| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Ahlaksizlasma ok. Ben senin sahsina bir seyler yazmiyorum yazmamada gerek yok zaten her sey ortata. Seninle tartismak istemiyorum. Herkes anlayabildigi kadar anlar. Sen oyle anliyorsan öyle yap. En dogrusunu ancak Allah bilir.
|
|
||||
|
||||
![]() *lan* *evladim* diye yazma. Sen buranin DEDESI degilsin OK. Seviyeli konusmayi ögren ondan sonra yaz. Yapamiyorsan git baska forumlarda flört et.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Das stimmt ich meine unseren Propheten.
Muhammed (sav.) hatte keine Fehler !!! |
|
||||
|
||||
![]() Sen hangi dini yasiyorsun bakalim.
Propaganda malzemesi yapma burda sünneti OKIS. Terafi namazi sünnettir ve mecburi degildir. Ben zamanim oldugu zaman kilarim (yani ramazanda). Bu terafiyi kilmasi günah degil kilinmasi sevatir. Selamlar saygilar |
|
|||
|
|||
![]() karisini kizini bacisini cuval icine koyup o kadinlarin basörtüsü kic örtüsü sütyeniyle ilgilenip aksama kadar alman karilara pendik atip cuma namazindan sonra bahnhoflardaki pufflari ziyaret eden ve karisini kizina kisragina anasina din min diye dayak atan baski yapan ve o kadinlarin cahil kalip gizli gizli merdiven diblerinde fuhus yapmalarini falci malci büyücü nefesci olmalarini sagliyan kusu ötmeyip cennetde 70 huri bekleyen ve hocalarin kucagini cok seven senin gibi kisilerdir..
tikandiklari zamanda din elden gidiyor iman elden gidiyor diyen hz muhammedi allaha sirk kosan peygamberi putlastiran putperestlerdir.. iyi oku yüz kez yazmiyayim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ve yine yaziyorum:
"Islamiyet ilim, fikir ve medeniyet dinidir. Çaðlar üstü mesajlar taþýr. Ilerlemeyi emreder. Müslümanlara yobaz diyenler; önyargýlý, peþin hükümlü kimselerdir. Yobazlýk, araþtýrma ve inceleme yapmadan bir fikre körü körüne saplanmak demektir. Müslümanlara yobaz diyenler ön yargýlý, peþin hükümlüdürler. Asýl yobaz onlardýr." [NECIP FAZIL KISAKÜREK] Seni Allah islah etsin diyorum. Allah gözlerini o pisliklerden temizlesin. Ve dogrulari görmeni saglasin. vesselam |
|
||||
|
||||
![]() Esegin sirtina kitabi yüklersen senin gibi olur! Ancak sirtinda dasimasini bilir! Hic bir zaman anlayamaz!
Ben kimseye basörtüsü takin diye zorlamiyorum Allahin Ayetini yazdim o kadar. Kabullenemiyorsan o senin sorunundur. Kaynaklarla gelirsin karsima. Ve seviyeli konusmayi ögrenmedigin mütetce seni zaten kimse kale almaz. Ahlakini örcmeye gerek yok zaten kendi yazdiklarini bi gözden gecir ve ahlaksizligini kendin bul. Buralara benim gibilerinin yazmasini hazmedemiyorsunuz sen ve senin kafadaslarin. Ama ben pes etmem. Sen povokativ yazilarina devam et. Senin neyi Rab edindigi cözemedim dogrusu. Kuranin Ayetlerine laf atiyorsun. Sünnete laf atiyorsun. Sen nesin ve kimlerdensin. Ortaligi karistirmaktan zevk alan birisine benzedigin ortada |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Esegin sirtina kitabi yüklersen senin gibi olur! Ancak sirtinda dasimasini bilir! Hic bir zaman anlayamaz!
Ben kimseye basörtüsü takin diye zorlamiyorum Allahin Ayetini yazdim o kadar. Kabullenemiyorsan o senin sorunundur. Kaynaklarla gelirsin karsima. Ve seviyeli konusmayi ögrenmedigin mütetce seni zaten kimse kale almaz. Ahlakini örcmeye gerek yok zaten kendi yazdiklarini bi gözden gecir ve ahlaksizligini kendin bul. Buralara benim gibilerinin yazmasini hazmedemiyorsunuz sen ve senin kafadaslarin. Ama ben pes etmem. Sen povokativ yazilarina devam et. Senin neyi Rab edindigi cözemedim dogrusu. Kuranin Ayetlerine laf atiyorsun. Sünnete laf atiyorsun. Sen nesin ve kimlerdensin. Ortaligi karistirmaktan zevk alan birisine benzedigin ortada |