| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() ne bu? gayet normal bir soru sordum. bu anormal cevap ne böyle?
ne bu hava-i fisek? "verilecek yada verilmeyecek cevaplarida biliyorum!??" ben soruma cevap vermedigini biliyorum. masallarida severim. dinlemesini de anliyacagin severim. |
|
|||
![]() eger Arapca bilirsen, yani Kuran Arapcasiiii öyle Laga Luga Kiro Arapcasi degil.... anlatabiliyormuyum.... yillarca Kiraat dersi almissan Arapcasini okuman sarttir... ama biz normal vatandaslar anladigimiz dille kilarizzz... yani TR veya anladigimiz bsaka dilde
|
|
|||
![]() der Erfinder der der Modernen matematik... normalinda Integralrechnungu Rchemides bulmustu aber das hat damals niemand so begriffen... Newton hat das bestehende bestätigt Leibniz auch..
Kardesim Mathe ist meine Welt.. ich wende es jeden tag annnn... kommt mir nicht mit sowas... Kuranin ruhunu kavrayin.. Kuranin bir ruhu var... oda Mecazilerle Allahi ve sistemini anlatan bir yoldur... Allahin tam anlamiyla tarifide yoktur.. kiii herkes ayri ayri algilar ayri ayri söyler tanimlar..... Was ist den euer Problem.. warum habt Ihr Schwierigekietn zu erkennen das die Meschheit einen Religionsschaden hat... Die Meschheit ist Religiosbeklopppptttt... vor allem die Islamische Welt... das ist doch keien Religion sondern Schwachsinn und Höhlenmenschdasein.... Sen git bak Cammiler tekkeler hep sahtekarlarla dolu... zamaninin en büyük kari kiz pesine kosan kerhaneciler buradalarda dönüyor |
|
|||
![]() Adem cok süperkolik olsaydi cennetten kovulmazdi... yoksa Allah hatami yapti...
Ihr denkt nicht richtig..... yaaa ne var bunda Adem Ilah degil bir sey degil.. fazla bir bilgide yok hakkinda hepsi Ehli kitap ve Kuran basinda.. Achhhh keien Lust mehr yawwwww... bu kadar Din koliklik sagliga zaradir |
|
||||
![]() bu ne demek oluyor? Adem söyle yapsaydi, böyle yapsaydi, o zaman söyle olmazdi, böyle olmazdi??
ilk önce sunu söylemek lazim: Hz. Adem (A.S.) demek lazim, çünkü o bir peygamberdi. Eger ilk insan sen olsaydin, cennetten kovulmazmiydin yane? Ne kadar iddiali ve saçma konusmadigindan eminmisin ? Eger Islamiyeti anlasaydin, böyle saçma iddialara varmazdin, çünkü Hz. Adem (A.S.) ile Hz. Havva bütün insaligi temsil ediyor. Kim olursa olsun, ayni seyi yapardi! Buna inanmamak, kadere inanmamamk demektir, yane imanin sartlarini yerine getirmemek demektir. |