| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
eskiden güzeldi burasi, güzel insanlar ile karsilastim. Size hayatinizda basarilar dilerim. herkese iyi forumlar.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Artik su siralar hic icimden yazi yazmak gelmiyor, ki ben yazi yazarken bir takim deneyimlerimi ve bazi konularda tecrübelerimi, kimi zamanda görüslerimi belirtirdim ve fikir alisverisinde bulunmak isterdim. Yazmayi seviyorum, o benim ic dünyami düzene sokuyor ve Kreativität diyorlar o yöndenden zarari olmuyor yani.. Belki ileri bir vakit yine yazarim, ama su sözüm ona o gönül kalemi kirildi ve fikirlerimi sözlerin süzgecinden damla damla akitamiyorum. Yüce Yaradana'a hamd olsun, Allah'in verdigi bana bir cok kabiliyetten birisi olan bu kendini ifade etme yeteneginden su siralar biraz mahrum gibiyim. Okumakta güzel bir sey, okunan güzel olursa tabii..... Geändert von the_last_time (19.08.2013 um 17:01 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Başbakan Misir nedeniyle partisine "müzikli eğlenceler yapmayın" demiş!
Aklıma 24 Mehmetcigin şehit edildigi gün Ankara Sheraton'da yaptıkları düğün geldi.... Geändert von the_last_time (30.08.2013 um 16:14 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() toni neredesin? umarim iyisindir? gelde biraz su bene hastamisla ilgilen :-))
|
|
||||
|
||||
![]() Seninle ilgilenmis belli. Siritiyorsun durmadan.
|
|
|||
|
|||
![]() Nerde Vaybee'de ki o eski "düsmanlarim"
BerlinFatih Meczupun önde gideni, cennete diye cehenneme sapacak geri zekali ![]() Coban Berfo denen Elazig'li Gakko mu Kiro mu ne idigü belli olmayan, Almanya'da iltica edip kendini makamlarda "resmen PKK'li" olarak kayitlara geciren ve "turkische soldaten vernihhten unsere Dorfer gibi, Taylan Sadi seviyesinde yüksek Almancasiyla aciklamarlada bulunmustur herhalde ve burda da PKK'ya atip tutardi bir zamanlar Damia sonrdan iyi anlasmaya baslamistik! Kendisi psikoloji dalinda ileride iyi bir uzman olacak.. Damia benim düsmanim degil" chikoo muydu chooko muydu birisi vardi, iyi bir dj olmak icin gayret ediyordu ve orta seker de forum admini idi Aslinda ben kimseyel düsman degilim.. Övünmeyiz aslimizla Sevisiriz dostumuzla Ugrasiriz nefsimizle Kimse ile davamiz yok.. Demisti zamaninda bir asigin birisi.. Elbette de ki bir müslüman olarak benim insanlar arasindan beni kiskanan ve yoluma tas koymak isteyen bir cok insan cikacak, örnegin *abaza* Kenan gibi.. Onlar beni düsman olarak görse bile ben onlari düsman olarak görmüyorum. Benim düsmanim, insanlarin ve insanligin düsmani olan Iblis'tir yani seytandir.. **aciklama Ankara'da yüksel caddesinde boş boş dolanan kızlara laf atan insanlardır ![]() Haktan gelen şerbeti İçtik elhamdülillah şol kudret denizini Geçtik elhamdülillah Kuru idik yaş olduk Ayak idik baş olduk Havalandık kuş olduk Uçtuk elhamdülillah Vardığımız illere şol sefa gönüllere Halka Taptuk manisin Saçtık elhamdülillah Balım Sultan ilinden şeker damlar dilinden Dost bağının yolundan Geçtik elhamdülillah Beri gel barışalım Yad isen bilişelim Atımız eyerlendi Eştik elhamdülillah İndik Rum'u kışladık Çok hayrı şer işledik Üç bahar geldi geçti Göçtük elhamdülillah Dirildik pınar olduk İrkildik ırmak olduk Aktık denize dolduk Aktık elhamdülillah Taptuk'un tapusunda Kul olduk kapısında Yunus miskin çiğ idik Piştik elhamdülillah Geändert von the_last_time (01.10.2013 um 18:14 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Ankara'da yagmur yagmaya basladi...
Pir Sultan Abdal'im can göge agmaz Hakk'tan emrolmazsa (ir)rahmet (yagmur) yagmaz Su ellerin tasi hic bana degmez Ille dostun gülü yaralar beni.... Gene neler düsünüyor bu harikalar yaratan beynim... Gelmiş iken bir habercik sorayım Niçin gitmez Yıldızdağı dumanın Gerçek erenlere yüzler süreyim Niçin gitmez Yıldızdağı dumanın Alçağında al kırmızı taşın var Yükseğinde turnaların sesi var Ben de bilmem ne talihsiz başın var Niçin gitmez Yıldızdağı dumanın Benim Şah'ım al kırmızı bürünür Dost yüzün görmeyen düşman bilinir Yücesinden Şah'ın ili görünür Niçin gitmez Yıldızdağı dumanın El ettiler turnalar bazlara Dağlar yeşillendi döndü yazlara Çiğdemler taşınsın söylen kızlara Niçin gitmez Yıldızdağı dumanın Şah'in bahçesinde gonca gül biter Anda garip garip bülbüller öter Bunda ayrılık var ölümden beter Niçin gitmez Yıldızdağı dumanın Ben de bildim şu dağların şahısın Gerçek erenlerin nazargâhısın Abdal Pir Sultan'ın seyrangâhısın Niçin gitmez Yıldızdağı dumanın Yildizeline ve Yildizdagi'na da simdi rahmet yagiyordur herhalde... |
|
|||
|
|||
![]() evettttt,sayenizde bende kafayi üsütümmmm :-)))))
burasi neresi? :-) toniiiiii, nerelere kayboldun sen ya? insani hasta etmeden cik ortaya! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Karacoglan der inşallah
Görenler desin maşallah Siyah donludur Beytullah Kaabe de kara degil mi? Allah nasip ederse bir zaman Kaabe'ge gitmek istiyorum ve o kutsal toprakları dünya gözüyle görmek isterim... Osmanlı'nın ve Türkün Ecyad kalesi yıkılmiş olsa bile, Osmanlı’nın ve Türkün Kabedeki mimarisi olan revaklar yıkılıyor. Uzmanlar, revakların ( Kaabe'nin etrafındaki duvar) mimari değerine vurgu yaparak Osmanlı’nın ve Türklerin hatıralarının yok olacağı görüşünde. Yerine 5 yıldızlı hoteller inşa edilse bile.. Bu manzara karşısındak icim kan ağlasa da.. Ama ne yapacaksın, dini vecibe işte... ve su götürmez bir dini vecibe... Neyse aslında karacoglan'nın bu şiiri aklımdaydi... Yüce dağ başında duran güzeller Ne parlaşırsınız kar gibi gibi Sizin sevdanıza düştüm düşeli Yanıyor yüreğim kor gibi gibi Ak eline al kınalar yakarsın Mor beliği koluncuna dökersin Kaş altından melil melil bakarsın Azıcık da gönlün var gibi gibi Bülbülün figanı şol gonca güle Sineme vurdular bir azgın yara Çaldım cırnağımı getirdim ele Çekinme sevdiğim tor gibi gibi Her gelip geçeni aşık sanırsın Aşık olsan ataşıma yanarsın Her ne dersem yüzün öte dönersin Bir başka sevdiğin var gibi gibi Karac'oğlan der ya ben ne derim İkrar verdim ikrarımı güderim Sabah bir gün burda kalmaz giderim Gel gitme sevdiğim der gibi gibi Geändert von the_last_time (01.10.2013 um 23:25 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Güzel bir atasözü! Dereye su gelesiye kadar kurbağının gözleri patlarmıs
![]() |