| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  masonik devrim capulculari o.T. ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  bist aber mächtig zurückgeblieben o.T. ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  secimler byapildiktan sonra siz masonik sistemin cocuklarinin yüzlerini örmek isterdim   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  tebrik ederim cok güzel yazi ama neden su kendilerini kemalist gören cagdas yobazlar cevap yazmadilar bilmiyorum  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  senide tebrik ettim.güzel yazi o.T. ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  du magst vielleicht recht haben ama türkiyede generaller ve askeriyede atatürke sahip cikmazsa ne olacak türkiyenin hali ?? ich finde es gut besonders jetzt bei den präsidenten wahlen. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Gecen yüzyilmi !? 21. yüzyilda bile siz hala "benim dinim, benim kültürüm" diye geveleniyorsunuz ! :-)) 21. yüzyilda hala 5.6. yüzyilda gibi yasamak istiyorsunuz. Istiyorsunuz degil, yasiyorsunuzda. Medeniyete zamana uymamak icin cirpiniyor direniyorsunuz ! Hemde avrupanin, medeniyetin göbeginde ! Isin garip tarafi, ne almanyayi avrupayi begenirsiniz, nede türkiyeyi ! Yani kisacasi, acayip cins mahlukatlarsiniz ! :-)) Gelecek nesil icin nasil güzel birseyler birakabiliriz diye düsünmüyorsunuzda, dünyadaki varliginiz sadece huzursuzluk yaratmak, pislik yapmakdan ibaret ! Bu yazdiklarimi inkar etmeniz etmenede hic sasirmadim. sizin gibileri kurani kerimi ve allahin emirlerini bile inkar ediyor zaten ! Kaldiki tarihlerini inkar etmesinler ! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Iste sizin edebiyatiniz ! Insanin bilgisiyle imaniyla verecegi cevabi olmayinca küfüre basvururmus. Zaten sizin dininizde küfürden ibaret ! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Auf jeden Falla weiter wie du ! Yorumlarin sadece hakaretden olusduguna göre, bilginle imaninla cevap veremiyorsun ! Yani senden daha gelismis ve bilgili oldugum ortada ! :-)) Insan bilgisi ve zekasiyla cevap veremiyorsa, senin gibi küfüre basvururmus ! :-)) Gerci sizin edebiyatiniz ve dininiz küfür ya.... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Ne yapacaklardi Türkiyenin bir irana bir afganistana benzemesine müsademi edeceklerdi !? Dinci sahtekarlarin yobaz devleti kurmasina gözmü yumacaklardi !? O kadar cok biliyorsaniz gidin Türkiyeye orada yasayin ! Türkiyenin demokrasilesmesinde yardimci olun ! Türkiyede Türk insanina hizmet edin ! Ama siz gerci maddiyatcisinizdir, 3-5 kurusu dine imana degisirsiniz ! Degisiyorsunuzda :-)) Almanyada karnin tok, sirtin pek ! Almanyadan laf ebeligi ve ucuz artistlik yapmak kolay olur ! |