| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Forumlarda demek yazilarim artik pek görünmüyor hmm bunun aslinda tek sebebi ZAMANIM YOK ;-) biliyorsun ben akilli ile akilli deli ile deli oluabiliyorum...
GB ne yazacagima buraya yazim birkac merak eden daha vardi böylece dinmistir umarim |
|
||||
|
||||
![]() in welchen jahr hundert lebst du ??
frauen sind für die männer ein geschenk von gott und muss du mit respekt behandeln sry aber so ist es |
|
||||
|
||||
![]() tja bizim millet nedense bir baskasindan yüksek bir is sahibi ise hemen ötekisini insan yerine koymaz ... bir bakarsin senden bir yüksek insanla tanissan o seni insan yerine koymasa ne yaparsin, ama bunu degistirmekte zor... bari temizlik yapiyor ve parasini kazaniyor ,bagzileri gibi evde oturup kic büyütüp sozialhilfeden(arbeitslosengeld) yasamiyor.. bagzen bir ortama katilirsin insan türk oldugu icin utanir yaa ,cok yüzsüz insanlar var bizim toplumda baska toplumlardada vardir mutlaka ama bizim millet yarisci olmus ...artik diyorsunuzki birdahaki nesillerde temizlikci olmicak hepsi ünilerde okuyor yaniliyorsunuz hepsi zaman geciriyorlar ve millete sadece bu sözü demek icin"evet okuyorum ünide" halbuki kac senedir ayni semesterdeler , kim bilir birde langzeitstudium icin okuma burclarida yükselmistir sadece baskalarina okuyorum diyebilsinler diye..
|
|
||||
|
||||
![]() Türkce de pislik kelimesinin neden kullanildiginin gercek bir örnegisin.
Senin amacinin ne oldugunu yazmaya hic gerek yok tosuncuk, sen ne oldugunu göstermektesin. Insani bu kadar asagilayan bir insan ancak asagiliktir. Eger istersen sana bu konuda bin tane yeni s |
|
||||
|
||||
![]() Soytarlarin delikanli yada tosuncuk.
Sana yazimi tamamlatmadilar. Bütün kictan kokulu yazilarinin amacini sana yazmaya hic gerek yok. Ama irin, irin irkci, insani rencide eden pezevenk yapili yazilarinin oldugunu yazdigin yazilardan okumak mümkün eger silinmedi iseler. Bir insan kendisinin insanligini bu kadar ucuzlatir ve asagilar. Dürüst insanlarin asagilik insanlarin arasinda ve yanlarinda yerleri olmaz. Insan insanlar ile birlikte olur, insanligindan ve insanlarin arasinda bulunmaktan utanc duyan soytarilarin arasinda olmazlar, abilerine sorarsin benim ne oldugumu soytari cömez. Insanlari asagilamak seni bu kadar mutlu mu etmekte sapik ruhlu cocuk. Dengeli ol, asagilik olma cünkü sen de bir insansin! Yoksa yaniliyormuyum? Galvani... |
|
|||
|
|||
![]() auch wenn ich es nicht wirklich verstanden hab was da steht!
Aber der Typ hat ehrlich ein Rad ab! |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text