| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() para hersey degil..
fenerin o kadar parasi var...ne elde etdiler? laila kupasindan haric baska bir kupayi alamiyorlar, onu sende biliyon demi para para para.. parayla takim kurmanin cezasini fener her sene cekiyor, bu senede farkli olmacak. |
|
||||
|
||||
![]() *stolz* denen sey varmi?
nur paar beispiele... fatih akyel..cimbomdan baska bir yerde oynamam...bir iki ay sonra fenerde.. balic kefen giyerim cimbom formasi giymem (gercig zor giyer artik) sergen..hep yuvaya döndüm diyor..yuvasi nerde kimse bilmiyor... also...bei fussball gibt es kein stolz... herkese parayi düsünüyor..es gibt echt wenige fussball spieler, die ihr wort halten... |
|
||||
|
||||
![]() bir keyfiniz yok!
git gel fenerbahce yenil daha coook böyle devam eder ! az kaldi yine bir alti (six, sechs, roku, sis, 6) cekelim de birakin bu bos bos konusmayi! bizimkiler bari "avrupa sampiyonu" olduk diye yukaridan asagi zirvalamiyor! bukadar zaten futboldan anliyorsunuz!!! baskanlar kulübünüzü batiriyor, siz hala kuzu kuzu arkalarindan kosuyorsunuz! buna modaci taraftar derler ... ... gese avrupada oynadi diye cogunuz geseli oldunuz! gidin ilk basta fransiz okulunuza hac yapin, belki size geselilik ruhu girer! |
|
||||
|
||||
![]() Ben tek FENERBAHCE.ORG yayinlandiktan sonra inanirim!!
önceden degil! fanatik bu söyler, star öbürsünü, ... |
|
||||
|
||||
![]() deymez!
cok bilmissin! ciao |
|
||||
|
||||
![]() hep kirmizi yapiyor..
bari nedenini söylesin.... |
|
||||
|
||||
![]() buna modaci taraftar derler ...
... gese avrupada oynadi diye cogunuz geseli oldunuz! (aliconda) benim nasil bir cimbomlu oldugmu heralde senin gibi birine ispat edecek degilim. beni taniyan bilir. daha iki gün foruma geldin, hemen kimin nasil taraftar oldugnu gördün. ok ende meiner aussage! |
|
||||
|
||||
![]() tanidik geldi galiba
hahahahaha nur bla bla bla |