| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ona siirler yazdinmiiiii... onun sesini duymayinca, solugun bagrinda kilitlenip kaldimiiiii ????
Yasadinmi bu ve benzeri hisleriiii... iste bunlar ALLAH katindandir.... eger ALLAH bunlari anlamaz ise... o zaman o ALLAH degildir...... Artik Hadislerin en azindan burada sifirlamislardir.... Bunlar yasanilan olaylar.... Bir kadini sevmektan daha güzel hic bir sey dünyada yoktur... sevgi erkege güc verir moral verir Enerji verir saadet verir... Achhhhh wem erzähle ich das alles.... VERSTEHST DU JA DOCH NICHTTTTT..... |
|
|||
![]() ve sonunda ona döndürüleceksiniz (Ve ileyhi turceun)
|
|
||||
![]() Hiç kimse zaten bütün kalbinle ve bütün benliginle sevilmeyi haketmiyor. Yani ona verdigin degere layik olmuyor. Gerçekten kiymetini bilmiyorlar. Yani kalbimizdeki bu büyük sevginin karsiligini veremez insanlar.
Ama elbetteki sevecegiz esimizi de çocugumuzu da. Sevginin yerini baska hiçbir sey tutamaz. Saygilar |
|
||||
![]() Gerçekten aski da tattim ayriligi da. 1.5 bekledim dönmesini -gerçekten dönmesini de ister miydim o da ayri bir konu- ama dönmedi.
Bak bu siirimi oku hatta (Rainbow26M) in GB"sindeki bütün siirlerimi okumazsan beni anlayamazsin. HER AKSAM Yine aksam Uykusuz bir gece bekliyor beni yine Ranzamda uzanmisim sere serpe Gönlüm kadar los bir isikta Duygularimi dökmeye çalisiyorum kagida Benim için her gece bir Bu yirttigim kaçinci siir kimbilir Sana siirler yaziyorum ümitle Sonra onlari yirtiyorum nefretle Her gece ipissiz sensizlik içinde Her gece ölü gibi sessizlik içinde Sasiyorum aklim ve kalbime Amansizca savasiyorlar yine Aklim unutmami söylüyor seni Kalbimse sonsuza dek sevmemi Kucaginda kivraniyorum çaresizligin Ocaginda yaniyorum alev alev hasretinin Biliyorum, Bu gece de digerleri gibi olacak Hatiralarin kalbimi rahat birakmayacak 28.04.2004 A.O. izzet Y. |
|
||||
![]() Ve çok dogru söylüyorsun. Nefsimizin hosuna gitmese de dogru olan bu. Bu dedigin sekilde yaparsak aci da çekmeyiz insallah (düsük bir ihtimal)
Ve bundan sonra benim yapmak istedigim de bu. Benim abim görücü usulu evlendi benim çektigim acilari anlatsam "bu neyden bahsediyor?" der yani. Önemli olan dogru kisiyi bulmak. Su ana kadar idealimdeki gibi 3 kisi ile karsilastim biri nisanli idi biri yurtdisindandi bir de "abi" diyor bana ![]() insallah hepimiz idealindeki kisiye hayirlisi ile kavusuruz. Saygilar |
|
||||
![]() niyor.. halbuki olaylar o kadar kolay anlasilacak sekildedirki.. o kendini bazi yanlislara atmis, gözlerini kapamis, kalbini katilastirmis bir tavir gösteriyor. InsaAllah öyle degildir.. sadece uykusu oldugundan biraz gec isliyordur belkide :O)
|
|
||||
![]() sevmek güzel bir duygu ama karsindaki o sevgiyi hak ediyormu o baska mesele, (bence hak eden sevginin askin hakkini veren bu dünyada ve su zamanda yoktur) nefsine seytani bile pabucu ters giydiren insanlar oldukca bu dünyada su zamanda hic bir insanin hayallerinin hatta dürüst olan insanlarin bile bu dünyada mutlu olacaklarini sanmiyorum, Allahim öbür dünyada mutlu edecegine inaniyorum. Cift karakterli insanlar cok, cözemedim anlayamadim, anlayamiyorum düsündükce bazen delirecek gibi oluyorum ama oluyormus, bu dünyada hersey oluyormus, bir yandan namaz kilip bir yandan insanin duygulariyla hisleriyle oynayan, bir yandan hacca gidip gelmis, insanin gururuyla oynayan seytani bile pabucu ters giydirecek sekilde oyun yapip, insanin sevgisini alip sonra hersyin bir oyun oldugunu söyleyen serefsizlerin ve kötülerin dünyasi burasi, ben kendimi bu dünyaya layik görmüyorum hele su insanlarin icinde yasamak nefes alip vermek o insanlarla bile cok igrenc, ama sabir ya sabir, sinavdayiz iste, Allahim tüm kalbi temiz olan insanlari bu sinavdan düzgün gecmeyi nasip eylesin ve ben ASKin hakkini verdim ve ihanet etmedim bir gün mutlu olacagim er gec. Ve cift karakterli olup kötü olan insanlar icinde Allahimdan hidayet diliyorum bir an önce dogru yola dönmelerini diliyorum.
Sevmek günah olsaydi... Severmis gibi oyun yapip insanlarin duygulariyla oynayanlarin yaptigi sevapmi olurdu? Sevmek günah degil, günah olan kendi egoist sapikliklari icin oyun oynayip insanlarin hisleriyle duygulariyla oynayan günahkarlar. Sevginin her sekilde en saf temiziyle hakkini verdikten sonra dinimize aykiri bir davranista bulunulmadigi sürece günah olacagini sanmiyorum. Tabii bunlarin olmasi icinde her iki tarafindan namuslu, dürüst ayni bakis acisindan bakan iki insan olmalari gerekiyor diye düsünüyorum, belki konuyu saptirdim ama bilmiyorum aklima ne geliyorsa yazdim. Sevgiler Saygilar |