| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ölsem de gam yemem artik ..hahhahh seviyom olm seni ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ula arkamdan yazma !!
ANTI degilim !! :-)) olm evladim abicim bende seni seviyorum,,,,, desem !! Allama cikarlar ,(aurum diye, birisi zaten dediydi , ben GAY misim, ) valla benim adim kötüye cikti, seninki de cikmasin !! :-)))))) vazgectim la , sevmiyorum seni !!! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
hhahah takma Aurum u , korkma ben 1000% Hetoro yum .. arkandan da laf etmiyorum .. ciddiyim Broo ...eger xMas eger Atheist birinle ,Munich yapmak istersen ... gerisini PN konusalim gerne !! |
|
||||
|
||||
![]() takan takmis abicim
ben onu bunu takmam biyerime :-))) kismiet olursa gelirim !! dicem ama baska planlarimdan ötürü gelme ihtimalim yok !! sen benim yüzümden stress yapma ,gelirdi gelmezdi !! insaallah olur bir zamda görüsürüz !! ---------------------------- Ate sin diye niye konusmayalim be abicim, benim inanis bicimimde ,insanlarin konusmasi bulusmasi, asla bosuna degildir ... seni inancin veya inancsizligindan ötürü yargilama gibi bir azametim ve hatta bilgeligim yok ! o konu senin vicdani ve düsünce dünyani baglar ! ve sen hayatini bana endeksli yasamadigina göre , sana hic bir sekilde söyle yap böyle yap , deme hakkini, ben kendimde bulmuyorum. amma davetin beni mutlu etti !! eyvallah, bu senin insanligina yakisiyor. zaten güzel bir kardesimizsin, lakin sende gelene gidene takma be abicim ! ikimizde biliyoruz ki, insanlar burda yazdiklari gibi degiller. nadirdir dogru söyleyen, bilhassa baskalarina yaranmak amaci ile kic yalamalar , basini almis gidiyor. ben herzaman söylüyorum, benim inancim bana , hatam ve günahim cok , ama insanlarin haklarina ve özgürlüklerine , asla karismam ! bende alerjik duruma yol acan , bazi insanlarin , genel agizla , bütün inanan veya inanmayanlari bir tutmalaridir ! eger burda her ferd senin benim gibi akil yoluyla birbirlerini anlamaya calisabilseler, inanki kimse kimseye kötü laf etmez !! ufaktanda olsa , mecazi anlamda birbirimize , tas attik ! ama atilan taslari yumusatarak tutabilmek önemli. eger atilan taslarin sadece uyari niteliginde oldugunu anlayabiliyorsak bu bizlerin düsünebilirligimizin yegane göstergesi olur ! ama " IMOOO , sen bana tas attin, olum ben sana simdi daha büyügünü atiyimda altindan kalkama" düsüncesiyle, üste cikma , girisiminde bulunsamdi , veya sen o düsünceye sahip olsaydin , biz simdi , ayri dünyalarin insanlari olmustuk. Aklin ve fikrin birligi diye bu bizim halimize derler. Anlamak anlayis göstermek ve herseyin güzelini iyisini yapmaya calismak, insanlarla kani degil kardesligi paylasmak , aklin ürünüdür !! Allah senide benide kötülüklerden korusun !! sen istedigin gibi istedigin yere yazabilirsin kardesim. bende seninle seviyeli ve güzel bicimde fikirlerimi paylasirim ! SUNU ASLA UNUTMA !! her gördügün hoca , hoca degil ! her gördügün minili, orospu degil ! her gördügün sakalli haci degil ! her gördügün kravatli adam degil ! böyle sayarsan, aslinda sorun islamiyette veya hristiyanlikta degil !! sorun insanlarin serefsizliginde !!! Sen gel , Islamiyete düsman olma, beni hice sayma !! :-)) |