Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 06.01.2004, 11:22
unknown

Standard heralde olanlardan haberin yok

arif, bülent, hakan ünsal, balic takimdan atildilar.. kendilerine takim bulmalarini veyada arif vede bülent icin gecerli bunlar jübile yapmalarini istediler... bu adamlar daha nasil galatasarayda daha oynayacaklar anlamadim...

öbürlerini gecte arife üzüldüm, cok beyefendi bir futbolcu vede süper top oynuyor dedigim gibi
Alt 06.01.2004, 12:50
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard bak yine yanlisin var bratt...

balice takim bulsun dediler

ama arif ve bülente..antraman yapabilirsiniz, ama sizi düsünmüyorum dedi...
Alt 06.01.2004, 13:58
airdem

Standard Dedi degil, demis. Yoksa sen yanlarinda-

miydin?
)

Kes kardesim, sana teknik direktör böyle dese, sen hala kucu kucu gibi orda dolanir misin?

Neeein. Ich würde das nicht machen. Aber es ist auch eine Tatsache, dass viel gequatscht wird, um den Fußball in der Fußballosen Zeit nicht sehr vergessen zu machen.

Ahmed Hassan gitti gidiyor denildi, iki gün sonrada, yok ya, kaliyormus denildi.

Sirf gündem yaratiyorlar, baska birsey degil bunlar.

Ayrica, Fatih Terim madem Bülentide istemiyor, eeh, De Boer zaten gönderilecekse, defansta kimi oynatacak? Transfer yasagida var su anda.

Alles nur Mist Leute, inanmamak daha iyi )

Selam ve saygilarimla
Alt 06.01.2004, 14:05
Benutzerbild von ata
ata ata ist offline
Neuer Benutzer

Standard ben istemem

Arif iyi olsa gs de oynardi, bize Arif gibi bir oyuncu lazim degil.
Alt 06.01.2004, 14:25
airdem

Standard Ortega derin uykuda!

Fenerbahçe, dün hazırlıklarına başlarken, Arjantinli oyuncu aynı saatlerde evinde uyuyordu. Menacer Caliendo, "Ortega dönmeyecek" dedi

‘Bir yere gitmiyor’
Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Daum’un bir süre önce İspanya’da buluşup, geri dönmeye razı ettiği Ariel Ortega yan çizdi. Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarına dün akşam başlarken, yıldız oyuncu, aynı saatlerde Arjantin’deki evinde derin bir uyku çekiyordu. Ortega’nın eşi, tecrübeli oyuncunun dönüp dönmeyeceğini bilmediğini söylerken, “Tek bildiğim, şu anda bir yer gitmediği” dedi. Telefona çıkan, çocuklarının bakıcısı Filipinli Hily de, “Ortega şu anda içeride uyuyor” diye konuştu.

Yıldırım çaresiz
Bir süre önce Madrid’de Arjantinli yıldızla bir araya gelen Başkan Aziz Yıldırım’ın gelişmelerden son derece rahatsız olduğu belirlendi. Bu futbolcunun Türkiye’ye döneceğine inanmadığı için menacerlere ulaşıp, durumu öğrenmeye çalışan Yıldırım’ın, 6-0’lık Galatasaray maçından sonra Ortega ile fotoğraf çektiren Suat Kamçılı’yı arayıp, “Sana ne dedi? Dönecek mi?” diye sorduğu öğrenildi. Yıldız oyuncunun menaceri Caliendo ise, “Ortega dönmeyecek. Fenerbahçe ile görüşmüyoruz bile” dedi.

Kaynak: fanatik.com.tr
Alt 06.01.2004, 15:00
Benutzerbild von berkkant
berkkant berkkant ist offline
Neuer Benutzer

Standard Efes Cup 3 !!!

Pazar günü Antalya da baslayacak olan ve Galatasaray, Trabzonspor, Werder, Kaiserslautern, PSV ve Spartak in katilacagi Turnuvanin hangi kanalda yayinlanacagi hakkinda bilgisi olan var mi ?????

Eurosport Pazar ve Sali günü birer mac verdigini gördüm. Bizim kanallardan kimse vermiyor mu acaba ????
Alt 06.01.2004, 15:00
unknown

Standard emre ahmet yildirimda geldiklerinde

gs´de oynayabilecek kapasitede degildir denildi ne oldu hepsi süper oynuyor.. aynisi arif icinde gecerli..
Alt 06.01.2004, 15:46
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Das schön so!

Übe dich weiter in Arroganz und Überheblichkeit!

Die Zeit wirds zeigen!

Vielleicht wird es einen 2. Mesuuth geben, der 6alata rettet!

Danke für den Freibrief, mich mit 6imbom auseinandersetzen zu dürfen. Jedoch hatte ich den nicht nötig... ich tu es doch schon ohnehin hehehhehe

Sari-Lacivert-Sevgilerle
Al"
Alt 06.01.2004, 15:48
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Versteckte Drohung ??? Acik konus!!! o.T

ohne Text
Alt 06.01.2004, 17:16
unknown

Standard "FENERBAHÇE BENİ RAHAT BIRAKSIN"

Brezilya"nın Curitiba kasabasında ailesi ile tatil yapan Alex de Souza, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 8 Ocak"ta İstanbul"da olacağı yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Fenerbahçe beni rahat bıraksın. Türkiye"ye gelmeyi düşünmüyorum" dedi...

Menajeri Figger"in Fenerbahçe ile görüştüğünü doğrulayan Alex, bunun kendisini ilgilendirmediğini belirterek, Cruzeiro ile geçen hafta sözleşme yenilediğine dikkat çekti. Alex, "Şimdilik futbol hayatıma burada devam edeceğim. Ayın 12"sinde takımımla idmana çıkacağım" dedi.

Milliyet
Antwort