Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 27.01.2006, 21:53
unknown

Standard Öyle demesek de sen Eksik Ayetleri

Yazsan buraya da biz de senden özür dilesek..
ama herzaman Oldugu gibi kuru SIKI atmya devam ediyorsun..
Bu yüzden Aslinda bir yaniti bile hak etmiyorsun..

)
Alt 27.01.2006, 21:56
unknown

Standard Sehriyat nedir ? Corba mi ?..

Ben sehriye Corbasini Cok severim..
Ama Ne zaman birisi Seriat gelse mi acabam dese Canim SIKILIR )

Bilirim ki yine corbayi ateste unutacak..
Alt 27.01.2006, 21:59
unknown

Standard ILIMSIZLIK ve ILIM DÜSMANLIGI

Seytanciligin hizmetindeki Tüm kadrolar tarih boyunca Bilim düsmanligi ile taninmis SER KADROLARIDIR !..

Seytan in Insanlik tarihindeki en büyük SALTANAT dönemi olan ENGIZISYON dönemi Yani RUHBAN SEYTANCILIGI bir bilim düsmanligi dönem ve saltanatir.

Seytan in Kahrina AZAP ve ISTIRABINA sebep olan temel degerlerden biriside ILIMDIR !.

Tüm basarisi aldatma eksenine oturan bir kuvvetin,aldatmayi hayatin disina itmenin temel dayanagi olan bilimden NEFRET ETMEMESI DÜSÜNÜLEMEZ !.

Tarih Boyunca BILIME karsi tavir koyanlarin Tesbiti SEYTANCILIGIN en Faal elemanlarinin adeta FOTOGRAFINI cekmek olacaktir !..

Bu tesbiti yaptigimizda Karsimiza DIN adina Kitleleri Hegemonya altina alan DIN ADAMLARI baska bir deyimle DINCI KADROLAR CIKMAKTADIR !

Tarihin En büyük BILIM DÜSMANLARI bu kadrolar icinden cikmistir.

Bu demektir ki:

Insanlik TARIHININ EN BÜYÜK SEYTANCILARI da ONLAR ARASINDADIR "!

Acacagim efendim .o)

yine ayetlerle fikihlarla Sünnetle..

simdilik hoscakalin
Alt 27.01.2006, 22:07
unknown

Standard Hangi Seytan"i TASLIYORSUNUZ ?..

İbadet adı altında her yıl dünyaya rezil oluyoruz. Şu işe bakın, kala kala bir ibadetimiz kalmış, onu da adam gibi yapamıyoruz. İslam’ın en evrensel ibadeti olan hac, bir tür ‘yıllık katliam’a dönüşmüş bulunuyor.

Ve dünya álem bu katliamı ibret ve dehşetle izliyor. Ekonomiden ticarete, sanayiden ziraate hemen her alanda perişan olan İslam dünyası, hiç değilse Tanrı ile kul arasındaki şu ibadeti insanca yerine getirebilse... Hiç değilse o alanda kendisine bir saygınlık sağlasa...

Nerede?

Despotların dayatması

Teknolojinin en cehennemî silahlarıyla çarpışan orduların haftalar süren savaşlarında otuz-kırk kişi bile ölmezken, Müslüman’ın en kutsal ve en evrensel ibadeti olan hacda her seferinde birkaç bin veya birkaç yüz kişi ölüp gitmekte...

Bahane hep aynı, hep insanlık dışı ve ilkel: Allah’ın takdiri... Allah’ın takdiri, öyle mi?

Yalancının Allah belasını versin! Allah kendine yönelenleri cezalandırıyor mu, be hey sersem?!

Sebep açık ve tek: Hac, haccı emreden Tanrı’nın istediği ve gösterdiği gibi değil, Tanrı adına hükümranlık kuran fıkıh despotlarınnın dayattıkları gibi yapılıyor.

Hac, Kur’an’ın emrettiği bir ibadet değil mi?

Evet!

Peki, Kur’an haccın ne zaman yapılacağını söylüyor?

‘Hac ayları’ denen üç ay içinde. Yani doksan günlük bir sürede... Siz ne yapıyorsunuz?

Haccı üç güne sakıştırıyorsunuz.

Allah’ın dediğini yapmayarak şeytana oyuncak olanlar, daha sonra şeytanı taşlamaya kalkarlarsa bunun sonu ne olur? Sonuç ortada: Allah, kendisiyle ádeta alay edenlerle alay ediyor ve onları şeytana yenik düşürüyor.

Hac emrini getiren Kur’an’ın tanıttığı hacda ‘şeytanı taşlamak’ diye bir şey var mı? Yok!

Peki, binlerce insanın ölümüyle sonuçlanan bu geleneği ne diye sürdürüyorsunuz? Gelenek öyle istiyor! Geleneği ilahlaştıran despotlar öyle istiyor.

O zaman, máruz kaldıklarınız, dini kotaran Allah’ın değil, geleneği kotaran şeytanın beğendiği sonuçlar... Ne diye bağırıp çağırıyorsunuz?!...

Şeytanın adresi başka

Şeytan taşlayacaksınız, şeytan orada değil. Taşlanacak şeytanı Müslüman cámiaya gösteren birçok akılcı-Kur’ancı İslam düşünürü yaşadı, eser yazdı. Ben de yazdım. ‘Kur’an Açısından Şeytancılık’ adıyla yaklaşık üç yüz sayfa yazdım. Taşlanacak şeytanların adresi orada.

Gidin taşlayın da görelim. Bakın bakalım, şeytan taşlamak neymiş! Taşlayın da Müslüman dünyanın kaderi değişiversin!

Taşlayamazsınız! Çünkü size şeytanı değil, şeytanın adresini veren düşünce öncülerini taşlamayı öğrettiler. Şimdi gitmiş Mekke’de şeytan taşlıyorsunuz. O topraklardaki taşlanacak şeytanın yeri o sizin çakıl fırlattığınız yer değil...

Sizin taşladığınız şeytan şu melanetlerin hangisini yapıyor? Fıçılarla viski mi içiyor, üzerine tesettür giysisi geçirilmiş beyaz kadınları haremine takıp keyif mi yapıyor? Oğlancılık yapıp morfin mi çekiyor? Üstüne oturduğu petrodolarlarla kitlelerin beynini fesada vererek dünyayı İslam’dan nefret mi ettiriyor? Haçlılarla işbirliği yapıp Müslümanlar’a orada-burada kazık mı atıyor?

Bunları yapan bir şeytan ekibi var, ama o sizin taşladığınız yerde değil... Eğer Muhammedî ferasetiniz varsa ve yüreğiniz tutuyorsa gidin o esas şeytanları bulun ve onları taşlayın...

Ey Müslüman, kendine gel! Taşlanacak şeytanı tanı! O taşladığın, şeytan değil, senin hayalin. Şeytanın öyle taşlanmayacağını, senin taşlarını boşuna attırdıklarını, seni aldattıklarını artık anla! Şeytana da dünyaya da rezil olduğunu artık anla!

Bekir Coşkun, ‘şeytan taşlama’ adı altında şeytana rezil olmanın arka planını o ‘virtüöz’ kalemiyle ne muhteşem anlatıyor:

Taşlama değil rezillik

‘251 hacı şeytan taşlarken öldü... Çünkü Müslümanlar’ın kara yazgısı orada da hazır bekliyordu. Niçin? Çünkü Müslüman ulusların ortak kara yazgısıdır bu. Afrika’dan Asya’ya, Balkanlar’dan Yemen’e kadar, yeryüzünün neresinde bir Müslüman ülke varsa perişan, Irak, Afganistan işgal altında. Sudan’da ölen çocukları artık toprağa gömmüyorlar bile. Çeçenler tükendiler. Suudî Arabistan’ı, Emirlikleri, Mısır’ı ABD-İngiliz ajanları yönetiyor. Kaderinden kaçmak isteyen Müslümanlar, gemilere doluşup Akdeniz’de her gece can veriyorlar. Kısacası, nerede bir Müslüman ülke varsa sürünüyor.’

‘Çünkü; yobaz din adamları kendi iktidarlarını sürdürebilmek için çağdaş eğitime, çağdaş yasalara, çağdaş bir topluma izin vermiyorlar. Tüm çağdaşlaşma çabalarına engel oluyorlar. Çocukları ortaçağ eğitiminden geçirip kadınları reddediyorlar. Uygarlaşmayı günah sayıp medeniyeti lanetliyorlar. Son İslam ülkeleri toplantısında gördünüz; fetvalar vererek muhtemel reformları peşin ‘günah’ ilan ediyorlar’

‘Son bir yıldır Türkiye’nin de katıldığı kervanda dinciler; dini Allah’a ulaşmak için değil, iktidarlarını sürdürmek için kullanıp yobaz din adamlarının gücüne güç katıyorlar. Ve böylece geri kalmışlık sürüp gidiyor... Hacılar ne bilsinler! Onlar şeytanı taşladılar ama şeytan orada değildi.’ (Hürriyet, 4 Şubat 2004)
Alt 28.01.2006, 01:30
unknown

Standard bana niye söylüyorsun bunu? :)

ok verstanden.. ) genel olarak. Ich weiss nicht wieviel zeit ich verschwendet habe, menschen das zu erklären. Ohne aufdringlich zu werden. En basiti -Dedikodu. Hat eigentlich in erster Linie nix mit Religion zu tun. Das Menschliche ist einfach das man das nicht tut.
Ama keiner will es Wahr haben.
Und wir kommen immer wieder in ein Teufelskreis. Wir befinden uns immer noch am Punkt -Null-. Wenn nicht schlimmer.
Alt 28.01.2006, 01:37
unknown

Standard Danke :)

simdi anladim seni )
Insanlarin yatak odalari kimseyi ilgilendirmez. Ne bilmek isterim, ne anlatirim. Sex pratigi.. hm... zevk meselesi.. bilemem. Kim ne yaparsa yapsin bana ugramasinlarda.. ne diyebilirimki bu konuda??
Aramizda cok tuhaf insanlar yasiyor. Cok tuhaf zevklerle. Mann mann.. Frauen natürlich auch.. Nereye gidiyor bu insanlar??? Yapmalari önemsiz, kim yapmis, kim ne yapmis. Kalkipta özellerini nasil anlatabiliyorlar, ne sekilde anlatiyorlar, o beni sasirtiyor her defasinda.
Alt 28.01.2006, 01:53
unknown

Standard :) söze ne hacet!

seytan orada. O tasin ardinda. Kikir kikir gülüyor.
Yinede bir gün bende gidecegim (Allah nasib ederse). Dinim icin degil. Gidip görmek icin. Maksat ziyaret ise. Ziyarete gidecegim. Ama Seytan taslamaya gelince, oraya gidip tasliyacakmiyim, yoksa uzaktanmi izleyecegim bilmiyorum. Görevim yarimmi kalacak. Tammi sayilacak onuda bilmiyorum. Ama icimden gelmeyen birseyi yapmam cok mantiksiz. Alir tasi en fazla kendimi taslarim. Bugüne kadar yaptigim yalnislar icin. Kirdigim insanlar icin. Yani taslamak mecbur ise. 40 yada 41 tas sayarim (sayisini hatirlamiyorum)
bu bir.. yalanlarim icin..
bu iki.. kirdigim insanlar icin..
bu üc.. vs.. vs..

Yazinin bir politik yansimasi var.. ona hic bir sey diyemem. Kim ne biliyorsa onu okusun! Hepimizde cogu seyde hemfikiriz. Ama bir topluluk olusturamuyoruz, nedense?? kimsede tek basina hic birsey degistiremez!
Alt 28.01.2006, 04:36
Benutzerbild von xstudentxnrw
xstudentxnrw xstudentxnrw ist offline
Neuer Benutzer

Standard arg niyete bas bas bagirarcasina göstere

bir kac misal verildi. kendinde biliyorsun. görülen oki, 100 sene boyunca sana cevap yetistirsem, sen yine belki birinin kafasina süphe girer mantigiyla olaya bakiyor gibi devam edersen bu isin sonu gelmez. dogrulari anlayabilmek icin, önce bir bazi seyleri degistirmek lazim.

buda zor bir sey degil. gercekten. zor olur diye korkmana gerek yok :O)

uzun bir sey yazmistim, hayirlisi kisa bir metinmis.. ;O)
Alt 28.01.2006, 08:33
Benutzerbild von xstudentxnrw
xstudentxnrw xstudentxnrw ist offline
Neuer Benutzer

Standard tahrik edecekleri iyi biliyorsun galiba

;O)
niye hepinizi saymadin?
Alt 28.01.2006, 09:49
unknown

Standard Arkadasin biri ZD"me Imansiz oldugumu

Yazmis )

Seytan Taslamayi iman sanan Putperestlere Sunu sormak istiyorum.

Madem sizler imanlisiniz Bu Imaninizi KURAN ile pekistirin Ve seytan taslanacagina dair Hac emirlerini Iceren ayetleri getirin.

Getiremezseniz Bu Seytan Taslamayi nereden cikardiniz onu söyleyin..

Peygamber Seytan mi tasladi ?..

O Taslamadi ise Kim tasladi ?
Ömer mi ?
Ebubekir mi ?
Ali mi ?

Kim tasladi seytan i ?

Bunlarin Cevabini verin..
Verirken de neye kime ve Nasil IMAN ettiginizi bir daha gözden gecirin..
Antwort