Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 24.08.2006, 21:30
Benutzerbild von redirektion
redirektion redirektion ist offline
Neuer Benutzer

Standard CyberAngel

CyberAngel zannedersem Alevi veyada daha dogrusu Ateist cünki Alevi olsaydi bu kadar sacma seyler yazmazdi. Sen dinsiz isen milletin dininden sana ne? Senin dinsiz olmana karisan yok. Seni insanlarin inanci rahatsiz ediyorsa biraz yobazin kim oldugunu sen düsünsen bence daha iyi edersin. Bilip bilmeden Kurán dan ayetler getirip isi tümü ile degilde yarim yanlis buraya koymakla neye ulasmak istiyorsun? Milletin Hura CyberAngel dinin yanlis oldugunu buldu bizde CyberAngel gibi dinsiz olalim demesinimi? Kardesim adam ol adam.
Alt 24.08.2006, 23:47
Benutzerbild von 1insanol
1insanol 1insanol ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Peren,cehaletini de$ifre ediyorsun

Bahsi gecen medeniyetler 19 asirda ke$f edilmeye edilmeye baslandigini biliyormusun? mayalarin tam olarak mahiyeti, ilmi kariyerlerinin kaynagida süphelidir.Pek tabidir ki, HZ Ademden HZ Muhammede kadar gelene kadar bir cok Peygamber geldigine göre mayalarin ilimde gelismis olmalari yine Allah`in buyruklarina dayanir...Aksi halde tas devrinde Senin gibi yaratan kackinlari, barbar bir yasam sürmezlerdi...

KURAN bir bilim kitabi olmamakla birlikte bahs ettigi veriler modern ilmin verileriyle örtüsmesi onun sadece bir mücizesidir..Onun esas mücize olmasi yegane hayat sistemi olmasidir...Insanligin fitratina tipa tip uygun olmasidir.

Asagiye aktaracagim verileride Google amcana bir soru ver:-))

Islam günesi dogmadan
Ilim adamlarini bagnazlar bogazlarken yakarken

Islamin buyruklarini bagnazlar hayal bile edemezdi..

Bu gercekleri ancak insaf sahibleri kabul edebilir..Düsman gözüyle Ilme yaklasanlar hakikatlere dümüra ugramis mantikle yaklasirlar!!

Insanlik Dünyanin döndügünün ..D sini bilmezken..Buyurun Rabb`imiz dünyanin döndügünü acik bir $ekilde nasil haber verdigini görelim.
&lt&ltSen daglari görür, onlari yerinde durur sanirsin.Halbuki onlar bulut gecer gibi gecer gider.Bu her$eyi sapasaglam yapan Allah`in sanaatidir.&gt&gt(nahl:88)

Birde dünyanin yumurta $eklinde oldugunun aciklamasina bakalim..
&lt&ltBundan sonra da yeri yayip dösedi&gt&gt(Naziat:30)
Bu ayette &lt&ltyayip dösedi&gt&gt ifadesi ...Dahaa...kelimesiyle belirtilmistir......Dehaa....Arap dilinde deve kusu yumurtasina denir.bilindigi gibi dünyamizda tam küre bicminde degil.yumurta $eklinde ekvator $i$kince kutuplar basikcadir..Daha acik bir $ekilde aciklayacak olursak.&lt&ltBundan sonra da yeri
bir deve kusu yumurtasi $ekline getirdi&gt&gt
Alt 24.08.2006, 23:54
Benutzerbild von germoney
germoney germoney ist offline
Neuer Benutzer

Standard bu dedigini...

yaparsan...
helal olsun derim sana
Alt 25.08.2006, 01:50
unknown

Standard Neden din forumuna yaziyorum!?CyberAngeL

Islamiyet gercekleri sayfasindan alinmis bir yazi !
Tüm düsüncelerimi dile getirmis yazar, sagolsun !

Benim yasadigim ulkede, kadinlar istedikleri gibi giyinemiyor, "gunah", "Allah"in-varsa eger- emri" diye yaz sicaginda bile basortusu, uzun kollu elbise yahut pardesu altina sokuluyorlar. Erkekler ise, kisa kollu T-shirt ile gezebiliyorlar. Son derece modern giyimli erkeklerin yaninda tesettürlü hanimlar gorebiliyoruz.

Benim yasadigim ulkede, parlamenter laik demokrasi yerine islam seriatina uygun bir devlet duzeni getrmek icin calisan politikacilar ve siyasi partiler var. Bunlar, islamiyeti kullanarak oy avciligi yapiyorlar.

Islamiyet, yasadigim toplumda her an hissediliyor. Sabahin erken saatinde veya gecenin gec saatinde, cevreye saygi duyulmadan, cami hoparlorlerinden gelen cirkin bir ezan gurultusuyle uyandiriliyorsunuz, rahatsiz ediliyorsunuz, ya da cami icindeki vaazi sokaktan gecerken bile duymak zorunda birakiliyorsunuz.
Bu ses kirliligi gunde 5 kez tekrarlaniyor. Dinsiz birisi oldugum halde, yuksek volumlu cirkin hoparlor sesiyle, Muslumanlarin Allah"inin ulu olduguna ve namaza davet bagirtisi bana zorla dinlettiriliyor. Kimligimde "din" hanesi diye luzumsuz bir bolum bulunuyor ve buraya bana sorulmadan "islam" diye yazilmis.

Ramazan"da oruc tutmayan ogrenciler okul kantinlerinde, yemek yiyen vatandaslar sokaklarda saldiriya ugrayabiliyor..

Dunyada teror olaylarinin bas aktorleri arasinda muslumanlar bulunuyor.
Basta 11 Eylul NewYork teroru olmak uzere, Filipinler"de, Sudan"da, Cezayir"de, Nijerya"da islami teror olaylarinin aktorleri "cihad" eden islamcilar.

Tum bunlari gorunce, islamiyetin gerceklerini merak etmemek mumkun degil. Adina bircok siddet uygulanan, insanlari ayrimciliga surukleyen bu din nedir, gercekten nasil cikmistir, Kuran ve hadislerde neler yaziyor diye merak edip ogrenmemek elde degil.

Islamiyet gerceklerine ulasinca, anladim ki, kendisini musluman olarak tanimlayan cok kisi, gerckleri bilmeden inaniyor ya da inaniyor gibi gorunuyor.

Islamci siyasetcilere karsi, islamiyetin gerceklerini anlatmak gerekiyor. Kuran ve hadisleri okumayanlara ornek ayet ve hadisler gostermek gerekiyor ki, gercekleri ogrensinler, ona gore tercihlerini kullansinlar.

Ben de eskiden musluman olmaya kendimi zorlarken, sonucta gercekleri ogrenince dinsizligi sectim.

Ayrica, Kur"an"da, benim gibi inancsizlara ve "kafir" olarak tanimlanan gayrimuslimlere yonelik bircok hakaret ve tehdit bulunuyor ve bunlar da "karsi soz hakki" doguruyor.

Buradan sonrasida bana ait :
Benim yasadigim ülkede bircok müslümananin sergiledigi basit ve medeniyetsizlikden Türk oldugum icin ne yazikki benimde itibarim zedeleniyor !
Bugün avrupanin neresine giderseniz gidin, ister müslüman olun veya olmayin hic önemli degil, Türklerin hic itibari yok !
Cünki bu islam diye abuk subuk arap adetleriyle, arap kiyafetleriyle ve bakimsizliklariyla müslümanlar Türklerin itibarini sifira indirdikleri gibi Avrupada nefret edilen bir toplum olduk !

Ben yasadigim ülke almanyayi memleketim olarak benimsedim ve memleketimde Türkiyedeki gibi, vay efendim ben dinimi yasayacagim diye huzursuzluk edilmek istemiyorum !
Müslümanlarin abuk subuk istekleriyle almanlara karsi mahcum ve suclu druma düsmekden biktim !
Rezil kepazelegiyniz ve camurunuz ne yazikki benim gibi almanyaya adapde olmus veya olmak isteyen insanlarada sicriyor !

Birkac artist beni dava etmekle tehdit ediyor !
Yalniz bir gercegi görmezlikden geliyor, benim kaybagim kurani kerim, yazdigim ayetler kurani kerimden kopyalanmis ayetler !
Ama dikkat edinde, ben sizi antisemitistlik yapiyorlar diye verfassungsschutza sikayet etmeyeyim !
Ayrica kisisel olarak bircok kez hakaret ve küfürlerinizde var !
Sizin gibi ucuz arap kopyalarina ucuz artistlik numaralariyla tehdit ettirmem !

Türkdünya portalinin din forumu niye kapandi bilen varmi !?

Cocuklar gibi sikayet ederek foruma yazmami engellemissiniz !
Bunun hesabinida birileri vermek zorunda !

Kisisel hakaret ve küfür edenler istedikleri gibi yazabiliyor, antisemitist icerikli yazilarin sahibleride hala yazabilmekde !

Ya adam gibi yönetilir bu vaybeein din forumu yada türkdünya forumunun din bölümü gibi kapatilir !
Bu olaylar almanyada böyle !

Hadiyin gidin istediginiz yere sikayet edinde görelim anyayi konyayi ! :-)

CyberAngeL alias RebeLLYeLL
Alt 25.08.2006, 01:52
unknown

Standard mmuauahahahahahhahahahaaa :-))

Ucuz aartistligin bana sökmez !

Dikkat et, harcayacak fazla zamanim oldugunda, ben senden sikayetci olmayayim !

Almanyada antisemitistlik yapmak, kisilere hakaret ve küfür etmek neymis ögretirim sana ! :-))
Alt 25.08.2006, 01:53
unknown

Standard Gerceklere karsi cevap veremiyorlar !

Demek sizin dinin kitabi kurani kerimdeki ayetler anlasilacak dilde yazildiginda suc unsuru oluyor ! :-))
Ucuz artist seni ! :-))
Alt 25.08.2006, 01:54
unknown

Standard Jaaaaaa...

Ist ja gut ! :-))
Alt 25.08.2006, 02:13
Benutzerbild von 1insanol
1insanol 1insanol ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Fikri küfür olan sapikilasyonlar, $eytan

iyetin gercekleri adli siteden yaladiklarinla, taguti salyalarini akitirlar!

Bildigimize göre sen ateistsin,varsa degerlerini anlatsana?
Yokki anlatasin...Degeri olmayanlar ancak Degerlere saldirmakla degersizliklerini desifre ederler.

Acan anlatamiyorsun biz bir nebze deyinelim

-Benim $ehit kanlariyla yovrulmus ülkemde,
Kadin Ortanin malidir diyen sapikilasyonlar var

-yetistirdigim meyvenin tadina bakmak benim en tabii hakkim diyen ateist sapiklar var

-Karisini, bacisini, anasini conilere 20$ pazarlayan boynuzlullar var

-Dün, "Rus askerine selam dur, Türk askerini arkadan vur", nagaralari atanlar, bugün maske degisip kemalizmi kullanarak %99 Müslüman olan halkin degerlerine saldirip yedigi kaba pisleyen nakörler var
Alt 25.08.2006, 02:37
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard İşte tam bir Faşist!!! ancak budur.

Sanki bu sayfalar radikal islamcıların, radikal milliyetçilerin, radikal küfürbazların, radikal kışkırtıcıların, radikal yalancı, düzenbaz sahtekar üç kağıtçıların, radikal demogogların.

Ben vaybeyi her zaman kınadım ve tekrar kınıyorum, tekrar da büyük bir ciddiyet ile uyarıyorum. Vaybeenin din bölümünde dönen iğrenç dolapların hesapları nelerdir, vaybeeciler kime ve kimlere hizmet etmekteler.

Neden Kuranın özünün dışında başka hiç bir şey ortaya sunmayan bir kişinin rumuzu değiştirilir.

Vaybeenin din bölümünün sözüm ona modilerinin eğitim ve bilgi ve kültür vede bağımlı oldukları dini cemaatler nelerdir???

Bu vaybeenin çok tuhaf olan bir o kadar da sürekli dikkatçeken hem yaptırımları, hem de çok tuhaf eğilimleri eminim ki kendisini demokrat diye düşünen kişiler tarafından takip edilmektedir.

Evet bu sayfalar vaybecilerin katkısı ile hem radikal islam eğilimleri kokmakta, hem de diğer dinlere karşı ciddi bir şekilde din ırkçılığı yapılmakta, bunlara karşı çıkanlarında bu sayfalara yazdıkları yazılar silinmekte, buraya girmeleri zorlaştırılmakta, ve bir türlü iğrenç baskılar uygulanmakta, bu şahıslara yapılan küfür yazılarının bir tanesi bile silinmemektedir.

BÜTÜN BUNLARI VAYBECİLER NEDEN YAPMAKTALAR???

BENİM GERÇEKTEN MİĞDEM BULANMAKTA; İNŞALLAH YANILMAKTAYIMDIR!!!!!!!!!!!!
Alt 25.08.2006, 03:00
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bir insanın beyni ile sorunu olunca,

yumurtanın elipsmi, elipsin yumartamı çizimlerinin içinde kaybolur gider.

Hani bir insan hiç bir şey okumazi duymaz, bilmez, öğrenmez ve bir gün eline 49 ayet gibisine küçücük bir yazı geçer, emin olun o yazı çok küçük bir yazdırda, iyiki de vardır o yazı Muhammetin en azından Sümerlerden yakın komşusu olan Mısırlılardan hatta Hintlilerden bu çok ilginç olan ve bir o kadar da ilginçliğini halen koruyan ve çok değişik topluluklar ve meslekler tarafından sürekli araştırılan ve gizemlerinin öğrenilmesine çalışılan Sirius yıldızını, salt dinler, ezoterikçiler, antik çağ öncesi, antik çağ ve sonrası topluluklar ilgilenmemişler, Astrolji ile ilgilenen tüm mistikçilerde binlerce yıldır ilgilenmişlerdirler.

Kısaca tüm dünya medeniyetleri bunu binlerce yıldır araştırmaktalardır.

İnternette salt İslamcılık diye okursa bir şahıs o bir kaç satırlık yazı ile dünyayı ve dünyanın binlerce yıldır çözemediği şu an için bununda mümkün olamayıcağını tüm beyin taşıyan insanlar farkında olmalarına rağmen, okumaktan korkan ve diğer yazıları hiç merak etmeden bu çok ilginç yıldız hakkında çözüverdiğini düşünenlerin bu yıldız hakkında bir şeyler yazması ne tuhaf...

OKU, OKU, OKU der inandığın kutsal bulduğun kitap bazı yerlerinde...

Ama, ırkçılık, milliyetçilik, sahtekarlık, düzenbazlık yapmak çok kolay bu sayfalarda okumayan insanlara değil mi?????????????
Antwort