| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Kalipsiz DIN anlayisinda olsun....
Mehr bracuht der Mensch nicht... |
|
|||
![]() yerine baska bir Kuran Suresi oku... Mesela Nas-Suresiiiiii kesin daha makbuldur
|
|
|||
![]() miii.. ne gerek var kaliplara....
Kendi dogrularini ve dualarini yasa Imami Azamin yada Alinin Velinin degil |
|
||||
![]() lütfen!
ve su namazin kilinisin Kurana göre anlat. Ama Kuran söyle basla, ondan sonra bunu yap sunu yap ve söyle bitir demiyorsa, öyle tarif etme. --------------------------------- "Mal, beden ve dil ile yapılan ibâdet, tâat ve hamd ve şükürlerin hepsi cenâb-ı Hakk"a mahsustur. Allahü teâlânın selâmı rahmeti ve bereketi senin üzerine olsun. Ey Nebiyyi zîşân, dünyâ ve âhiret selâmeti bütün peygamberler ve cenâb-ı Hakk"ın iyi, itâatkâr kullarının üzerine olsun. Ben şehâdet ederim ki, Allah"tan başka ilâh yoktur. Muhammed aleyhisselâm Allahü teâlânın kulu ve resûlüdür, peygamberidir. ----------------------------------------------- senin demek istedigin sekliyle biraz daha eksik okuman gerek ;O) bildim zannetigin seyleride beceremiyorsun.. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Elime saglik... öyledir.. iste
ZAMLI DINE IHTIYAC YOK... Yani AD ürettim... ZAMLI VE ILAVELI DIN.... |
|
||||
![]() okuman gerekmiyormu seni Kuranist :O)
kafana göre bir seyler okuman olurmu? simdiye kadar ettehiyyatü ile kildigin namazlar senin tarifine göre kabul olmamis galiba.. "breeeeeeeeee caaahiiiilllllll" :O) af edersin ama senin tabirin, biraz uzatmis olabilirim :O) |
|
|||
![]() Kuran Ayetlerimi daha makbuldur yaoksa Alinin Velinin yazdigi duami ????
Tartismaya hic gerek yok.. ettehiyyatü yerine Kuran Suresi oku... günahi varsa bana yaz... ama fazla sevabi varsa onuda bana yaz.... ben raziyim hihihi Bir Kuran Suresi oku... Mesela Nas-Suresiiiiii kesin cok daha makbuldur... Kuran duruken Ettehiyaatüyle Tevhidle ne isimiz var... Kaldiki kiraaatttt... yani Kuran okumaktir emir.... gelipte Ihariham yada Muhammede ILAVE ZALMLI dualar etmek degil... Sen kendi icin kiliyorsun... Allah ile arama kimseyi degil.. Resülleri bile silip atarim sokmam.... |