| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ama takdir edersinki piyasadaki Musilnman DINI sadece Sex üzerine kurulu... ben bir arlar TRde bir kizla tokalastimda neredeyse Zina yaptim ve üzerine ciktim saydilar....
Tüm TR toplumu Sexomanyaktir kimse bana inkar etmesin.. tüm Camiiler eski kerhanecilerle dolu... Allah carpsin cogunlugu öyle |
|
|||
![]() kilar... sen bana enayi de gitsinki, kildigim namazi anliyorum... anlamam lagzimki sizlerin Cennetine gireyim...
Ben tüm insanligi Cennete soktum... sen cikar bakalim... elindeyse cikar.. Cennet senin sandigin gibi ileride mükafat falan filani degildir Reisss... ölünce Universum yani kainaaatin bir parcasi olacaksin... her insan ölünce kainatta yerini alir... das solltest du mir mal merken... baska bir dünya yada yer yoktur gidecek oldugun |
|
|||
![]() e gitmeyecegim..... nbe isim var orada... ama eger Sex 40 tesüller bile bielmez... yani yani Huri veriyorlarsa ellerinede ne cin degmis nede Peri ise.. na dann Prost Mahlzeit... hahahahahaaaaaa
Resi bunlari Enis Kaya demiyor Süleyman Ates diyor... dedim yaa Hocalarin cogu Sexomanyaktir... Cennet falan hepsi dünyada su an yasadigimizdir... ölümden ötesini Resüller bile bilemez... Cennet Cehennem tüm Kuran Mecazidir.. azabin ve mükafatin oldugu bellidir... der rest istv Mechul |
|
|||
![]() kovuldugu Cennet ide TR ve Iran sinirindaydi... Allah onu bostani ortadan kaldirdi....
Eski Arscivlere o bölgenin üzerinde su an bir Kürt köyü kurulu ve virana harabe icersinde... Bu konu ile Iran Arsivlerini arastirmis bir uzmanin belgesellii seyrettim... zamaninda Iran Sahinin birisi orayi bulmus ve tam 5 yil sonra ayani yolu izleyen uzman orayi buldu.. Tabi Arsiv dogruysa |
|
||||
![]() cok dogru romancim ...verdigin örnek üstadin makalesinden..
burda anlasilmayan ne var? "Tanriya inanan Cennete giremez." sen burda nasil bi yanlis gördün? eger sen ÖZ´üne yönelmeyip kendi icindeki yani Öz´ündeki sirlara yönelmeyip senden ayri bi varlik veya yaratik yarattigin an, sen Cehennemin icine düsmüs kendi varsayimin ile yoklugu tadamayip egonu yasarsin..ve sirk konumuna düsersinki ortada sen yoksun ![]() var olan sadece O, yani HU evrensel sirlara er!!!... ben derimki, birak ötede bulunanlari yönel icindeki isiga ![]() cehennemi binevi bu senin bedenin olarakda algilayabilirsin, hangi yönden algilarsan algila.yunus emrenin bi yazisina yönel: "Sirat kildan incedir, varip üstüne evler yapsin" artik sen bu anlatim ile cehennemin ne oldugunu anladin eminim...?! karanliktaki aydinligi gördügünde hemen haber ver dostum, ayak izlerini takip edelim.. ![]() |