| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Hakkikat bir gizli sirdir
Bilelirsen gel ileri KÜFÜR ICINDE IMAN VARDIR Secebilirsen gel ileri ;-)) |
|
|||
![]() Devlette Baskanlik Demokratik SISTEMI....
En azindan ben ne istedigimi biliyorum... Hadi sende acikla bakalim, senin kafanda yatan Plani ..... naaaa ist gar nicht mal so leicht etwas zu formulieren demiii ![]() Iste ben bilen sen bilmeyen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() KÜLTÜRLE alakalidir.. ve Hiristiyanida var Museviside var.. DINsizide var.. Aleviside var hepsi var...
Asil Cumhuriyet kutlamalari insanlari birlestiren DINLER-TEOLOJISINE en uygun olan yaklasimdir... Yani insanlari MEZHEPLERLE ayiracagina... bu gibi herkes icin bir deger olan yaklasimlarla BIRLESTIRMEKTIR... ASIL DIN OLAN Yaniii bunlari anla.... ORTAKLIK ara diger insanlarla... kendini üstün veya alt görme.. es deger gör... ve kimseye kendi sahsi DIN anlaysini DAYATMA.... o zaman kimse seni sevmez yapayalniz kalirsin |
|
|||
![]() en azindan Senin kadar ben de merak etti dogrusu. Bak bir keresinde Sen ölüm sinirinda tecrübeler edindigini söylemistin (Nahtod-Erfahrungen) inanmasin ama bir nevi ölüm sinirinda tecrübeleri (Nahtod-Erfahrungen)bende edindim. ;-) Algiladiklarimiz kismen ayni ama olgularimiz detayinde degisiyor bence ;-))
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Cahil degistirmez türlü huyunu
Cekemez ardindan kazar kuyunu HARAM DIYE ICMEZ ÜZÜM SUYUNU KEVSER $ARABINI ICENI SÖYLER |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() DINde ORTAK DINLER-TEOLOJISINI
Devlette Demokratik Baskaslik sistemini benimsiyorum.... Sen neyi benimsiyorsun.... Yaniiiiii ortak degerler yerine neyle sen Hiristiyaniyla Musevisiyle veya Alevisiyle bir arada yasayacak ve onlari yöneteceksin... ??? Söyle sistemini sen.. korma gülmeyiz seniii... Öyle bir sistem deki... kimseye herhangi bir dayatmalik yapmamis olasin... ve unutma DININI dayatamazsin... cünkü ooo senin DININ.. digerlerinin degil... O üyzden nasil devlet yöneteceksin merak ediyorum.. Probiers mal zu Formulieren |
|
|||
![]() ve akildir..... baskalariyla yapilan ibadet ortak kültürdür.... yalniz yapilan ibadette insan Allaha kat kat daha yakin gelir..
VEEEEEEE Kuranin tabiriyle gece kilinan namaz en degerli namazlardandir... Sanirim gece insan Camiide degil.. YALNIZ namaz kilar.. oder ????? sen Camiiyemi gidiyorsun gece namazi icin ???? Dedimya ... Kuranin ruhunu iyi anlamak ve akli keskin kullanmak gerek... yoksa Kuran anlasilmaz |