| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() gewirkt zuhaben
![]() Nun an deinen Aggressionen bin ich nicht interessiert, in diesem Sinne Pass auf Dich auf |
|
||||
|
||||
![]() Jetzt wo die Beitragverhandlung endlich einen genauen Termin bekommen haben, können wir getrost den ganzen für und wieder Quatsch beiseite schieben.
Es geht auch grundlegend nicht um die wirtschaftlichen Vorteile der Türkei, sondern um die europäischen Wertevorstellungen. Wenn wir es schaffen als Muslimisches Land so gut mit den Menschen-, Frauen-, und Minderheitenrechten umgehen zu können wie es in Europa seit dekaden praktiziert wird ist unser Weg nach Europa frei. Dies bedeutet für die Menschen in der Türkei einen großen Vortschritt in der Lebensqualität und es wird einen größeren Wohlstand geben. Warum nicht. Europa wir kommen..... |
|
||||
|
||||
![]() Neyse senin ne oldugunu bilemedigim icin.
Sana su cevabi yaziyorum. Ciktigin yere gir. Senin gibi Kaltaklari mermi manyagi yapmaya gerekmez.Zaten elin Pezekvenkleri yapmislardir. Mantikli birsey yazsaydin . Tamam ama sen kimsinde böyle ötüyorsun.Hem senin mevzun nedir.Galiba sen gavursun. Kasinma kasirim seni tamammi.Hem ailemi karistirma. Salak sey . |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Jungschen kann es sein, dass du nichts raffe tust.
Bleib mal auf den Boden. |
|
||||
|
||||
![]() Naja ich lass dich noch am leben.
Oder schicke dich in Köln Pascha Arbeiten. Wenn du so Geil bist...... Ruf Pascha an........ 0190/usw..... ok |
|
||||
|
||||
![]() SCHREIB DOCH MAL TEXTE MENSCH...
WENN DU NET RAFFEST . DA KÜDDE IK NET DAFÜR . |
|
||||
|
||||
![]() Ilk önce . Ben ne yapiyim senin gibi bir cok bilen her seyi daha iyi biliyorsa.
Meine Quelle sind mein Quellen. Sen Türk tarihini daha iyi biliyorsan gel bana ögret. Ama MHP MHP lafini karistirma. Ich habe mit diesem Verein nichts zu tun. OK mi.. Nur weil mein Account mit TURAN anfängt. Also wirklich. Her milliyetci düsünen hemen MHPlimi. Bei Aliconda denke ich auch nicht an ANACONDA. HADI KOCUM..... Benim buarada sirf yazmam. Su grecos yüzündendi. Su Gavur dölü buraya giriyor ve herkese istedigini yaziyor. Also da muss ich reagieren. Eger sen Türkologsan gel bana Türklerin kac bin yil önce dünyaya geldigini yaz. Ama bazi kisilere göre Türkler 5000 yildan beri var bazi kisilere göre 10000. MHP nin kaynaklarindan bana ne yada digerlerinin. Benim icin önemli olan kaynaklar bilimsel kaynaktir. Darvi Theorisene göre yada Eva Teorisine göremi yönelipte konusyim. Bazi Bati arastirmacilar düsünüp düsünüp yazmislar. Onlarami inanniyim.... Neyse kardesim....... Hemen anlar dinler konusma .Ilk önce sor. |
|
||||
|
||||
![]() Kardesim . Galiba sen hic birsey anlamamissin.
Her acidan Ab´ye evet mi diyicek Tr . Turancilikmi yapiyoruz.Hayir! Kardesim ya oku güzelce yazdiklarimizi ve öyle yaz ve yazis. Yada hic yazma. Meinetwegen soll die TR rein kommen. Ama Tr Avrupalilarin istekdikleri her konaya evet mi diyicekler. Tr de Federal bir devlet olsun falan filan, bunlara evet mi desinler Abye katilmak. Yada Etnik kökenlere toprak verin ve kendi devletleri olsun diye. Tr nin avantajimi bu. Umarim Tr daha cok kalkinir daha güclü ve öyle Abye girir, ama ilk önce bir devlet kendisi kendi gücüyle kalkinmasi lazim. Turanci yada Milliyetci düsünmeklen bir ülke kalkinamaz. Biz burada Turancilik yapmiyoruz. Bunuda aklinda sok.Herkes Türk memleketini sever, yani hemen herkes turancimi. Yada sen ben Tr seviyorum dedikten sonra sen hemen fasistmisin. Hayir olamazsin. Ama herseye cesitli faktörlerden bakmak lazim. Turanci düsünmeklen ne Tr kalkinir neden insanlar ileriye giderler. Turancilik eskide kalmis bir davadir. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|