| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() en iyi ikinci yönetim sekli DEMOKRASIDIR... am aen iyisini tanimiyorum
|
|
|||
![]() DEMOKRASI en iyi ikinci yönetim sekli olabilir... ama en iyisini tanimiyorum... ist noch nicht Erfunden
|
|
|||
![]() Überdenke du deine Aussage...
en iyi ikinci yönetim sekli DEMOKRASIDIR... am aen iyisini tanimiyorum |
|
|||
![]() insanlar beyinler var... hemde TÜM DÜNYADA...
Iste böyleleri bir iki Kelime TUTSAGIDA olmazlar... evrensellik pesinde kosarlar |
|
|||
![]() Senin sahne degil ilgilnedirmesi gereken sondern insanlarin yasantisidir.. Devletin sundugu ortamdir...
Eger cok asiri arka planlari düsünüyorsan o halde TR Millet Meclisine Mebus olarak secilip kariyer yapip icabinda Basbakanlik bile yapabilirsin.. iste EVRENSELLIK burada gizli... Bir seyi begenmedinmi, dahami iyi biliyorsun.. o halde gelde yap... En iyi ikinci yönetim sekli DEMOKRASIDIR... am aen iyisini tanimiyorum... sen taniyorsan gelde anlat bizlere... wir hören zuuu.. Bin sicher du wirst nichts Erfinden oder sagen können... BOS LAF SENINKISI |
|
|||
![]() aber erwarte von Ihr keine Lösüngen, sie kann nur Probleme zeigen mehr aber nicht
|
|
|||
![]() ve tüm DINLERI bir olarak görüp tüm Allahin Resüllerini bir tutalim sevelim ve sayalim....
Kuran Kitap Ehliyide an derken hyatimizda zerre kadar yeri olmamistir... COK BÜYÜK HATA Keske Camiilerde arada sirada INCILDE okusalar ne olur.. kiyametmi kopar... Belki günün birinde tüm DINLER ortak bir anlayis cercevesinde bir araya agelir |
|
|||
![]() GERISI ZAMANSAL CÖZÜMLER ÜZERINE KURULUR....
Zaten tüm ANAYASALAR KURANA UYGUNDUR |