| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Sex bir " HAL " dir..
Bir hali anlatir.. Olusmasi icin Mekan gereklidir.. Peki Cennet Bir mekan midir ?.. Yoksa bir HAL mi ?.. |
|
|||
![]() Yanlis anlamayin latife olsun diye söylüyorum
![]() Olur a.. Baksaniza Cenneti Mezepotamya yaptiniz..PEKI CEHENNEM NERESI ?.. Büyük Bir Ihtimalle Girit adasi filandir.. ![]() |
|
|||
![]() HUZUR NEDIR ?..
GÖNÜL.. |
|
||||
![]() Bu farklı bir link
Bu linke tıkladıgınızda karsiniza bir site acilacak ve 35-40 saniye geriye dogru saymaya baslayacak o sayim bittiginde orada yüklemek icin tiklayin yazisi cikacak ve oradan indire bilirsiniz kolayliklar... <a href="redirect.jsp?url=http://www.megaupload.com/?d=HGPVHNVY " target="_blank">http://www.megaupload.com/?d=HGPVHNVY </a> |
|
|||
![]() Bayram gelmis !.. Neyime ?
Anam,anam Garibem Kan damlar yüregime. Anam ,anam Garibem.. * Her Bayramda bu türkü düsüverir dilime.. Bu Türküyü söylerken dertlerle tanisirim, Tutar kendi kendime BAYRAM la Konusurum: Ey Mübarek bayram ! Hosgeldin !.. Ancak,Hak ettik mi bilmiyorum,seni Hak ? Madem geldin;vaziyete söyle bak Bakda söyle: Tutulacak dal mi var ? Bizde seni kutlayacak hal mi var ? Varsa eger tutulacak dal göster, Sevgi nerde ,saygi nerde bul göster. El öpecek nesil göster döl göster Olsa bile öpülecek el mi var ? Bizde seni kutlayacak hal mi var ? Durma bayram Durma.. gez sokaklari !.. Bul,bulabilirsen alni aklari Komsusu ac;tok yatiyor coklari Kim soruyor ? yetim mi var dul mu var ?.. Bizde seni kutlayacak hal mi var ? Hangi zengin Fukarayi görecek ? Hangisinin Zekat a akli erecek ? Haramin mi zekatini verecek ? Simdi haram karismayan mal mi var ? Bizde seni kutlayacak hal mi var ? Allah a Peygamber e Sövülen ülkede Sövenleri sokaga indigi ülkede, Müslüman i korkan sinen ülkede; Kime geldin ?Gelinecek kul mu var ? Bizde seni kutlayacak hal mi var ? ESIR !..Esir bak Kerkük üm kirim im Dogu Türkistan da ayni durumum Ya Iste gör bayram..böyle yarimim Söyle saglam kafa kol mu var ? Bizde seni kutlayacak hal mi var ? Cecenistan cayir cayir yanarken Afganistan a Irak a Amerika konarken, Müslüman kanina TÜRK ekmegi banarken Hür Dünya da tek DUR diyen dil mi var ? Bizde seni..bizde seni kutlayacak hal mi var ? Arif i söylettin bayram sustun da.. Bütün dünya bak ISLAM in Kastinda, Bilmiyorum Müslüman in -Türk ün üstünde; Ölü Topragimi yoksa kül mü var ?.. Bizde seni.. bizde seni kutlayacak hal mi var ? Ozan Arif |