| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() eflatun"un yazdigi onlarca eserler, hem de tercümesiyle, halen piyasadayken unutulani, solani hangisidir enis?
|
|
|||
![]() gerek yok....
Varsayimlarla yasamiyoruz.... hele hele Akif bu hususta tami tamamina uzman degilken bir fayda beklenemez.. KALDIKI... fayda gelmedide.... ben sonuca bakarim... Akif isteseydi kapasitesi olsaydi... UNABHÄNGIG.. MEAL YADA TEFSIR YAZARDI... gercek bildigi olsaydi yapardi... Yapmadigina göre... her sey varsayimmmmmmmmmmmmmmmmmm und BEDEUTUNGSLOS |
|
|||
![]() yazmismi yazmamismi... kapasitesi varmiydi yokmuydu... su anki uzmanlar kadar bilgisi varmiydi yokmuydu...
Sonucta ne bir Meali var nede Tefsiri... olso UNBEDEUTEND |
|
|||
![]() eeeee simdi Akifin bu olayda FAYDASI NE OLDU..... ???
Ben sonuca bakarim... sonucta eseri yok... o halde tüm san söhret Tefsiri yazanindir... |
|
|||
![]() okumadim.... bak Pstadim okusam bile bana yeni bir sey katacagini hic sanmiyorum...
TEK BIR KISININ GÖRÜSÜ BENI ASLA TATMINKAR KILMIYOR.... ne DIN adami olsun nede baska alanda... Ama herkesin yaptigi mücadelede SONUCA bakarim... esasiyla tüm insanliga faydaliysa ve bir seyler degistirmeye yettiyse... iste op zaman ne olursa olsun bas taci sayarim... en azindan yaratici oldugu alanda.... Gecenlerde Phoenixte bir Beitrag gördüm... en ünlü MOGALISTAN Krali AKBA. der in Indien geherscht hat.... Mükemmel bir vizyonu vardi... Tüm DINLERI birlestirip, tüm DINLERDE esas olani ele alip ORTAK bir DEVLET YARATMAKTI.... Tachmahali onun oglu CHINAGIR karisi icin yaptirmistir kiiiiiiiiii AKBAnin 50 yil saltanatindaki basariya bak... tek kelimeyle DÜNYADA bu HÜKÜMDAR ESSIZ..... Camiiye HZ. ISANIN sözlerinide yazdiran TEK insan.... Tüm DIN uzmanlarini cagirip ortada hepsini DINLEDIKTEN sonra hakimlik yapip temeldeki esaslari araya birisiydi.... Yani demek istedigim, Trihet binlerce kapasiteli insan gecmistir... yok degil... Atatürkte bunlarin arasinda yer alir..... Ama Terih Tarihte kalir..... bizler onlari kopyalamak amacinda degiliz... daha iyisini daha güzelini daha ileri tasimaktir amacimiz.... Hepsi bu |
|
|||
![]() n... die Betreiber der Web-Seite haben meiner Meinung nach eine RAD ab..... die sind nicht normal im Kopf
|
|
||||
![]() cok guldum.. wie alt bist du, wenn ich fragen darf??? Du vergleichst mit aller ernst cola und cola turka und ziehst daraus den Schluss, warum alle Menschen für die USA und ISRAEL sind?????
Genauso denkt auch mein 6 jähriger Neffe... ![]() ![]() |
|
||||
![]() na, ja als auserwähltes Volk, gibt es sicherlich viele Christen, die die Juden bzw. die Israelis vergöttern oder nicht?
Und USa sowieso.. "God bless America" heisst es nach jeder Rede... so soll bzw. wird Religion großgeschrieben... auch wenn sie sehr wiedersprüchlich sind... |
|
|||
![]() das ist in vielen Gebieten immer noch der Fall.... hat aber nicht mit dem ISLAM sondern viel mehr mit UNWISSENHEIT und AKZEPTANZLOSIGKEIT zu tun.... elbet bunlarin hepsi DIN adina kokudan dolayi yapiliyor... ama azaldi... son 10 yilda feci sekilde azaldi...
Veeee bu azalisin ve ISLAM DINININ sarihlesmesi Yasar Nuri sayesinde baslkamistir... zamaninda düsman gözü ile bakanlar simdi onuda gecmis hal aldilar... DIN adina yapiliyor bunlar onda sana hak veriyorum ve tümüyle katiliyorum... yani zamanda diger olaylarda abartiliyor.... ben son yillarda Bürokraside cok ama feci sekild eilerleme her yil görüyorum ve hele hele YASIYORUM.... konusmasini bildinmi her yerden mutlak sonuc alabilirsin |