| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() man schiebt eigene Fehler immer gerne auf andere ....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() bir söz vardir ...
>Yol bir, sürek bindir< nasil olursan ol kim olursan ol ama gel .. her dinin her mezhebin kendine göre dogrusu vardir, ve o yüzden hangisi dogru hangisi yanlis, böyle bir tanimlama yapmazdim! Ama neyi yasiyorsan, hangi dini yasiyorsan, imanli bir insan isen, ozaman o yolu dini/mezhebi yüzdeyüz yasa! Aleviliktede kurallar var, bizimde ibadetimiz var, abdestimiz var, ama sekiller farklidir! Bütün bunlari bilmeden ögrenmeden kimse kimseyi yargilayamaz. |
|
||||
|
||||
![]() wo wurde dir das beigebracht ?
|
|
||||
|
||||
![]() Schreibe bitte nur ins Forum, wenn Du etwas zum Thema zu schreiben hast. Persönliche Beleidigungen oder Vermutungen über User gehören hier nicht rein!
|
|
|||
|
|||
![]() glaubt diese Tante eigentlich wer sie ist?
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() .....
.... ..... hala haerete devam ediyorsun ... o dedigin abla - beni o kadar iyi taniyorsa ve sana benim ne *mal* oldugumu anlattigina göre- kendiside benden farksiz bir *mal* olmamali - yoksa hakkimda bunu sana yazamazdi -öyle degil mi ? kullaktan dolma seylere inandigin burada daha cok meydana cikiyor - digerlerine - leylim bacimiz sag olsun EKK kizlar grubunu dahil olduguma inkaaz ettigine göre lütfen beni artik alacak erkeklerden medet bekliyorum ! ama lütfen : Leylim "in ablasi üzerinden gecmis olan erkekler olmasin saygilar *tesekkürler* BU arada kismetim aciliyor galiba ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Tussen?
Alleine habt ihr es woll nicht geschafft. Frei nach dem Motto, gemeinsam kommen wir gegen Leylim an. Hahaha ich muss echt lachen. Ne mal oldugunuz ortada ![]() hadi tschüssi |
|
||||
|
||||
![]() Özellikle de su kisim hosuma gitti:
her dinin her mezhebin kendine göre dogrusu vardir, ve o yüzden hangisi dogru hangisi yanlis, böyle bir tanimlama yapmazdim! Tabii din/mezhep gercekten "yanlis" mi, onun kararini bizler veremeyiz. Ve keske her insan yazdigin felsefeye göre yasayabilseydi desem bile, her insanin oldugu gibi, benim de kriterlerim var. "Nihai bir karar" olusturmazsa da, konuyla ilgili kendi (öznel) fikrim var.... |
|
|||
|
|||
![]() üzerinden
![]() Ach Mädel mach was du willst, du bist mir so blöd. |