| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() nerv nicht!
Es war nur höflich gefragt! |
|
||||
|
||||
![]() mich aber mi 1 belohnen..
Es ist ein verbreitetes und sehr beliebtes Verhalten von Türken,das Problem immer auf Gegner-Feind-Agent zu übertragen.. |
|
||||
|
||||
![]() genannt;
-"Wir haben kein Problem mit Kurden.Dieses Problem entsteht nur Aufgrund Propaganda der Westen,griechen,Armeniern" -"Was das Problem mit Armeniern angeht, haben wir uns nichts vorzuverfen, das erzeugt aus Propaganda von Armenische Diaspora-Intellektüell und Künstler, die im westen Einfluss haben" -"Wir haben auch keine Problem mit islamistische Glauben im Lande.Das ist Iran und Mollas die das Problem in unseres Land exportieren" Denkst du immer noch an Thema vorbei und bewertest mit 6 ?? :-) |
|
|||
|
|||
![]() Yani Kürt benden tiplimi, ayri dindemi, dahami cok egitim görmüs baska yemekmi yer, yada yatagi baskami......
Yani sizleri benden üstün kilan nedir.... hangi yönde benden üst seviyedesiniz.... anlayamiyorum arkaedas.. gercekten ben bu hayatimda Kirolari gercekten anlamis degilim ve galiba hic anlayacakta degilim..... Simjdi Lazlik Gürcülük yada Cerkezlik Türk oluyrda Kiroluk neden bizden üst oluyor...... ayricaligibiz nerede..... Dinl dersen Lazlarinda ayri dili var... kültür dersen, TR de herkesin Kültürü asagi yukari ayni, fark yok kadar az, din dersen herkes Müslüman, tip dersen herkes ayni...... Yani senin ayricaligin nedir.... neyin pesindesin...... Trabzonda Lazlar Lazca konusur bir sey diyen yok... Rizdeki diger gruplar kendi lisaninda konusur diyen yok..... kirolar kedi dilinde konusur yine bir sey diyen yok...... YAHU ARKADAS WAS WOLLT IHR....... ÜBERHAUPT...... Sizleri bir Trabzonlu Enis Kaya"dan daha üytün kilan nedir..... hayatin, ilimin bilimin ve karizmanin akla gelen herseyde sizlerle yarismaya varim..... nedir sizlerin istedigi neden baskalari sizler gibi degilde sizler ayricaliksiniz ????? Irakta bile su an ayri devlet kurma pesindesiniz.... Kerkükün tipini degistirdiniz..... Sizleri icn ben bir kelime buldum "Sizler sabunsunuz" Cikariniz her neredeyse aninda oraya kayarsiniz.... Arkadasim sorun bizlerde falan degil, sizlerde..... sorunu sizler yaratiyorsunuz, dindende fazla haberiniz yok, ahlaktan ve bilimden zaten hic yok..... Yüce Atatürkün dedigi gibi, "Cahil insanla ancak savas yapilir" Ihr könnt nicht anderes.... auch eure Kinder nicht.... für die nächsten 150 Jahre wird euer Elend nicht enden und Ihr seid selber daran schuld... Das ist mein voller Ernst...... Iyi geceler |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() PKK"dan önce ve PKK"dan sonra neler degisti?
Eskiden köylerde ve sehirlerde Kürtce konusuldu, simdi de Kürtce konusuluyor. Resmi dil Türkcedir, ne var bunda? Güneydoguya git, okuma yazma bilen fakat bir tek kelime Türkce bilmeyen insanlar var. Sence bunlar nasil hayatta kaldilar? Yoksa sende mi PKK yalanlara inaniyorsun? |
|
||||
|
||||
![]() Hep -biz Kürtler biz Kürtler- diye diye insanlari biktirtiniz.
Bir Laz ya da Cerkez hep Laz ya da Cerkez kalacak ve ayni zamanda Türk olacak. Fakat Kürtler... "biz ayriyiz, biz söyleyiz, biz bunlari istiyoruz yoksa Avrupa Insan Haklar Mahkemesini bas vuracagiz, yoksa Türkiye"yi yurt disinda söyle böyle kötüleyecegiz"... yaramaz cocuk gibisiniz, onun icin diger "Türk azinliklar" sizi hic sevmiyor. Bütün Laz, Cerkez, Gürcü, Bulgar ve diger TÜRKleri severim, fakat sizden artik biktik. |
|
||||
|
||||
![]() ... evet, bunlar kendilerini cok özel bir sey saniyor.
Bunlara hep "Rassisten im Demokratiepelz" derim cünkü Avrupa"da Türkiye"yi kötüleyip gizlice PKK irkcilik yapiyorlar ve bizim dangalak Avrupalilar bunun farkina varmiyorlar. |
|
||||
|
||||
![]() MHP var diye sende/sizde PKK irkci olmak niyetindemisiniz?
Güldürme beni. |
|
|||
|
|||
![]() Kirolar Chil ve Cani insanlar olduklari icin AB ve ABD bunlari kullanarak TR nin üzerine saliyor ve olamyan bir gercegin ve senaryonun icinde kandilerini buluyorlar ve biz eziliyouz laflariyla devlete savas ilan ediyorlar...
Yahu bunlar Atatürk zamanindada ayniydilar.... Dersim olayini hatirla, Kubilayin kafasini kesme olayini hatirlayin...... Var arkadas bunlarda kafada var....... die sind nicht normal..... das ist mein voller Ernst.... Bak OT gibi ortada kaldi ne cevap ne bir sey... üretemezki.... cünkü yerdeb göge kadar haksizlar.... Allah vermis bile belalarini Cahil kalmislar |