| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Nikinden korkmaz - "bozuk plaklari dolaba yerlestirmek gerekir, zamani gelir oldie diye baskalarina dinletirsin veya dinlerler."
Alpi üc dakika düsünde yaz biraz sen yer altina girince eniskaya mi sana yardima gelecek?????????????????????? |
|
|||
![]() neden Cikardin ?..
Dönüs Allah a dir yerin altin a degil.. Eger Bu Dünya da GÜC ün meddahi olmaz ve hak konusursan vallahi anlin ak dönersin.. Bundan dolayi Saklabanliktan haya et.. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Kim gelecek sana yardima ?..
Haci Fisch-fisch mi ?.. Yoksa Cebrail sahsen mi ?.. Vallahi Sana Kimse yardima gelmiyecek.. |
|
|||
![]() Insanlarin bu kadar dar düsüncesi nasil olabilir ?????????????????
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() san konusma!!! ;O)
Alpi gibi iftiraci kesildin basima :O) ben din alimi oldugumu hic söyledimmi??? onu birak cok fazla bir sey bilmedigimide söylemistim.. SENDE ALPI GIBI SAPITMAYA DEVAM EDECEKSEN ET, siz bilirsiniz, AMA BENIM HAKKIMDA GERCEKTEN DOGRU SEKILDE DÜSÜNMEK ISTIYORSANIZ BANA SORUN.. BENI BILMEDEN ANLATMAYA KALKMAYIN! :O) |
|
|||
![]() 2023 !..
kayalarin Topraga Dikine saplandigi yerde dogdum. Tabiatin Derinliklerinde Kasirgalarla yildirimla Büyüdüm.. Ilk zamanlar Bu firtinadan Bu yildirmlardan Korkar gibi olduysam da zamanla Kasirga oldum Yildirm oldum TÜRK oldum.. Toprak anamin Kucaginda Emegi Sefkati HAKKI Cömertligi ögrendim.. Tprak anam kadar Yasliyim ANADOLU kadar Sertim Erciyes kadar Bulutlarda basim Ekmek Kadar HAKKIM.. Su kadar Safim Kilic kadar Keskinim Kartal kadar özgürüm Küheylan kadar vefaliyim.. TÜRKÜM Müslümanim Uygarim.. |