| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() hahaha... yüzün yok degil mi? yok elbette!
|
|
|||
|
|||
![]() Kesmeseker sayfasina üye olur olmaz seni bir güzel itin götüne sokmuslar diye duydum. Hayirdir? Tutmadi mi orada senin seviyesizligin?
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
sana bir büyük tavsiyesi, hayat bilgisi, türkce dilbilgisi dersi, asla unutma; herkez degil, herkes yazilir. cahil kalma, her ne kadar aptal olsanda. ögrende gel, olur mu, cicim? |
|
|||
|
|||
![]() hehe, ilahi assi
assi toni benimle yazismak makatinda sehvetli kasintilara yol aciyor degil mi? canin cekti degil mi? merak etme, ben sana ayarlicam iki üc greko romenci, kasintini giderecekler. kendine geleceksin, nonosum benim! |
|
|||
|
|||
![]() biliyorum, istediklerini direk söyleyemiyorsun. o yüzden böyle dolayli yoldan derdini anlatiyorsun. dedigim gibi, pm at, ver numarani adresini, derdine derman bulurum ben, canim benim!
|
|
|||
|
|||
![]() yakistiramadim sana bu cümleyi.
nonosluk ayip bir sey degil ki? niye böyle agresifsin? biraz sakin ol. kizma. senin bu halin normal. cok homoseksüel var dünyada. bak, su siteye gir: http://www.gayforum.com/ takil biraz. bambaska biri olacaksin. assitoni degil, asiye olarak geri geleceksin. yap bunu! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
insan ögrenmeli, bilmeli ki bazi seyleri, cevresindeki bazi davranis bozukluklarini fark edip yardimci olsun. sendeki davranis bozuklugunu önceleri yasamis nice eleman var orada. yani, gir, bir sürü assitoni bulacaksin. dertles, rahatla. senin mekanin orasi, müstakbel asiye. |