Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 12.11.2013, 11:12
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard sen ne hakla benden önce düsünüyorsun ?

SENI düsünce özürlü pardon özgürü savunucusu , arkadaslara sikayet ederim, allahima seni pisman ederler :-)

ne bu yahu bir kadin benden önce nasil düsünebilir ?

(Allah a sükür senin gibileride var)

Zitat:
Zitat von Deianeira Beitrag anzeigen
BU BENIM LAFIM DEGIL !!

Arti bir yere kadar senin düsüncene destek veriyorum !!

Zeki bir beyne sacmalik zarar vermez , lakin iz birakabilir !

Zeki ama daha genc beyinlere, kuruntu kurtlari birakabilir, Allah korusun !

Bunlarin zaten baslica amaclari bu , bence !!

Genc olgunlasmamis, hayat tercübesini sahiplenmemis , beyinlere zehirlerini kusmak !!
nihayet benim dilimden anlayan bir insan cikti su vaybee de
aynen öyle.[/quote]
Alt 12.11.2013, 14:02
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

fazla söz etmeden hak ettiklerimi aliyorum.
bu cümlemi anca sen anlarsin [/quote]

ANLAMADIM ??
Alt 12.11.2013, 23:02
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Beyin bedava.

Geändert von Bosphorus_ (12.11.2013 um 23:27 Uhr).
Alt 13.11.2013, 07:11
uno

Standard

citten atlayan koyunlarin götüne gülen keci gibi durdun bu yorumunla
Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Beyin bedava.
Alt 13.11.2013, 21:44
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
citten atlayan koyunlarin götüne gülen keci gibi durdun bu yorumunla
Anlasilan o ki sen ruyalarinda ya erkek penisi ya da hayvan dotu goruyorsun. Bu iyiye isaret degil dostum, benden soylemesi. Herseyi ona yorman. Gerci PKK'nin Avrupa LGTB yapilanmasindan oldugunu dusunursek, normal bile.

Dunya dotten ibaret degil, ama PKK'li dotlere de evsahipligi yapiyor iste. :-D
Alt 13.11.2013, 21:45
uno

Standard

muhalefet eden "Yasak ne Ayol!" sloganiyla mi bu kaniya vardin,LGTB'liler bile senden daha dürüst.Götü aik keci gibi citten atlayan koyunlarin götlerini görünce gülmüyorlar. :P

tüm bu AKP destekciligi yol,konut ve köprü ihaleleri icin mi?

Zitat:
Anlasilan o ki sen ruyalarinda ya erkek penisi ya da hayvan dotu goruyorsun. Bu iyiye isaret degil dostum, benden soylemesi. Gerci PKK'nin Avrupa LGTB yapilanmasindan oldugunu dusunursek, normal bile.

Dunya bir dotten ibaret degil, ama PKK'li dotlere de evsahipligi yapiyor iste. :-D
Alt 13.11.2013, 21:49
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
muhalefet eden "Yasak ne Ayol!" sloganiyla mi bu kaniya vardin,LGTB'liler bile senden daha dürüst.Götü aik keci gibi citten atlayan koyunlarin götlerini görünce gülmüyorlar. :P

tüm bu AKP destekciligi yol,konut ve köprü ihaleleri icin mi?
LGTB'liler BILE diyerek LGTB'lilere hakaret ettiginin farkinda bile degilsin. Basit ornek 2: Dunya sana BILE evsahipligi yapiyor. Ref: Bir onceki msjim.

AKP destekciligi degil, mantik destekciligi, sen anlamazsin politikadan mantiktan, erkek arkadasinin dotunu incelemeye devam et :-D kaldi ki AKP konu ile alakali degildi. Ama sen bunu da anlamazsin :-D
Alt 14.11.2013, 06:28
uno

Standard

AKP destekcisi degilim diyorsun, önceki tüm mesajlarinda AKP'yi savunma girisimlerinde bulundun.Gerci kafami karistiriyorusn,yeri geldiginde ulusalci zaman zaman dinci cogu zamanda osman pamukoglu'cu bi tavir sergiliyorsun.hos,cözmek istemiyorum pek seni.Cocuk istismarina "he" diyen.Ülkenin, AKP gibi din araciligiyla yasam alani daraltan insanligin, düsüncelerini savunuyorsun.Bu benim icin hic bi anlam ifade etmez.

Bi aralar hücreler halinde bi örgütlenme türemisti,ilk okudugumda anlam verememistim.eli kana bulanmis "Fasist" döver-öldürür ve benzeri silahli eylemlerde bulunurlardi.Farkli bi örgütlenme bicimiylede merkeziyetciligi kabul görmezler,eylemleriyle iletisim kurarlardi. Simdi,senin gibi "Fasist" ve cikarci zihniyetleri görünce onlari anlayabiliyorum.Bence,insanliga ve dogaya zarar veren ideolojilerin destekcileri "hadim" edilmeli,yarinlarimzi birakacagimiz cocuklarimizda sizin gibi bos seylerle ugrasmamali.

Siyaset saksakcilik degildir,kendi ideolojin icerisinde bile muhalefet etmeyi bileceksin.Muhalefet ettigince ideolojinin demokratik sekillenmesine neden olursun.Yaptigin siyaset degil senin,saksakcilik. Örnek: "Cocuk istismari">"Noolmus,ABD'de de var."

Mantigim var,Onurum ve Serefim var gibi bos naralarla kandirma kendini veya beni.Bunlar yok sende.Olsaydi eger,ezilenin yaninda yer alirdin.Mevcut Türkiye'in cökmüs ve kokmus sisteminin yaninda degil.

Ayrica,sürekli haksiz ve asilsiz ithamlarda bulunuyorsun.Sex'i seviyorum ancak bi erkek götü midemi bulandirir, öyle bi girisimde bulumam.Bu tür haksiz ithamlari sadece karaktersiz insanlarin yaptigini biliyor musun? "halk dilinde;Kahpe".

Tekrar öneriyorum; Onur ve serefin icin haksiz ithamlarda bulunma, "BILE" gibi gaflarimi kolla.O zaman sana, "vaybeee yigit adammis harbiden" derim aksi halde kahpesindir aldigim "kültürde".

Zitat:
LGTB'liler BILE diyerek LGTB'lilere hakaret ettiginin farkinda bile degilsin. Basit ornek 2: Dunya sana BILE evsahipligi yapiyor. Ref: Bir onceki msjim.

AKP destekciligi degil, mantik destekciligi, sen anlamazsin politikadan mantiktan, erkek arkadasinin dotunu incelemeye devam et :-D kaldi ki AKP konu ile alakali degildi. Ama sen bunu da anlamazsin :-D

Geändert von uno (14.11.2013 um 06:33 Uhr).
Alt 14.11.2013, 21:15
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
AKP destekcisi degilim diyorsun, önceki tüm mesajlarinda AKP'yi savunma girisimlerinde bulundun.Gerci kafami karistiriyorusn,yeri geldiginde ulusalci zaman zaman dinci cogu zamanda osman pamukoglu'cu bi tavir sergiliyorsun.hos,cözmek istemiyorum pek seni.Cocuk istismarina "he" diyen.Ülkenin, AKP gibi din araciligiyla yasam alani daraltan insanligin, düsüncelerini savunuyorsun.Bu benim icin hic bi anlam ifade etmez.

Bi aralar hücreler halinde bi örgütlenme türemisti,ilk okudugumda anlam verememistim.eli kana bulanmis "Fasist" döver-öldürür ve benzeri silahli eylemlerde bulunurlardi.Farkli bi örgütlenme bicimiylede merkeziyetciligi kabul görmezler,eylemleriyle iletisim kurarlardi. Simdi,senin gibi "Fasist" ve cikarci zihniyetleri görünce onlari anlayabiliyorum.Bence,insanliga ve dogaya zarar veren ideolojilerin destekcileri "hadim" edilmeli,yarinlarimzi birakacagimiz cocuklarimizda sizin gibi bos seylerle ugrasmamali.

Siyaset saksakcilik degildir,kendi ideolojin icerisinde bile muhalefet etmeyi bileceksin.Muhalefet ettigince ideolojinin demokratik sekillenmesine neden olursun.Yaptigin siyaset degil senin,saksakcilik. Örnek: "Cocuk istismari">"Noolmus,ABD'de de var."

Mantigim var,Onurum ve Serefim var gibi bos naralarla kandirma kendini veya beni.Bunlar yok sende.Olsaydi eger,ezilenin yaninda yer alirdin.Mevcut Türkiye'in cökmüs ve kokmus sisteminin yaninda degil.

Ayrica,sürekli haksiz ve asilsiz ithamlarda bulunuyorsun.Sex'i seviyorum ancak bi erkek götü midemi bulandirir, öyle bi girisimde bulumam.Bu tür haksiz ithamlari sadece karaktersiz insanlarin yaptigini biliyor musun? "halk dilinde;Kahpe".

Tekrar öneriyorum; Onur ve serefin icin haksiz ithamlarda bulunma, "BILE" gibi gaflarimi kolla.O zaman sana, "vaybeee yigit adammis harbiden" derim aksi halde kahpesindir aldigim "kültürde".
Su msjinda 1 tane konu ile ilgili cumle etmemissin, hatta bu basliga yazdigindan beri itmedin, bana uyuz oluyorsun, senin nasil bir PKK'li sempatizan oldugunu burada, kendi sozlerinle gosterdigim icin, hicbir tartismaya giremedigin, basarisiz oldugun icin. Bilgisiz oldugun icin. Once konu ile ilgili konusmayi ogren. Ya da kafana kelimelerden olusan cekic yediginde mazlum ayagi yapma.

Cocuk istismarina ''he'' diyen sendin, bir PKK sempatizani olarak. O baslik orada duruyor. Herkes okuyor. Agzin sulaniyor ''cocuk'' kelimesini duyunca, yaninda ''kil'' da var tabi. Mide bulandiricisin.

Benim mantik neredeyse onu destekledigimi kendi agzinla kabul ediyorsun, senin gibi bir ideolojiye koru korune yapisip da o ideolojiyi yalani yanlisi herseyiyle kabul eden biri degilim. Kim hakliysa onu destekliyorum. Ayrica asagida AKP destekcisi degilim demedim, AKP'yi destekledigim noktalari var. Ama okumak kim anlamak kim.

Hadimdan bahsetmis, sen bizzat insanlari hadim etsene, malum bayagi penis duskunusun, hadim bahanesiyle kim bilir neler yaparsin milletin seyleriyle:-)

Ne kadar Turkiye dusmani oldugunu biliyoruz. Sen bir Turkiye dusmanisin, PKK sempatizanisin. Ulu onderin APO-sen demistin. Ulu onderi APO olan bir canlidan insanlik dersi almayacagimizi da soylemistik. Iciniz disiniz yalan. Bu yalanlarla cocuklari kandirip daga cikariyorsunuz, hem tecavuz ediyorsunuz hem Turk ordusuna oldurtuyorsunuz, sonra yine ayni klise mazlum ayaklari. Kokunuz bitmedi, o kadar hizli uruyorsunuz ki.

*** APO sempatizanisin, PKK destekcisisin demistim, itham diyorsun. Kaniti onceki silinen CRS79 ve UNO isimli profillerin msjlarinda: http://www.vaybee.de/forum/showthrea...=10165&page=12

Dagdaki teroristler askerlik yapanlardan daha degerli demek demek APO Turkiye'de yetisen ender beyinlerden, hayrani oldugunu da kabul etmissin

*** Ben tecavuzu ve cocuklarin istismarlarini nereden olursa olsun acik acik kinarken sen 1 kelime bile edemedin, cunku tecavuzler ve cocuk istismarlari hayrani oldugun PKK'lilar tarafindan yapilmisti. Kaniti burada: http://www.vaybee.de/forum/showthrea...t=10936&page=2

Dibe vurmussun aglayanin yok.
Antwort