Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 27.07.2013, 20:07
the_last_time

Standard Ezan Sahýt Yemýný ýste Buna Derler

Kenan du bist kein Gegner, weder im intellektuellen, noch im männlichen Sinne
Alt 27.07.2013, 20:09
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Zavalli Internet manyagi Kenan, sana hakaret etmek icin yazmiyorum ama sen salakmisin? Türkiye'de iftar vaktine 20 küsür dakika kalirsa Almanya'da ne kadar süre kalir? 20 küsür dakika arti bir saat degil mi? Cünkü Almanya saati Türkiye saatinden bir saat geriden gidiyor.. Sende bir birbucuk saat kaldi demedin mi lan? Ne anlatiyon gene Kenan? Reichsmark-Milliardär
hayir oc lastosch.

türkiye iftarina yaklasik 30 dakika varken almanyada arti bir (+1) saat sonra olmuyor.

almanya saati bir saat ileride olmasi ile iftar saati baskadir.

der sonnenaufgang und der sonnenuntergang haben nichts mit der zeitverschiebung zutun.

istersen burada rezil olmadan önce bir google teyzede ögrende gel.
Alt 27.07.2013, 20:21
Zulfiqar

Standard

orospucocgu erdal cakildi kaldi.

iftar vakti geldi ve ben cikmam gerekiyor.
Alt 27.07.2013, 20:32
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
hayir oc lastosch.

türkiye iftarina yaklasik 30 dakika varken almanyada arti bir (+1) saat sonra olmuyor.

almanya saati bir saat ileride olmasi ile iftar saati baskadir.

der sonnenaufgang und der sonnenuntergang haben nichts mit der zeitverschiebung zutun.

istersen burada rezil olmadan önce bir google teyzede ögrende gel.
Rezil olan sensin orospcucogu küfürünü hakkeden ama vicdanim sizladigindan söylemek istemedigim geri zekali Kenan. Senin birbucuk saat daha zaman var dedigin vakittin bir kac dakika sonra ezan okundu.. Türkiye'nin hic bir yerinde Ankara'da ezan okunduktan sonra birbucuk saat sonra iftar bozmak icin ezan okunmaz... HANI TÜRKIYE'DEYDIN?

Battikca batiyorsun Kenan! Iste Allah adamin yalanini dolanini böyle yüzüne gözüne bulastirir...

Gecmis olsun Kenan!

Geändert von the_last_time (27.07.2013 um 20:45 Uhr).
Alt 27.07.2013, 23:12
the_last_time

Standard

Bugün Kenan'nin anasi agliyordur! Yalan konusmak böyle cezalandirilir iste..

Geändert von the_last_time (27.07.2013 um 23:24 Uhr).
Alt 28.07.2013, 18:44
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Bugün Kenan'nin anasi agliyordur! Yalan konusmak böyle cezalandirilir iste..
cahil orospucocugu erdal,
hala türkiyede günes battiktan 1 saat sonra almanyada günesin battigni mi savunuyorsun?

rezil herif sen benim nerede oldugumu bildigini savunuyordun. simdi iyice kafan karisti. hesabin hicbir yere uymayinca ortada kaldin.

bir daha cocuk gibi türkiyede günes battiktan 1 saat sonra almanyada günes batar deme. seni böyle ezer gecerim.
Alt 28.07.2013, 18:49
the_last_time

Standard

Zitat:
cahil orospucocugu erdal,
hala türkiyede günes battiktan 1 saat sonra almanyada günesin battigni mi savunuyorsun?

rezil herif sen benim nerede oldugumu bildigini savunuyordun. simdi iyice kafan karisti. hesabin hicbir yere uymayinca ortada kaldin.

bir daha cocuk gibi türkiyede günes battiktan 1 saat sonra almanyada günes batar deme. seni böyle ezer gecerim.
Yok Kenan, yok kazin ayagi öyle degil, sen Türkiye saati 20.13'te iftara daha bir bucuk saat var dedin. Ki Ankara da ezan 20:18 okundu yani senin bu yazdiklarindan bir kac dakika sonra..
Türkiye'nin hic bir yerinde Ankara'da ezan okunduktan sonra birbucuk saat sonra ezan okunmaz Kenan... Hani Türkiye'deyin amina kodugumun pici? Bunlar benim sana son küfürlerim, hirsimi aliyim sana acima moduna gecmeden önce...

Geändert von the_last_time (28.07.2013 um 18:53 Uhr).
Alt 28.07.2013, 19:05
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Yok Kenan, yok kazin ayagi öyle degil, sen Türkiye saati 20.13'te iftara daha bir bucuk saat var dedin. Ki Ankara da ezan 20:18 okundu yani senin bu yazdiklarindan bir kac dakika sonra..
Türkiye'nin hic bir yerinde Ankara'da ezan okunduktan sonra birbucuk saat sonra ezan okunmaz Kenan... Hani Türkiye'deyin amina kodugumun pici? Bunlar benim sana son küfürlerim, hirsimi aliyim sana acima moduna gecmeden önce...
orospucocugu erdal ben nerede türkiyedeyim ve birbucuk saat sonra iftar olacak dedim?

üstelik buraya ramazanda ve ramazandan sonra fazla ugrayamayacagim. is güc cok yogun diye yazmistim. sen haric herkes durumu anladi.

biraz aklin calissa benim su an hangi ülkede oldugumu hesaplardin. ama nerede o beyin
Alt 28.07.2013, 19:08
the_last_time

Standard

Zitat:
orospucocugu erdal ben nerede türkiyedeyim ve birbucuk saat sonra iftar olacak dedim?

üstelik buraya ramazanda ve ramazandan sonra fazla ugrayamayacagim. is güc cok yogun diye yazmistim. sen haric herkes durumu anladi.

biraz aklin calissa benim su an hangi ülkede oldugumu hesaplardin. ama nerede o beyin
Ha siktir ordan, amina kodugum yalancisi.. Sen hic bir zaman Türkiye'de degildin..
Alt 28.07.2013, 19:16
the_last_time

Standard

Herkese iyi iftarlar, herkese afiyet olsun ve tutan herkesin orucunu Allah kabul etsin
Antwort