyorlar. burdada aynisi. okumus banane ben sipor sikisi yapmak istiyorum. yine sex and the city, shades of grey, gibi igrenc seyleri sevecekler. kendimizi kandirmayalim |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bak buradaki bir bayan lastoþu reddedince nasil deli danaya dönüp o bayana hakaret edici yazdi. cahil lastoþ cevaplari anlamadigi icin hala davetlerle kandiracagini zannedip üsteleyince bayan anlamiyormusun deyip yine acikca red etti. lastoþumuz yine sanalda burnunu sürttü... ve yillar gecsede yine ayni cevaplari alacaktir bu. 7sinde nasil buralarda terslendiyse dün yine ayni sekilde terslendi ve 77sinde yine ayni kalacak. egitim ruhunu doyurur egitim karninida doyurur ama egitim görmemisler bunu anlamiyor, anlamadigi icinde egitimsizle egitimli uyusmuyor. dengi dengine olacak ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bis felsefe yapiyoruz sen kahveye takiliyorsun. dedikodu yapmayalim. |
|
|||
|
|||
![]() Hah aynen ondan: Ruhunu doyurmali.
Billy seni anlamak zor. Hem 30 yasinda nereye gec kaliniyor? Evlenmeye mi? Neden? :-) |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Weisst du warum ich dir antworte. Weil diese Geschichte die du hier zitiert hast, genau deine Lage wiedergibt. Ich prahle nie rum, sondern lasse Tatsachen für mich sprechen. Du aber hast unterbewusst die Gedanken der Frauen, die du im Internet, wo denn sonst? Zu einem Treffen mit Lüg' und Betrug überredet hast, so aufgefasst wie die Geschichte... Ich erzähle dir mal wie es bei mir ist.. Die Frauen bekommen alle ein breites Grinsen, ihre Augen werden riesengross und funkeln mit der Mittagsonne um die Wette. In ihren Körpern werden Glückshormone ohne Ende produziert... Genau das Gegenteil von dem was passiert, wenn sie deinen Anblick ertragen müssen ![]() Ich hab als Modell gearbeitet und zwar für eines der grössten Werbeagenturen im Auftrag wiederum für einen der grössten Jeanshersteller überhaupt... Rein oberflächlich behaupte ich einfach mal, dass nur Kivanc Tatlitug und Mert Öcal es mit mir aufnehmen können. Ansonsten, dieser Typ den ich eben in der Home-seite von Vaybee sah, Burak Özcivit, Kenan Imirzalioglu, Tarkan und Co. können's nicht mal mit dem schwarzen unter meinen Fingernägeln aufnehmen. Geschweige es mit mir direkt.. Weiss du was der Unterschied zwischen uns beiden ist. Mir pfeifen die Frauen sogar in Anwesenheit ihrer Freunde und Männer hinterher und auf dich kurbaga pörtkek gözlü pfeifen sie ![]() Du bist der klassiche Namert wie im Bilderbuch weisst du dass ![]() Geändert von the_last_time (10.03.2013 um 19:30 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
hattest nicht ein breites grinsen im gesicht, hattest du keine riesengrossen augen bei seinem anblick, haben deine augen nicht gefunkelt, hat dein körper keine glückshormone produziert? was fällt dir ein jemanden der als model für die grösste werbeagentur und für den grössten jeanshersteller gearbeitet hat und der jeden anderen man in den schatten stellt und dem frauen in gegenwart ihrer ehemänner hinterherpfeifen abzuweisen??? was fällt dir ein jemandem der eine blonde wunderschöne junge ärztin hat eine abfuhr zu erteilen. was fällt dir ein jemandem der nur mehrmals scherzhaft dich hefitgst angebaggert hat ernst zu nehmen???? ps. ich verstehe immer besser weshalb tuv-tuv über lastoþ sagte: "der typ leidet an realitätsverzerrung." |
|
|||
|
|||
![]() Ya millet abartmayalim. Saka mahiyetinde gelisigüzel söylenmis biseydi. Ciddi ciddi anmachen filan etmedi beni yani. Bosverelim bunlari kisisel kavgalari birakalim artik.
Ayrica Burak Özcivit falan Kivanctan daha yakisikli.:-) Neyse herkes kendini güzel görürmüs :-) Dogruda olabilir ne diyelim? Allah her türlü mesut etsin ![]() Geändert von OnMyOwn (11.03.2013 um 14:36 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
su günlerde ciddi bir iliskisi var. Kiz Türk standartlarina göre, kalburuün üstünün üstü. Uzun boylu ve uzun kirvircik saclari beline kadar. Yüzü ayin ondördü gibi parliyor. Isa peygamberin bir sözü var, aldaktmak kafada baslar diye. Ben müstakbel esimle aldatmek icin ciddi bir iliskiye girmiyorum. O benim adin üstüne Dilek'yim. Hem kontes ve hem köylü kizi.. Ama bu kadar özelde yeter ama degil mi simdi Firsati kacirdin. tabi tabi bende ciddi olduguna inanmamistim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Wie schreibt man eigentlich fett?
![]() |