Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 27.10.2005, 06:18
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ok

dann eben nicht..

sen halen o zaman Hac´a giden yasli insanlardan dinle..

Endonezyadan, Amerikadan, ve diger bilmedigin Islami yasayan dünyanin herbir yanindan Mekkeye giden gencleri göz ardi etme...Evlenmek isteyen endonezyali gencler ziyaretten sonra nikah kiyiyorlar.Neden acaba? onlar sifreyi almis..gerisini sen düsün bu konuda.. eger tabikii kapasiten yetiyorsa sana hidayet etmisse tabikii balik hanim..

Bizim Türk milleti Islami cok iyi bilenlerden ya.. yürüyemedigi zaman geliyor aklina, benim daha dünyadan sifirlanmam gerek diye.. nede olsa Ölüm yaklasiyor, elinde sopasi olan Tanri nin huzuruna böyle cikmiyalim..!

rahatsiz etdiysek özür dileriz Balik hanim...!

Allah nasip eylesin!
Alt 27.10.2005, 06:19
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard bildiginden sasma..

peki..

how do you want!
Alt 27.10.2005, 06:21
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard hangi acidan?

anlayamadim..nedir tehlikeli olan romancim?
Alt 27.10.2005, 08:37
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard vallahi enis

herkes senin gibi demokrat ama kuran cahili olacaksa hic olmasin, cünkü bes para etmez.

insan bilmediginin düsmanidir. sen bilmedigin seyler hakkinda hüküm veriyorsun. bu demokrasinin verdigi bir his olmasi gerek, ben herseyi cözdüm biliyorum ... argo konusmak gerekir böyle zirtolara hicbir mok bilmiyorsun.
Alt 27.10.2005, 12:26
eniskaya

Standard Ich schonnn und auch andere

sen okusan bile sarz etmiyorsunki.. anlasaydin yaziyi överdin
Alt 27.10.2005, 12:34
eniskaya

Standard Simdi bana Huri yoksa ne isim var cennet

teeeee...

Süleyman Atese göre Cennetteki Sex normal hayattakinden cok daha iyi olacakmis.. ohne Scheiss bir yazisinda okudum.. iktidar olarak erkeler cok daha iyi konumda olacaklarmis... mehrmals am Tag Sex soll gang und gäbe sein... tabi onun tahminine göre..

Dafür lohnt es sich zu sterben demi heheheheheeeeee.... tjaaa und Frauen bekommen auch Männer.. schliesslich leben wir in der DEMOKRATIE
Alt 27.10.2005, 12:35
eniskaya

Standard DIESMAL HEB ICH MICH ÜBERTROFFEN

HEHEHEHEHEHEEEE
Alt 27.10.2005, 12:39
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

-Ama bu demek deðildir ki, tanrýya inananlar cennete girer! -

Bu cok büyük bir iddia.

Aslinda yukarida ki yazida buna benzer pek cok keskin iddalar var.

Ve hic de hos degil.

Paralel toplumlardan uzak tutabilmek icin bir yigin emek veriyoruz ve karsimiza cok deger verdigimiz, cok degerli bir dosttan bu tür olusumlara canak tutabilecek yazilar dökülüyor.

Hayret bir sey.

Selamlar...
Alt 27.10.2005, 13:02
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Cennet denilen cok üst boyutta,

oldugu var sayilan yer, SEX yerimidir?

Ben orada SEX oldugunu düsünmüyorum.

SEX bu yasadigimiz dünyalar gibi alt boyutlu, alt insanlarin geellikle ilkel üreme biciminin üst boyutu ile yasama biraz daha tat sunulmaya calisilan genellikle tinsel ve vücudsal bir haz duyabilme ve verebilme iliskisi. Asal görevi ÜREME.

Cennete ulasan ruh, bu dünyada ki kisitli konumunda degil, cok daha özgürdür, en azindan onu kisitlayan ölümlü bedenden kurtulmusur.

Algilama duyarliligi en üst boytlardadir,yoksa orada bulunan cok üstün boyutlarda olan kutsal varliklarin ondan ne istedigini bile algilayamaz, büyük bir korkuya, telasa ve saskinliga düser.

Böyle bir boyutta tüm algilama denilen ruhsal duyarlilik en üst boyuttadir, bu gücüne belki ruh bile sasabilir.

Yoksa o gidilecek yere ruh ile gidilmezdi, beyin ile gidilirdi.

Böylesine cok üst boyutta olan ve yalnizca tinsel olarak var olunan kutsal yerde SEX in oldugunu ben düsünemiyorum.

Cünkü SEX o boyuttaki sistemde cok ilkel kalir, bu tür ilkelliklerin ben orada olabilecegini düsünemiyorum.
Alt 27.10.2005, 13:04
Benutzerbild von 6666mahfuz
6666mahfuz 6666mahfuz ist offline
Neuer Benutzer

Standard Tauchsieder-Sandsack-Hofnarr-)))))

Ya Enis, sen Vaybee`den mutlaka yögmiyeni aliyorsun, gib es endlich zu-))))
Cok komik yaziyorsun, ve üstelik sana karsi hakaretlerde ..peh..hic umrunde degil. Meine Bewunderung an dich, ich frage mich nur, bist du so gerissen oder einfach nur zurückgeblieben...gercekten orijinalsin.
Yazdiklarina gelince...Sülo Atesin tahmini öyleyse, o zaman cok kisi bu dünyada cennet`den daha üstün yasiyorlar...
Sonra benim bilgime kadar, kari koca cennete birbirlerine görme ihtimali yüksek, tabiki girebilmeye layiksalar,..was hat das mit Demokratie zu tun, wenn ein Mann mit seiner Frau und umgekehrt...????
Huris.====.Ask/Kalb/6.Sinn... bana göre....senin Sülö gibi atiyorum iste..-)))

Namazlari hala daha türkcemi kiliyorsun??? *LOL*
Haca seferini Allah sana nasib etsin, sonra farz namazlari kilinca Kabe nin imamina gidib dersmi vereceksin,... türkce okusun diye vs...*LOL*
Antwort