| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() pekiala herkesle tanisma firsatini bulabilir, ama ben güzellim ayaklarina takilip insanlarin sana yaklasmasini önlersen bir gün yanliz kalirsin.
hem en önemli olan sey, güzellik gecicidir, dünyadaki hersey gibi. |
|
||||
|
||||
![]() Sen ilk bakista insanin karakterini göremiyorsun.Ilk etapta gördügün insanin disa karsi olan yansimasi..
Dis güzelligi senin gözüne iyi yansiyorsa sen o insanla sohbet edip, daha yakindan tanismak istiyorsun yoksa o kisinin yüzüne bilen bakmiyorsun... Simdi kalkip ben herkese beni yakinda tanisma firsati veriyorum ve herkesinde yakindan tanimak icin ugrasiyorum deme.Inanmaz cünkü kimse sana.. Kadinlar bu konuda daha temkinli..Öyle herkesi tanimak ve kendini tanima imkaninda vermezler..! Kendimizi kandirmayalim.. Unutma Kendi kendisi ilen barisik insanlar hep mutlu olurlar...! |
|
||||
|
||||
![]() Biri beimle hemfikirmis
![]() Gözlerim buharlasti vallah...Simdiye kadar herkes bana karsiydi da ![]() |
|
||||
|
||||
![]() "Bir kadýnla dört özelliði için evlenilir; Malý, asaleti, güzelliði ve dindarlýðý. Sen dindar olaný tercih et" (Buhârî, Nikâh, 15; Ebû Dâvud Nikâh, 2; Nesâî, Nikâh, 13; Ahmed b. Hanbel, II, 428).
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() bunada katiliyorum...
|
|
||||
|
||||
![]() denkst du, wenn ein mensch schön ist, braucht der nichts an sich zu tun? Meinst du der geht nie zum Friseur, benutzt keine Gesichtscreme oder was?Pflege braucht jeder Mensch!
Und zum Letzteren glaub ich , dass du die Sache einseitig siehst. Schöne Menschen werden auch bevorzugt, ob es bei Partnerwahl oder im Beruf ist. Ist halt so. |
|
|||
|
|||
![]() schön sind!!
Und?? ist doch sch.. sowas!! Was bitte hat jetzt der gang zum friseur, die creme mit schönsein zu tun?? |
|
||||
|
||||
![]() wielange soll Schönheit allein einen Menschen unterhalten ?!
Auch Männer haben manchmal das Bedürfnis zu reden oder zu lachen ..... |
|
|||
|
|||
![]() hässlich und schönem charakter?
und schön und schönem charakter? ((: |