Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 27.07.2013, 19:46
the_last_time

Standard

5 para etmez yalancinin tekiymisin Kenan! Bide yanima gelmis vay vay vay? Tuttugun oructan utan lan? Sana senin mantigina göre orospcucogu demem lazim, hatta icimden de gemiyor degil, ama su cidden aciyorum sana, ondan sana orospucogu demeyecegim, sadece yalanci internet klavye kahramani bir zavalli diyecegim...
Alt 27.07.2013, 19:47
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
ha siktir ordan utanmaz pic kurusu, yazistigimiz vakitler belli.. Iste böyle Kenan!

ADAMA ISTE BÖYLE CAKARLAR

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
bak ben simdi sana nasil cakiyorum:

orospucocugu erdal es gibt für das iphone eine app mit der du überall die gebetszeiten kennst. genau in dieser sekunde dauert es noch 1:50 stunden bis zum fastenbrechen in deutschland.

da du dich aber mit reisen und zeitverschiebungen nicht auskennst war deine erste schlussfolgerung schon ein eigentor. aber dass du immer noch darauf bestehst ist blamabel.

versuch dochmal herauszubekommen wo ich aktuell bin

ps. ich habe vor ein paar wochen geschrieben dass ich in nächster zeit nicht mehr online bin weil ich geschäftlich viel unterwegs bin. wenn du willst können wir uns diese passage gerne nochmal raussuchen.
Alt 27.07.2013, 19:47
the_last_time

Standard

Orucu uyuyarak tutan sevabini da rüyasinda görürmüs
Alt 27.07.2013, 19:49
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Orucu uyuyarak tutan sevabini da rüyasinda görürmüs
bak yine afsar karisi gibi kivirma. caktim zannedip cakildigini fark edince kivirmalarin cogaliyor.
Alt 27.07.2013, 19:54
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
bak ben simdi sana nasil cakiyorum:

orospucocugu erdal es gibt für das iphone eine app mit der du überall die gebetszeiten kennst. genau in dieser sekunde dauert es noch 1:50 stunden bis zum fastenbrechen in deutschland.

da du dich aber mit reisen und zeitverschiebungen nicht auskennst war deine erste schlussfolgerung schon ein eigentor. aber dass du immer noch darauf bestehst ist blamabel.

versuch dochmal herauszubekommen wo ich aktuell bin

ps. ich habe vor ein paar wochen geschrieben dass ich in nächster zeit nicht mehr online bin weil ich geschäftlich viel unterwegs bin. wenn du willst können wir uns diese passage gerne nochmal raussuchen.
Gec onlari gec sen, armutun sapi üzümün cöpünü birak.. Bundan

Düsseldorf icin iftar vakti 27 Temmuz 2013 Ct 01:57 05:46 06:43 13:46 17:57 21:36 00:19

Sende Türkiye saati 20:13'te iftara bir bucuk saat var yazmistim.. Vaybee'nin saati Türkiye saati ile 3 MEZ yani Almanya saati ile 4 saat geriden gidiyor... ile Heute 17:13

Ne diyorsun Kenan? Daha hala dayilaniyormusun lan sikim boylu cüce bak? Bana senin hak ettigin gibi sana söylemlerde bulundur ma beni...
Alt 27.07.2013, 19:57
the_last_time

Standard

Zitat:
bak yine afsar karisi gibi kivirma. caktim zannedip cakildigini fark edince kivirmalarin cogaliyor.
Yorumu Vaybee'deki okuyuculara birakiyorum artik. Sen istedigin kadar kivran, sirt üstü düsmüs bir tosba gibi kivranmaktan baska caren kalmadi internet zavallisi Kenan.... Reichsmark-Milliadär Kenan

Geändert von the_last_time (27.07.2013 um 20:00 Uhr).
Alt 27.07.2013, 19:58
the_last_time

Standard Vaybee Zeit Heute 17:13 /Türkische Zeit 20:13

Zitat:
iyi iftara birbucuk saat kaldi. bakalim icinde olan ve söylemek istedigin küfürler nasilmis.

ama yine afsar karisi gibi kivirip kacma erdosch.

ps. 10 hafta kaldi paran yoksa yol parasini ben vereyim.
Hahahahahahahah
Alt 27.07.2013, 19:59
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Gec onlari gec sen, armutun sapi üzümün cöpünü birak.. Bundan

Düsseldorf icin iftar vakti 27 Temmuz 2013 Ct 01:57 05:46 06:43 13:46 17:57 21:36 00:19

Sende Türkiye saati 20:13'te iftara bir bucuk saat var yazmistim.. Vaybee'nin saati Türkiye saati ile 3 MEZ yani Almanya saati ile 4 saat geriden gidiyor... ile Heute 17:13

Ne diyorsun Kenan? Daha hala dayilaniyormusun lan sikim boylu cüce bak? Bana senin hak ettigin gibi sana söylemlerde bulundur ma beni...
orospucocugu erdal bak düsseldorf iftar saatini 21:36 olarak tanimlamissin.

sen 17:13de yazdin diyorsun. bu tr saati ile 20:13 olur. ve birbucuk saat tutmus olur.

ama daha önce dedigim gibi basiretsiz oldugun icin ve yurtdisina cikamadigin icin oradaki saatlerinde degistigini algilayamadin.

almanyanin iftar vaktine uyacakasan oranin saatinede uyman gerekir. öylelikle orada saat 19:13 olur.

cakacagim derken devamli kendine cakiyorsun oc lastosch.
Alt 27.07.2013, 20:02
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Vaybee Zeit Heute 17:13 /Türkische Zeit 20:13
Hahahahahahahah
battikca batiyorsun oc lasotsch.

almanyadaki iftara uymak icin alma saatinle uygulaman gerekiyor.

DEUTSCHE ZEIT 19:13
Alt 27.07.2013, 20:04
the_last_time

Standard

Zitat:
orospucocugu erdal bak düsseldorf iftar saatini 21:36 olarak tanimlamissin.

sen 17:13de yazdin diyorsun. bu tr saati ile 20:13 olur. ve birbucuk saat tutmus olur.

ama daha önce dedigim gibi basiretsiz oldugun icin ve yurtdisina cikamadigin icin oradaki saatlerinde degistigini algilayamadin.

almanyanin iftar vaktine uyacakasan oranin saatinede uyman gerekir. öylelikle orada saat 19:13 olur.

cakacagim derken devamli kendine cakiyorsun oc lastosch.
Zavalli Internet manyagi Kenan, sana hakaret etmek icin yazmiyorum ama sen salakmisin? Türkiye'de iftar vaktine 20 küsür dakika kalirsa Almanya'da ne kadar süre kalir? 20 küsür dakika arti bir saat degil mi? Cünkü Almanya saati Türkiye saatinden bir saat geriden gidiyor.. Sende bir birbucuk saat kaldi demedin mi lan? Ne anlatiyon gene Kenan? Reichsmark-Milliardär
Antwort