| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() senin gbilere cevap olsun diyedir derim.Allah insanların peygaberin edindiği eslere ve sayısına her seye mudahe ettğini kendisi ayetlerle bildiriyor.kurana gore mumnler 4 es alabilir peygamber neden sekiz es almıs.bunun cevabı.Allah diyor ben izin verdim.ayrıca peygamberin eslerinden hareketle ve peygamberliği sırasında kendisine huzursuzluk verecek kadar tartısmalarından dolayı Allah tarafından uyarılmalarına ve bu konularda sen,n gbilerin yapacagı saldırılara cevap olsun diye 1400 yıl once gonderilmiş ayetlerdir.peygamberle kimse tartısamaz.onun sozunun ustune soz koyamaz.oysaki peygamberin esleri onun yumusaklıgından dolayı tartısmayı ve kıskanclıgı abartmıstır.ayetlerin bir kısmı bu yuzden inmiştir.bunu duzenleyen peygambere ozgu ayetlerdir.BU DA KURANIN PEYGAMBERDEN BAGIMSIZ DUSUNULEMEYECEGİNİ GOSTERMEYE YETER. sen kuarnı peygaber yazdı diyorsun hayır!!ama kuran peygambere aittir.o nasıl yasamıssa onu anlatıstır.onun hayatı uzerinden insanlıga gonderilmiştir.bunu kabul etmek PEYGABERLERE İMAN etmek demektir.ister kabul et ister etme.bu dn hz muhamedin dinidir.
|
|
|||
![]() Kötüye, kötü demek, onu kötülemek icin denilmis bir kelime degildir !
Senin islam dinin zaten kötü ! Nasi orosbuya hanimefendi diyemezsen, kötüyede iyi diyemezsin ! :-)) Sen diyorsan sen zaten kötülerdensindir ! ;-) Islam insanlar arasinda sevgi, huzur ve baris tohumu ekecegine kin, nefret ve savas tohumlari ekiyor ! Anladiginiz dilde alin kurani elinize okuyun bizzat kendiniz göreceksiniz yazdiklarimin dogru oldugunu ! |
|
|||
![]() Hangi beweisleriniz dafürmüs !? :-))
Allahdan size mektub geldide bizmi bilmiyoruz !? Zarfin üstünde damgasida varmi !? :-)) |
|
|||
![]() kötü? na und...
ich frage mich, was du dann hier mit den primitiven menschen machst, was diskutierst du hier rum, du bist ja noch primitiver wenn du deine meinung anderen aufzwingst ![]() oder ist das etwa deiner ansicht nach moderne westliche diskussionsbasis? |
|
||||
![]() magnum iyi niyetli makul cevaplar yazdi sonucu ortada.
anlatmak istedigimi biraz basitlestirerek anlatayim. einstein meshur bir fizikci. onun tezlerini cürütmek icin yeni bir makul ve delillere ama fizik biliminin belirledigi kanunlara uygun deliller sunulmasi lazim. peren su an bunu yapmaya calisiyor. elifi görse mertek zannedecek kadar cahil. ama kuran tefsirinde üzerine yok pöh pöh. ben bu tefsirleri okuyunca gülmekten alikoyamiyorum kendimi. onun icin fazla ciddiye almaya da gerek yok. alamiyorumda. cünkü hicbir dayanagi yok. ama arada sirada böyle sIkistigi zaman ohh ben sadece tartismak istiyorum ama kisisel saldirilara magdur kaliyorum da eklemeyi unutmuyor. duygusal sömürü. metod güzel. arka taraftan hem peygamber süper zeka insanlari kandirmasini cok iyi biliyor. yani ona inanlar ahmak, peygamber sahtekar ondan sonra kisisel saldiridan yakiniyor. bu gibi zeka aygirlarina benim karnim tok. yemezler. basari ortada. arada klas farki var. yazdigim gibi Hz. Muhammed cok zeki bir insan oldugu icin "onun" biraktigi Kitabi böyle peren gibi anlayisi kit akli kit insanlarin cözmesi mümkün mü? Kesinlikle hayir. |
|
|||
![]() Abuk subuk yalan ve sahtekarliklarinizla genc insanlari zehirleyerek toplumu huzursuz ve rahatsiz ettiginiz icin, toplumun bir ferdi olarak sahtekarlik ve yalanlarinizi gözler önüne seriyorum !
Ne yazikki günümüzde hala bircok salak sizin "neil armstrong müslüman oldu", "islama saygsizlik yaptigi icin allah onu ykti" ve daha nice sacma sapan sahtekarlik ve yalanlariniza inandigi icin mecburen yazmak zorunda kaliyoruz! Sen beni basörtüsü gibi abuk subuk sacma sapan nedenlerle huzursuz ve rahatsiz edersen ve bircok SALAK sizin yalanlarinizla kandirarak toplumu zehirlerseniz, bizde hayda hayda sizin dininizi sorgulama hakkina sahip oluruz ! Siz arastirmayin, siz bilgi sahibi olmayin yoksa carpinilirsiniz ! :-)) Siz kim müslüman olmak kim !? :-)) |
|
|||
![]() Siz ben sunu isterim, ben bunu isterim diye toplumu ve beni rahatsiz ve huzur ediyorsaniz bende sizin dinizide elestirme hakkina sahibim !
Msela, basörtüsü... Sanki islamin tüm sartlarini, imanin tüm sartlarini yerine getirdiniz bir tek basörtüsü kalmis gibi artistlik yapiyorsunuz ! Islam sadece basörtüsünden ibaret degildir ! Basini örtenleride görüyoruz, basi örtük ama daracak elbise üstünde memeleri fiskirmis cikmis, yirtmacli etek, ayagi ciplak,... Bumu islamin öngördügü kilik kiyafet ! Siz basörtüsü diye toplumu huzursuz ediyorsaniz bende allahin emir ettigi gibi giymenizi istiyorum !!!!! Carsaflara börün bakalim ! :-)) Hadi bakalim ! :-)) |
|
||||
![]() cevap veriyorum.ve bu itirazları hangi mantıksal durtuyle yaptıgını da soyluyorum.arap dini meselesinde yukarda soyledigi seylerin hepsine zaten cevap verdim.tartısa arka sayfada kaldı.asagıdaki uzun yazıda da kafir derken yine acıkladım.yazı burda ona cevap vermiyor.okumadan buna aynı suclamaları sıgıstırıyor.en basiti okumuyor.kendisi bir yıgın ayet e br yıgın kufur ve hakaret iliştiriyor.uzuuuuuuuuuuuuuun bir hakaret yazısı alıp al cevapla ukalalıgı yapıyor cevabını alıyor ama yazının uzunlugundan okumuyor yada okumaya tenezzul etmeyip yeni bir ukalaık yapıyor ama cevabın verildiğini goremedigi için aptal durumuna dusuyor.
yaptıgı hakaretlerin tamamı KİŞİSEL YORUMLAR CIKARSAMALAR.bunu guya ayetlerle yapıyor.ya uzatmanın anlamı yok.hepsini acıkladım.cevap verebilse verirdi. |
|
|||
![]() Yazin sicaginda giymisler mantolari bir ter kokuyorlar bir ter kokuyorlar, insanin burnunun diregi kirilacak neredeyse !
Avrupanin göbeginde hic yakisiyormu cöl beduinleri gibi dolasmak !? Herseyden önce bir Türke yakisiyormu !? Kiminizin basi örtülü ama daracik body, memeler fiskirmis disari, insanin ici gidiyor bazen. Ayni kiyafeti basörtüsüz bir alman giyse bakmam, ama basörtüsü dikkat cekiyor, sadece benim degilim baskalarininda ! Ve bakan hemen fiskiranin gözleri fiskiran memelere ve daracik pantolunun icindeki yapiya bakiyor ! Simdi bu durumda basörtülü olmakmi iyi yoksa basörtüsüzmü !? Erkekler ise tam sapik, karilarini mantonun icine sokuyorlar, kendileri ise kolsuz atlet ve kisa shortlarla ! Öküzler sanki kendileri icin islam kilik kiyafet düzenleme koymamis ! Kimilerin ise maymunlar gibi sac sakal karismis birbirine peygambercilik oynuyorlar ! Neymis sakal sünnetmis ! :-)) Eskiden tras makinasi olsa sanki muhammed uzun sakallla dolasirdi ! :-)) Araplarin ne kadar pis millet oldugunu zaten biliyoruz ! Yani... Medeni insan biraz kilik kiyafetini zamana ve ortama göre ayarlamasini bilir ! Ondan sonrada Türkler denildiginde avrupali kücmseyerek gülümsüyor ! Tabiki güler ! Kendi benligini unutmus, arapdan cok arapci olan Türklerin ne itibari olurki !? :-) |