Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 05.09.2005, 22:41
Benutzerbild von cagdasturk
cagdasturk cagdasturk ist offline
Neuer Benutzer

Standard IT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR !

Ne o, it sürüsü gibi toplastiniz yine, batil düsüncelerinizde nasilda birlesiyorsunuz.
Istediginiz kadar havlayin, günes balcikla sivanmaz.
Cokmu dokundu gözüm, dedigim gibi maskeni cikar ve gercek yüzünü göster herkese, burada sapik fikirlerinle gencleri zehirleme.
Ya göründügün gibi ol, yada oldugun gibi görün !

Ben cagdasim cünkü bir ve tek olan ALLAHA inaniyorum, ben cagdasim cünkü Peygamberlerine inaniyorum, ben cagdasim cünkü senin gibi ateist degilim, hadi bakim !
Alt 05.09.2005, 23:03
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard gezegen demek ki yokmuş,

(Ben cagdasim cünkü bir ve tek olan ALLAHA inaniyorum,)

Bak sen, iş bitti, nerede MÜNAFIKLAR ONLAR NEREDE YAŞAMAKTA???

ONLAR KİTAPASIZ TANRISIZ MI???

NE YÜCE TANRI NEDE YÜCE ALLLAH SENİ AŞK OLSUN NE PEYGAMBER; NE MELEK İLAN ETMEDİ!!!

SEN İNANMIYORSUN İLAHİ KURULDA; İNANAN BÖYLESİNE TANRININ YARATTIĞI KULLARINA AHKAM KESEBİLECEK KADAR DAHA HENÜZ FARKLI BİR GÜÇ; IŞIK; HİDAYET OLARAK HENÜZ DOĞMADI...

BEN SANA SORU SORDUM NEREDE GEZEGENİN; BEN BU GEZEGENİN İNSANIYIM!!!

SEN NERENİN ŞEBEKİSİN???

ALLAHIN SANA İHTİYACI OLDUĞUNU MU DÜŞÜNMEKTESİN???

BANA YOK.

SANA VAR MI BU BENİM YAŞADIĞIM DÜNYADA???

ÇAĞDAŞLIK ÜMMETLİK BİR TERİM DEĞİL NEDEN KENDİNE MASKESİZ OLMANA RAĞMEN TANRI İLE HİÇ BİR ALAKASI OLMAYAN BİR İSİM İLE KENDİNİ BANA TANITMAYA ÇALIŞMAKTASIN???

ÇAĞDAŞLIK FRANSIZ DEVRİMİ İLE ( 1781) İLE ORTAYA ÇIKMIŞTIR HEM KATOLIK; HEM ATEİSTLİK İLE BİR BAĞLANTISI VARDIR...

maskeler işte sana maskelerin ne olduğunu açıklarlar, kızma onlara; oku ve öğren...

çağdaş insan olmak isteyen inançlı olan şahıs...
Alt 05.09.2005, 23:12
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Enis!

Sorunu sana açıklamaya çalışıp, postaladıktan sonra birden düzeliverdi ve tekrar girebildim foruma, sanki sihirli bir değnek değdi...
Alt 05.09.2005, 23:21
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ve sana BABUR efendi orada kal ve dur!

ohne Text
Alt 05.09.2005, 23:23
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Elazığlı aşk olsun istersem seni

HAMBURG ta buldururum, bundan emin ol.
Alt 05.09.2005, 23:37
Neuer Benutzer

Standard CAHILSIN CÜNKÜ AKLINI KULLANAMIYORSUN

Sen kim oluyorsunki bu gezegeni sahipleniyorsun, sen kim oluyorsunki cogunlugu temsil ettigini düsünüyorsun, sen kim oluyorsunki senin gibi düsünmeyenleri yargiliyorsun..
Ben söyliyeyim sana kim oldugunu, sen ahmaksin cünkü dünyayi kendinden ve kendin gibi düsünenlerden ibaret saniyorsun, sen aptalsin cünkü kendini dünyanin sözcüsü saniyorsun ve en önemlisi sen gerizekalisin cünkü ALLAH yok saniyorsun !

Ayni din adina insan katleden yobazlar gibi, inanan insanlari ateizim adina katlediyorsun,
dinlerine, peygamberlerine hakaret ediyorsun.
Tarihine ecdatina küfrediyor birde utanmadan onlarin sana vatan yaptigi topraklarda yasamaya devam ediyorsun

Cagdas insan aklini kullanabilene derler, ben aklimi kullanarak ALLAHI bulanlardanim, sen ise akledemeyip sapikliga erenlerdensin !

Bu gezegen, insanca yasamasini bilip, inanclara, fikirlere saygili olanlarin yasayacagi bir gezegendir, dolayisiyla gitmesi gereken biri varsa oda sensin, sec kendine bir gezegen, yanliz sececegin gezegende hayat varsa, o canlilarin senin gibi birini kabul edeceginden süpheliyim !
Alt 05.09.2005, 23:55
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Sen yalan söylüyorsun, yalan yazı,

yorsun. Bu tür ilişkilerde tüm dinlerde yasaktır, bunu unutma.

Ben nerede ATEİST OLDUĞUMU BU TARTIŞMALARDA İÇİN DE YAZDIM???

EVET bir zamanlar gerçekten ben ATEİST idim, ta ki ölüm yakını deneyim yaşadığım o olaya kadar, ve ben senin hayal bile edemiyeceğin insan üstü bir şeyler yaşadım o anda ve bunu defalarca bu sayfalarda dile getirdim.

BU yazdıklarımı sende okudun mutlaka, okumadı isen yazım bölümlerimde bulman zor olmayacaktır.

Fakat sen emin ol bana muğlaksın, açık değilsin ve hem dini, hem sosyal sorunların, bilgisizliklerin ve abartmaların, her keresi ALLAH adına korkutmaya çalışmaların var.

Senin önce hem inanç, hem benlik, hem doğruluk, hem açıklık, hem medeniyet, hem dürüst olma, HEM BİLGİ denilen çok büyük sorunların var, bu sorunların senin o küçücük beynini aşmaktadır.

Sana sorduğum hiç bir soruyu taşıyamıyorsun bu sorular seni ve kapasiteni aşmakta.

Ben senin ile insanları tartışmıyorum, büyük başlıklar olarak hacmini ve bilgini aşan konudayım ben, sen hangi gezegenin uydusu olmak istemektesin, yaşam ve oksijenin olabileceği???

Var mı bir başka yaşayabileceğin, bir insan olarak, bulduğun bir gezegenin...???

O gezegen varsayalım senin bu konumun ile seni orada kabul eder mi???

İNANÇ YALNIZCA VAR OLMAK DEĞİL; VARLIKLARI KABUL EDEBİLMEKTİR; BU SENDE YOK...
Alt 06.09.2005, 00:03
Benutzerbild von xstudentxnrw
xstudentxnrw xstudentxnrw ist offline
Neuer Benutzer

Standard karsimdan biri geliyorsa, hele bu havala

rda, baska yere bakarim onu gecesiye kadar.. önümden yürüyorsa baska yere bakmakla onu sollamayada calisiyorum.

sen su türkce namazi halen aciklamadin! kac rekat.. nasil baslar nasil biter.. bir anlatsana!
Alt 06.09.2005, 00:15
Neuer Benutzer

Standard DOGRU YOLU BULURSUN BELKI BIR GÜN

Demekki o yasadigin olay senin dogru yolu bulmani henüz tam manasiyla saglayamamis, eski aliskanliklarindan vazgecirememis.
Ne zamanki müslümanlara saygili olmasini ögrenir, varsa elestirilerin adam gibi yaparsin, o zaman inandiriciligin artar.
Ayrica bu karsindakini analiz edip, bir yerlerinden uydurup, tespitlerde bulunma ayaklarinida gec, hic etkileyici degil, komik duruma düsüyorsun, sen o ayaklarla anca cömezleri etkilersin, dedimya anlayana sivrisinek saz, kafana göre takil..
Alt 06.09.2005, 00:17
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Gelelim her zaman ki ucuzlaştırılan,

ATA; MİLLİYET; VATAN VE SAKARYANA.

Ben has bir TÜRKMENİM; OĞUZLARIN SOYUNDAN.

ÇANAKKALEDE ÖZÜMDEN ÇOK YAKIN ŞEHİTLERİM VAR; BÜYÜK BABAM; MEZARI BİLE YOKTUR; İNGİLİZ GEMİSİNDEN GELEN BİR TOP MERMİSİ İLE PARAMPARÇA OLDUĞU İÇİN MEZARI BİLE TOKTUR; AMA BENİ İLK OKULU OKUTTABİLMEK İÇİN O ŞEHİT PARASI YWETERLİ OLMUŞTUR.

BABAM TÜRKİYENİN SAYILI MEMURLARINDANDIR.

CUMHURİYET ÇOCUĞUDUR...

EMİN OL BİR ÇAĞDAŞ OLDUĞUNU İDDİA EDEN BİR GERZEK OLARAK YANINA BİLE SOKULAMZSIN...

SİZLER VATANA AİT DEĞİLSİNİZ; AİAĞIDA BİR YERLERDE BABUR DA AYNI SAÇMALIĞI YAPTI.

SİZLER VATANIN IRZINA GEÇEN ÜMMET TAKIMISINIZ; ÜMMETİNDE ÇAĞDAŞ OLDUĞUNU BİR GÜN YAZMAM GEREKİR FRANSIZ DOSTLARA; Kİ GÜLMELERİ İÇİN.

SİZLERİN BU KADAR GÜLÜNÇ OLMALARINIZA BEN ASLA ÜZÜLMÜYORUM.

BU DURUMU YAŞADIĞIM ÜLKELERİN TÜMÜNDE GÖRMEKTEYİM...

ÜZÜLDÜĞÜM SİZLER GİBİ DENGESİZLER İÇİN AİLEMDEN İNSANLARIN YAŞAMLARINI BIRAKMALARDIR; AMA SEN VE SENİN GİBİLERİN BUNLARI ANLAYA BİlECEK NE İNSANİ BİR KONUMU VARDIR, NEDE KAPASATİLERİ VARDIR.

Ayaklar baş olmak isteyince senin gibi çağdaş lakaplılar çıkarlar ortaya....
Antwort