| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Sen Böyle bir sey olmalisin
![]() Bana Bir " Türkler " resmi Boyayip Kendini de o resime bir yerlestirsene ![]() O resime Bakalim ..ve de stil kapalim. Kim bilir Dünya ya belki kendimizi Layiki ile tanitabiliriz.. Hadi Bana Bir resim yap.. ![]() |
|
|||
![]() Ben sizin Konu hakkindaki fikirlerinizi hala Göremedim
![]() Nedir yani ?.. Bardak -su Misalinden Pek Hoslandiginiz Söylenemez de.. Bu " De " de bir acilima gidecek olursak: Türk Kadinlari ne yapmali ?.. Her Halde Prensini Bulana Kadar Önüne gelen kurbaga ile yatmali.. Muhahahhahahahahhahaha.. |
|
|||
![]() Biraz da makyaj Yapmakla Her zamanki Odun;
Allah Askina moder bir insanim ,benim Fikirlerim var demesin ![]() Dese bile Denilsin: " Kuzum sen nenin nesisin ?" Hangi kavanozun Balisin Hangi kültürün Malisin ?.. Simdi sizin bu Engin ve de Modern fikirleriniz ile kurtulacaksa bu millet;size ne gerek var ?.. Öyle ya : Bunu Moskof da yapar ![]() Sizi yetistirmeye Ne gerek var kavanozlar da Sex pratiklerinin Iniltilerinde.. Verelim memleketi Ruslar a.. ![]() Bakirelik Kutsiyetinin aslinda büyük bir vahset oldugunu Direkt onlardan Tahsil edelim.. Sizi kim cizdi Buraya ?.. Siz Bu tablo da: Milliyetsiz Kültürsüz,Ahlaksiz Ve terbiyesiz Olarak Fazla bir yer tutuyorsunuz.. Tablo da acikli-traji komik bir figür olusturuyorsunuz.. Builmem anlatabiliyor muyum ß:: hIC SANMIYORUM ama Olsun.. ![]() |
|
|||
![]() ciddi anlamda tam böyle bir insana asik olursan ne yaparsin???
yani senin pismanlik yasandan faydalanabilirmi böyle bir insan? 40 tas su? kaynar su? Temizlermi? Yada baska bir sey temizlermi bu insani? Yani suyu kaynatsan aslinda mikrobu kirilir. Dolayasiylada biz kullanilmis su iciyoruz! "Wasserkläranlagen" Saf dedigimiz su bille bullanilmistir, toprak temizler. An geliyor yagmur suyu iciyoruz?? saldiri falan degil simdi bu. Sadece meraktan soruyorum?? |
|
|||
![]() büründürüyoruz bazen. Benim namusum benim kalir. Her kim dokunsada. Ben bu dokunuslarda terbiyessizlik yansitmazsam, ama acik yüreklilikle bunu yasadim dersem yinede namuslu olabilirim. Her insan olabilir. Bence hic birsey yasamadan evlenirsem ve her dokunusta baska bir insanin hatirliyorsam, "bu baska bir insan olabilirdi" diye hayal kurarsam namussuzumdur. Bunun yargisini kimse degil, kendim yaparim. Ben konuyu genislettim, müsadenizle. Toparlayayim "Jungfräulichkeit= halk anlayisinda aninda NAMUS o yüzden konuyu dagittim biraz. Bekareti bekaret olarak algilayalim. Yani o et parcasi olarak. Bunun ne kadar muhabbeti yapilirsa yapilsin, görüslerimiz cok farkli oldugu icin yine her insan icin baska bir anlam ifade eder. Geri kalanida namustur. Yani dokunulmus insan cinsel iliskiye girmezse bakiredir. belki kimileri icin namussuzdur. Onu bilemem. Yine ayri bir konu!
Yinede her insanin Namus anlayisina saygi duyulmali. Bekaret anlayisinda oldugu gibi... |
|
|||
![]() etwas anderes wie Beleidigungen bringen?
|
|
|||
![]() bilgenin ayak ucunda yatarim..
Allah senide islah etsin güzelim!! |