| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() cok laf diyen degil cok is yapan secilecek. sportif basari olmamasina ragmen yaptigi yatirimlardan dolayi Büyük Baskan Aziz Yildirim secilecek cünkü her Fenerli biliyorki Aziz Yildirim iki sene daha kalirsa Fenerbahcenin Madi sorunlari bir daha olmayacak ve parali Baskan dönemide sona erecek. Sportif Basarimi vallah Aziz Yildirim iki sene daha kalip su projeleri bitirsinde ister Sampiyon olsun ister olmasin bu önemli degil Sampiyon her zaman olunur bu firsatlar her zaman ele gecirilmez. Bakin bjkye hic bir yönetici elini cebine atmiyor niye? cokmu cimriler? yooo cimri degiller. zamaninda Sebanin yaptigi yatirimlarla ayakta duruyor bjk. önce madi güc sonra basarti bu dünyanin kanunudur.
Saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA ; ) : ))))
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() İşte Genç Aslan !..Süper Lig"i çok kötü bir durumda kapatan ve Terim"in neşteri ile gençleşen Galatasaray, genç görüntüsüyle ilk maçına "Efes Pilsen Cup 3"te Kaiserslautern önüne çıktı.. Terim"in gençleri Alman ekibini Petre ve İlker"in golleriyle yıktı.
Kaynak: ajansspor.com |
|
|||
|
|||
![]() Fenerbahçe"de günlerdir devam eden tartışma sona erdi; ne Ortega, ne de Alex sarı lacivertli ekibin ikinci devrede kadrosunda olacak.. Bunu yönetici Hakan Bilal Kutlualp açıklıyor.. İşte Kutlalp"in transfer açıklamaları...
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bilal Kutlualp, Brezilya"nın Cruzeiro takımından transfer etmek istedikleri Alex de Souza"nın, ailevi sorunlarından dolayı transferiyle ilgili kararına saygı göstermek durumunda olduklarını söyledi. Kutlualp yaptığı açıklamada, ""Alex ailevi durumundan dolayı Brezilya"da hanımının doğumunu beklemek istiyor, buna saygı göstermek durumundayız"" dedi. Alex"in Fenerbahçe"ye gelmemesinde herhangi bir parasal problem bulunmadığını ifade eden Kutlualp, ""Alex bu durumda Avrupa"da kazanacağı paranın yüzde 10"una Cruzeiro"da devam etmek istiyor. Bu da parayla alakası olmayan bir durum olduğunun en açık delilidir"" diye konuştu. -ORTEGA KONUSU- Ortega sorununda geçen günlerde avukat ve menajerlerine son bir teklif yapan sarı-lacivertli yönetim, henüz bir sonuç elde edemedi. Fenerbahçe"ye sadece 6 aylık süre için gelerek, problemi çözme teklifi sunduğu belirtilen Ortega"ya bu konuda verilen sürenin de dolduğu, kulübün gerekirse yakın bir zamanda Arjantin"de icra yoluyla alacaklarını tahsil etme yoluna gideceği ifade edildi. Arjantinli futbolcunun, Fenerbahçe"nin 11 milyon dolar sorununu da çözen teklifini veya buna yakın bir teklifi kabul etmek durumunda olduğunu belirten yönetim kurulu üyesi Kutlualp, ""Bizim şartlarımızı kabul etmeye mecbur"" dedi. Kaynak: ajansspor.com |
|
||||
|
||||
![]() Herekeze selam .... objektiv görüsleri icin taktir etigim Tugay Serenín yazisini sizlere taktire sunuyorum
selamlar UhhBarracuda Turgay Şeren (eski Galatasaray Kaptani) 13.01.2004 G.Saray’ın borcu ‘200 trilyon’ lira SEVGİLİ Galatasaraylılar, yazımın başlığı sizlerin dudaklarını uçuklatacak. Çünkü Başkan Canaydın, bizleri kandırdı. Her şeyin iyi gittiğini, kulübün madden manen düzlüğe çıktığını, her konuşmasında söyledi. Çoğunuz izlemişsinizdir. Önceki gece Telegol programında antetli kağıtlara imzalanmış iki tane kredi anlaşmalarını içeren belge gösterdi. Ve ekledi, "Bana bu krediyi getiren iyiymiş, kötüymüş farketmez. Benim elimde Amerika"nın en büyük şirketlerinden birisiyle imzalanmış anlaşmalar var." Buyurun bakalım. Sen G.Saray’ın başkanısın, Star Televizyonu"nun yaptığı araştırma kadar bir inceleme yapmayacaksın, kılını kıpırdatmayacaksın, kendin de inanmadığın bir kredi anlaşmasını göstereceksin. Canaydın benim aklımı durdurmak üzeresin. Çoğu Galatasaraylı da şaşkın bir şekilde seni takip ediyor. Mehmet Cansun"dan yönetimi devraldığın zaman, kendi adamlarınla G.Saray"ın defterlerini kontrol ettirdin. Övünerek de, "20 milyon dolar borcumuz var diyorlardı, ama şimdi G.Saray"ı 64 milyon dolar borçla devraldım" dedin. Şimdi bu 200 trilyonluk borç nereden çıktı? Bir de stat kredisi olsa, şu anda borç 350 trilyon mu olacak? G.Saray"da inandığım, ismini söylemek istemediğim dört dörtlük kardeşlerim var. Onlara göre, kulüp batmış. Kurtulması da mucizeye bağlı Mehmet Cansun zamanında Doğan Hasol 33 milyon dolarlık bir projeyle Sami Yen’in harika bir tesis olacağını ortaya koydu. Kimse dinlemedi. Rakam az geldi galiba... "Ada" diyoruz. İnternetten araştırın, Anıtlar Yüksek Kurulu ve Boğaziçi İmar Kurulu"nun sitelerine girin. Galatasaray adasının üzerine bir çivi çakmaya bu kuruldan izin çıkmaz. Bunu da kafanıza mıhlayın!.. Ey Galatasaray kongre üyeleri benim bu yazdıklarım, devede kulak kalır. Sizlerin çoğu Galatasaray"ın şu anda madden ve manen ne kadar kötü yönetildiğine şahitsiniz. Divan Heyeti Kurulumuz hayatta mısınız? İlk toplantınızda Başkan Özhan Canaydın"ı şöyle bir silkelesenize.. "Anlat bakalım şunları" desenize. Canaydın"ın çırpınışını da öğrendim. 40 milyon dolarlık banka borcuna kefaleti var. Hem de müşterek kefil olarak. Banka isterse Galatasaray"a yönelir, isterse Canaydın"a... İşte Canaydın"ın 99 milyon dolarlık kredide ısrar etmesi de Sarıgül"e "Bekle" demesi de bu nedenle. 99 milyonun 40 milyon dolarıyla bu borcu kapatacak. Kendisi rahatlayacak, geri kalanı ile de Ali Sami Yen ya yapılır ya yapılmaz. Galatasaray nerelere geldi. Bu çukurdan nasıl çıkacak. Musa Peygamber"in Kızıldeniz"i bölen asası lazım ki, Galatasaray belki o zaman düzlüğe çıkar. |
|
||||
|
||||
![]() UEFA kriterlerine erteleme
FUTBOLDA 2004-2005 sezonunda uygulanmaya konulması düşünülen UEFA kriterlerinin Avrupa"daki çok sayıda kulübün bastırması üzerine bir sezon daha erteleneceği öğrenildi. Futbol Federasyonu ise bu konuda kendilerine resmi bir yazı ulaşmadığını açıkladı herkeze selam UhhBarracuda |
|
||||
|
||||
![]() 1. galatasaray´limisin?
2. borcu senmi kapatacan? |
|
||||
|
||||
![]() bence Aziz Yildirim baskan oldugu sürece fener basarili olamaz
|