| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Idam edilenleri,Hayatlari sönenleri,Okullardan atilanlari Din adamlari mi Bu hale getirdi ?..
Bu Olanlar Genc Insanlarin Yapmak Istedikleri seyler yüzünden oldu. Ama onlar Yapmak istediklerini Yapmamisti. Körler bazen Gözleri Olanlardan Daha iyi Görürler.. Yeterki Vicdanlar Kör olmasin.. |
|
|||
|
|||
![]() Kilik kiyafet mi ?..
Eger öyleyse acirim ya size ![]() Dönmek Istemediginiz Iran Bilim teknik acisindan Kesinlikle Türkiye ye dönmek Istemez ![]() Sizin derdiniz Avrupai Yada Amerikani Giyinip Cifte telli oynamak ![]() Ama Vatan Baska bir sey.. "Ne" diye sormayin.. Cünkü anlamiyacaginizdan Eminim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ... ilim, bilim teknolojimi istiyorsun? o zaman batiya dön!
nasil en iyi yöntemde kadin taslanmasini ögrenmek istiyorsan bak doguya! bu kadar! Adamlar aya ucuyor, bizimkinler daha hala Hz. Mohammed nasil pabuclarini giyiyor tartisimasini yapiyorlar! git isine be kardesim! |
|
|||
|
|||
![]() Siir okumaktan Mahkum olan Nerede Görülmüs ?..
Bir de "Demokratim " yalani Ile Bu hali alkisliyan Zavalli Fascholar ?.. " SS " ler Bile Bu kadar Salak Degildi.. |
|
|||
|
|||
![]() kimi tutuyorsunuz, neyi istiyorsunuz? NE?
Amaclariniz nedir? Türkiyenin nasil bir devlet olmasini istiyorsunuz? |
|
|||
|
|||
![]() Hangisi Bizi aya ucurdu ?..
Yoksa okuyanlar mi salak ?.. Salak Olmayan Sadece Bati ![]() Sana O Teknolojiyi Okutmaz O bati.. Sende Döne Döne mevlevi olursun.. Hadi Canim Kardesim Bana Bir Örnek göster de ki: Su kardesimiz Bu teknolojiye sahip.. Yillardir Amerika da okudular Almanya da Hala okuyorlar.. Nerede ?.. Var mi Bir tane ?.. YOK !.. Demek ki Bir salaklik Söz konusu.. Soru ise Salagin Kim oldugu ?.. |
|
|||
|
|||
![]() Maskelerden de Biktim ..Fena halde SIKILDIM !..
Atatürkcü Fasistler Mezhepci Köktenciler Komunist Zavallilar.. Yani anliyacagin her sey Var. Olmayan tek sey Demokrasi.. Bu Avrupa icin de gecerli.. |
|
|||
|
|||
![]() yasiyorsun, ama benim tanidigim üniversitede okuyan dostlar hepsi dalinda cok iyidir.
ve o basarilari burada, batida gösteriyorlar. arkadas cevremin yarisi akademisyen ve cogu is hayatinda cok basarilidir. bu bilgileri bati üniversitelerinden kazaniyorlar ve islerinde cok iyi bir sekilde uyguluyorlar! aralarinda doktoruda var, iyi is adamlarida var... |
|
|||
|
|||
![]() Luther Hesabi
![]() Ve Bu Gün Bunun meyvelerini Görüyoruz. Islam da devrim Yanlis Dogru olan Islam a Dönüs. Yapilan Saklabanliklarin Atilmasi. Kuran daki Islam Dünya nin Isigidir. |
|
|||
|
|||
![]() türkiye demokrasisinden dahada gelismis! bu bir gercek! ama "dogru" demokrasiyi ariyorsan her ülkede hayal kirikligina ugrarsin!
|