| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() yazmazzz
|
|
|||
![]() zamansal DINI yasayacagiz....
Düsünce evrenseldir.. yasanti zamansaldir... Das ist NATURGESETZT.... ögren artik... Yaaaa aslinda ben sana öyle dersler verdimki burada hakkimdan vallhi 1000 yilda kurtulamazsin |
|
|||
![]() sen dün ne degini biliyormusun.... ???? kesinlikle bilmiyorsun... kiii arsivlerde bile gecen yüzyilda ne oldu ne yapildi dogru dürüst bilinmezken...
Yazi olmayan agizdan agiza binbir cesit degisiklik almis olan SAFSATALASMIS bir söyleyismi DIN olacak.... Byeeeeee byeeeeeeee |
|
|||
![]() olay denilen gibi degil...
Ben orada ILAVELERE ZAMLARA rastlamadim |
|
|||
![]() si öndekilerin kafasini yarmaktir.... ve her yilda uygulaniyor.....
BRAVOOOOOOOOOOOOO Insanlik topluluklar Demokrasi cercevesinde bir seyler ugrassin sizde birbirinizin kafasini yarin....... |
|
|||
![]() DINDE ilavelere zamlara baglisin.....
Seytani taslayacagina git kafani duvara cak.. dersinki Seytana kafa attim... hihihiiiii |
|
|||
![]() hayvan bile olmasi zorrrrrr...
Dünyada 6 Milyar insan var.. oratk deger ise Demokrasidir... onu kavrayan DINIDe kavrar... baska türlü DINI kavrayamaz |
|
|||
![]() seytana kfa atmis olacaksiniz...
Yahuuu ne zaman bu safsatalardan vaz gececeksiniz yawwwww Yok efendim göz zinasiymis yok el zinasiymis... Ohoooo demek beni gören cogu karilarda zina yapmis oluyor yada benim baktigim her bayan ile zina yapmis oluyorum... Tut mir leid aber auch dein Ahmed Hlusi hat manchmal einen RAD ab.... Degerlidir OK.. ama ILAH degilki her seyi bilsin... Resül bile bu zamanda Kurani tam degisik sekilde yorumlardi... artik o zamanin Kuran anlayis bu zaman uymaz.. cünkü bu zamanda olsa Resül cok daha iyi anlama imkanina sahip olurdu |
|
|||
![]() bielmezde... o yüzden Sünnet Hadisler cöplüktürrr.. önemi yoktur.. bunlar ILAVE ZAMLI DInlerdir
|