| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() gidecek baska gezegen olsa emin ol hicret ederdim.muslumanların gayesi tum insanlıgın hayrı..aksi halde kıyamet kopcak.basınıza tabi.inanmamanı umursamıyorum.muslumanlar muslumanlıklarının belirleyiciliğinden vazgectigi anda kıyamet kopacak.sonsuza kadar bu denli densizce sapıkça yasayama zinsanoglu.
|
|
||||
![]() Bu gezegeni ve üzerinde hüküm süren pislikleri ne kadarda cabuk sahipleniveriyorsun, dedenden mirasmi kaldi ?
Bu gezegen sen ve senin gibilere birakilamayacak kadar güzelliklerle dolu, bu güzellikleri sizlerin mahvetmesine izin vermek düsüncesi bile cok üzücü olur. Yanliz bu pisliklere sahip cikman hic sasirtmadi beni, bir kere daha gercek düsüncelerin ortaya cikmis oldu. Bence senin isin zor dostum, maskeni indir ve bahsettigin gezegene bir bak,senin gibi dinazorlarin nesillerinin tükendiginin farkina varacaksin. Ne mutluki bana,bir inancim, bir dinim, bir Allahim var, ne yazikki sana bir tek bu dünyan var, kafana göre takil derim !!! |
|
|||
![]() *Sefih Seküler kültür ** mü ne dediniz..
Anlar gibi olduysakda izah ediniz.. Nedir bu sefih seküler kültür ?.. Sekulerizm dünyevilik anlaminda alindiginda Islam a aykiri degildir. Cünkü Islam da Hristiyanligin aksine Dünyevilesme kötü bir algilama degildir. Kuran kendi mensuplarini hem dünya da hem ahiret de Güzellik isteyen insanlar olarak tanitir ( Bakara 201 ) Kurtulus ve mutluluk Sadece ahiret de güzellik isteyenlerin degil Hem Ahiret de hem Dünya da güzellik isteyenlerin hakki ve nasibidir ( Bakara 202 ) Ayrica Kuran : Dünya dan nasibini unutma ( Kassas 77 ) emrini de verir. Sekülerizm i Bu sekilde görürsek.. Pergelin Bir ayagini Seküler kültürden Kaydirmaya gerek yoktur. Cünkü O seküler kültür Sadece yazinizda belirtilen Igrenclikleri Icermez.. O seküler kültür Bu Gün kendilerine Islam kültürünü temsil Ettiklerini Idda edenlerin tükettiklerini Üretir.. Dünya üzerinde bir tuvalet kagidinda bile imzasi olmayan Kültür ( ! ) sahiplerinin Sadece tüketerek ve yan yatarak cennete gideceklerini sanmalari ve seküler kültür sahiplerinden nefret eder bir tavir takinmalari abestir. Yüce rabbim den Dilerim ki Islam ümmeti Pergelinin ayagini Seküler kültüre saglam basarak ve dinin verdigi Ahlakla birlestirerek dogru yolu bulur ve üretmeye baslar.. Üretmeyen toplumlarin Üreten kültürlerle sözü yoktur ! Hoscakalin |
|
|||
![]() Misvak denilen bir agacin Parcasi ile dis temizligini Ögretmistir.
Bakiniz Kültüre.. Bu Gün O Kültürün Mirascisi oldugunu sanan Insanlar Sünnet in dis temizligi oldugunu anlamaktan Uzaktir ve ne yazik ki misvak agaci pesindedir. Seküler kültürde ise: bir dis fircasina sahip olmak zenginliktir. Onu Kullanmak ise KÜLTÜR !.. O halde peygamberimizin kültürüne sahip cikalim sekilciligi birakalim |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|