| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() hatta tüm Namazlarimdada Kelimei Sahadet olsun Allahummmeselli Mubarek olsun hepsini disari attim... sadece Ettehiyyatü onuda La ilahe illelllah olarak bitiriyorum...
Eeeeeeeee simdi ne olacak... isi gücü yok insanlarin namaz kilarken bile Allah ile kendi arasina Muhammedi ve Ibrahimi koyuyor... Tövebe estegfurullah yaniii.. ne isi var Muhammedin Ibrahimin ben namaz kilarken dualarimin arasinda... Ben kendim icin kiliyorum Resüllerde kendi baacaklarindan asilacak.... Yok deve... bunu söyleyen Müslüman olursmus... ben yillardir söylüyorum... dahlen ucamadim... ya sennn ???? |
|
|||
![]() desen daha iyi isabet etmis olursun....
Olay cok cok basit.... Tek bir soruy abile cevap veremiyorsunuz... mesela.... HZ. Adem Müslümanmiydi... HZ. Adem Allahi taniyormuydu ???? Kuran Muhammed yada Allah kelimelerini agzinda sakiz ETMEMIS olan Adem simdi neydi ??????? Orijinal DININ önünden gelse Allah biule cikamaz... sikistiginiz icin köseye cevap üretemiyorsunuz... gayet dogaldir... Dedigim gibi Allahi yeryüzünden taniyanlar eksik olmayacak... Hiristiyani olsun yada diger dinlere mensup olsun yada hic bir DINE mensup olmasin... Allahi taniyan yer yüzünde daima var olacaktir... Su aniyle en cok tanimayanlar ise MÜSLÜMAN lafinin arkasina gizlenenlerdir.... |
|
||||
![]() kudurmadan cikar agzindaki baklayi. ben bir yerde almanlarin, Hz.Isanin ve havarilerinin yolunu ilk senelerde bir yahudi mezhebi olarak görüldügü denmektedir.
Hz.Isa da Hz.Muhammed(s.a.v.)e hakkinda saygili konusmus. bundan örnek alabilirsin. Hz.Muhammed(s.a.v.)i örnek almak zor geliyor madem ;O) |
|
|||
![]() Mesle HZ. Muhammedi ve Ibrahimi iceren.. dua ederken arabulucu araya sokan mebarik mesalli gibi ILAVEYI daualari okumuyorum...
Hatta Ettehiyyatünün sonunda sadece Lailahe Ilelleah diyorum.... Muahmmedi cikariyorum... HZ. Muhammed Resüldur.. saygimiz sonsuzdur... ama benimle Allah arasinda hic bir isi yoktur... Amatör DINCILIGE tahammülüm yok benim.... Öyle ikide bir Kelimei saahadet... yada Tevhid gibi ILAVE anlayislari DIN sayanlar ZIYANDADIRLAR...... namaza bile bunu kim sokmus... HZ. Muahammed namaz kilarken kedinimi övüyordu.. WOHL kaum.... LÄCHERLICH.... namazda bile ILAVE VE ZAMLARLA... DINI bu hale sokmussunuz..... Ben ILAVE VE ZAMLI ne namazlari nede dualari okuyorum... UNDDDDDDD ich fühle mich Prächtig dabei...... her yapitigim ZAMLI ILAVE.. yani insanlarin ILAVE VE ZAMLARI... benim ruhumu daraltiyor.... |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() "Mal, beden ve dil ile yapılan ibâdet, tâat ve hamd ve şükürlerin hepsi cenâb-ı Hakk"a mahsustur. Allahü teâlânın selâmı rahmeti ve bereketi senin üzerine olsun. Ey Nebiyyi zîşân, dünyâ ve âhiret selâmeti bütün peygamberler ve cenâb-ı Hakk"ın iyi, itâatkâr kullarının üzerine olsun. Ben şehâdet ederim ki, Allah"tan başka ilâh yoktur. Muhammed aleyhisselâm Allahü teâlânın kulu ve resûlüdür, peygamberidir.
----------------------------------------------- senin demek istedigin sekliyle biraz daha eksik okuman gerek ;O) bildim zannetigin seyleride beceremiyorsun.. |
|
|||
![]() Muhammed yok.. Kuran yok.. Sünnet yok.. yokta yok.. simdi demeki Müslümandi... HAYIR DEGILDI...
Eeee simdi bu adamin hali nbe olacak ??? Müslümansiz ne ALlah anlasilir nede Cennet kazanilir diyen sendin... Hadi kurtar simdi HZ. Isayi ????? |