| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() BEN BIR YURTSEVERIM!
|
|
|||
![]() Gönül Gel Seninle Muhabbet Edelim
Araya Kimseyi Alma Sevgilim Ya Benim Kimim Var Kime Yalvarayım Kaldır Kalbindeki Karayı Gönül Dünya İçin Gül Benzini Soldurma Halden Bilmeyene Halin Bildirme Tabip Olmayana Yaran Sardırma Azdırırsın Bir Gün Yarayı Gönül Solmazsa Dünyada Güzeller Solmaz Bu Dünya Fanidir Kimseye Kalmaz YALAN DOLAN İLE SOFTULUK OLMAZ Mümin Olan Bekler Berayı Gönül Derviş Ali’m Öğüt Verir Özüne Gönül Lütfeyledi Geldi Sözüne Azrail Konarsa Göğsün Düzüne O Zaman Görürsün Karayı Gönül |
|
|||
![]() Kimse Beni Anlamıyor
Ben Derdimi Kime Yanam Akbabalar Dört Dönüyor Ben Derdimi Kime Yanam Seviyorlar Beni Seyri Sanki Benim Dünyam Ayrı Dostum Yok Güneşten Gayri Ben Derdimi Kime Yanam Emekçi Bin Yıllık Ahlar Aforoz Etmiş İlahlar Dostum Düşmanım Silahlar Ben Derdimi Kime Yanam Yurtseverlik bir fransiz icaati degil, insanlar dogdugu büyüdügü topragin cocuklaridir. Bu konu hakkinda dilersen ayrintli bir yazi yazarim ancak bugün olmaz cünkü cikmam lazim. Kürtlere gelince, onlardan ne kadar güzel dost ciktigini benden degil de haberlerdern ögren. Kuzey Irak"tan, Hizb-u Tahrir"den, said-i kurdi"den, Abullah ve Osman Öcalan"dan ögren. Benim söylemem yersiz olur. Ne haddimize ;-)) Burda kimseye mavi boncuk dagitmak gibi bir derdim yok, dogru bildiklerimi insanlara söyleylerim cekinmeden. Ancak rahmetli dedimin bir sözü vardi. Kürtten evliya koyma O"nu avluya. Ne kadarda hakli imis, aslinda simdi anliyorum..... |
|
||||
![]() Kimse burada ne PKK yi savunmakta, nede şiddet yanlısı Türkü, Kürdü veya başka bir milleti.
Dürüst ol. Olamıyorsan ben sana Dürüstlüğün ne anlama geldiğini insanlık ilişkilerinde yazayım, bunu FDP yazamaz ama ben yazarım... |
|
||||
![]() Tagut: Hakki tanimayip azan ve sapan her kisi ve güce verilen addir. Seytana da bu yüzden tagut denmistir. Bu ve müteakip bes ayetin, asagidaki zikredilen nüzul sebebi bu kelimenin anlamini belirmede yardimci olur.
Nisa Süresi: 60. Sana indirelene ve senden önce indirenlere inandiklarini ileri sürenleri görmedin mi? Tagut `a inanmamalari kendilerini emrolundugu halde, Tagut`un önünde muhakemelesmek istiyorlar. Halbuki seytan onlari büsbütün saptirmak istiyor. (Bundan önceki ayet müslümanlarin bilgi ve hüküm kaynaklarini siralamis, sonradan "Kitap, Sünnet, Icma ve Kiyas" seklinde formüllestirilen kaynaklarin temelini koymus, anlasmazlik cikarsa cözümün bu kaynaklara basvurularak aranmasini emretmisti. Buna ragmen bir münafigin hasmina, "Resulullah yerine Kaab b. el-Esref`e basvuralim" demesi bu ayetin, nüzulüne sebep teskil etmis, ayet her yer ve zamanda emsali bulunan münafiklarin maskesini indirmistir. |
|
|||
![]() Ich bitte um die Beantwortung dieser Frage. Werden hier Beiträge, die sich auf den Sachverhalt der dieses Forums beziehen und frei persönlichen Beleidigungen sind, gelöscht. Über eine Antwort von den dafür zuständigen Personen würde ich mich freuen. Wenn ja, will ich gerne die Vorgehensweise wissen, wie ein Beitrag bewertet wird, ob es den Richtlinen des Forums entspricht und bleiben darf, oder es den Richtlinien nicht entspricht und gelöscht wird. Oder geschieht das gar willkürlich nach Lust und Laune?
Über eine Antwort würde ich mich freuen. |