| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Kenan du bist kein Gegner, weder im intellektuellen, noch im männlichen Sinne
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
türkiye iftarina yaklasik 30 dakika varken almanyada arti bir (+1) saat sonra olmuyor. almanya saati bir saat ileride olmasi ile iftar saati baskadir. der sonnenaufgang und der sonnenuntergang haben nichts mit der zeitverschiebung zutun. istersen burada rezil olmadan önce bir google teyzede ögrende gel. |
|
|||
|
|||
![]() orospucocgu erdal cakildi kaldi.
iftar vakti geldi ve ben cikmam gerekiyor. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Battikca batiyorsun Kenan! Iste Allah adamin yalanini dolanini böyle yüzüne gözüne bulastirir... Gecmis olsun Kenan! Geändert von the_last_time (27.07.2013 um 20:45 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Bugün Kenan'nin anasi agliyordur! Yalan konusmak böyle cezalandirilir iste..
Geändert von the_last_time (27.07.2013 um 23:24 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
hala türkiyede günes battiktan 1 saat sonra almanyada günesin battigni mi savunuyorsun? rezil herif sen benim nerede oldugumu bildigini savunuyordun. simdi iyice kafan karisti. hesabin hicbir yere uymayinca ortada kaldin. bir daha cocuk gibi türkiyede günes battiktan 1 saat sonra almanyada günes batar deme. seni böyle ezer gecerim. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Türkiye'nin hic bir yerinde Ankara'da ezan okunduktan sonra birbucuk saat sonra ezan okunmaz Kenan... Hani Türkiye'deyin amina kodugumun pici? Bunlar benim sana son küfürlerim, hirsimi aliyim sana acima moduna gecmeden önce... Geändert von the_last_time (28.07.2013 um 18:53 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
üstelik buraya ramazanda ve ramazandan sonra fazla ugrayamayacagim. is güc cok yogun diye yazmistim. sen haric herkes durumu anladi. biraz aklin calissa benim su an hangi ülkede oldugumu hesaplardin. ama nerede o beyin ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Herkese iyi iftarlar, herkese afiyet olsun ve tutan herkesin orucunu Allah kabul etsin
|