| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() sanada cok tesekkür ederim.....
Haksizliga ugradigimda verdigin Destek icin cok sagol..... Gercek anlamda Demokrasiyi Sosyo-Kültürel hayati kavramis insanlar hele hele bu Forumda cok az gercekten ![]() O yüzden bleib soooo... das ist der Rechte-WEG |
|
|||
![]() den korkuyor....
Veeeeee Demokrasi isliyorrrrrr... Haksizliga ugradigimizda haklarimizi kullanmasini bilrisek, derdimizi anlatmasini bilirsek, o zaman sonuc aliriz ve istedigimize evrensel haklar cercevesidinde ulasiriz... Nacak heecanlananlar Demokrasi disindaki akimlari destekleyen ve DINI Terör DINiymis gibi gösterenlerdir |
|
|||
![]() bile basmazdim! Seni degilde Talibanlari tercih edenlerin, demokrasiyi degilde kör karanligi tercih edenlerin mekaninda bulunmak bana göre degil. Cünkü gercekten haksizliga ugradin. Taliban ve kerio denen .......... wollen wir das Mäntelchen der Heiligkeit drüber stülpen..... vaybee kullanicilari bana akil almaz hakaret ettiler. Gercek hayatta analarindan emindikleri süttü burunlarindan kan ile karisik getirirdim amaaaa...neyse genede ben bir sey demedim. Internet olsun olmasin YA OLDUGUN GIBI GÖRÜN YA DA GÖRÜN DÜGÜN GIBI OL!!! Gercek hayatta bir IsigaDogru onlara elbette anya ile konyayi gösterir. Esek esek olduktan sonra semer vuran cok olur....Ama genede terbiyemi son had safhada bile bozmamistim. Onlara yazmayi dogru görenler varsa o zaman Sana yazma hakkini haydi haydi vermeleri lazim.
|
|
||||
![]() benim kapim herkese acik abisi :O)
isterseniz sizde gelin.. he alpi birde o kadar kitabi "KAYNAK" olarak göstermisti.. onlarida bir getirsin ve bana kitaplarda o sayfalari göstersin.. :O) yani onda varsa tabiki :O) cok sakacisiniz :O) hic sirke katilmayi düsündünüzmü? "BELIRSIZ TRIO".. mükemmel bir isim olur :O) |