| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() benim açımdan hiç bir sorun yoktur bu konuda,ben insanın özlük değerlerine, haklarına ve istemlerini hem savunur, hem doğal karşılarım, tesbitlerimde en küçük bir yanılma olduğunu sanmıyorum.
Ama cesur ol ve sorunu büyütme, kendi sorunun ile, ki ben bunu asla bir sorun olarakta görmem ve özgür yaşayabilmen için destekte olurum, ama bunları örtebilmek için bir başka cinsiyeti adı ne olursa olsun aşağılamaya kalkarsan ancak aşağılıklaşır ve hiç bir zaman özgür olamazsın... |
|
|||
![]() Kuran in Haram dedigi Yaptirimdir.
Basörtüsü Takmayana haram var mi ?.. Riba haramdir !.. Yetim mali yiyen Cehennemliktir !.. Peygamber sahabisinin namazini kilmamistir Daha ne olsun ?.. Kuran in Haram kildigina Müslüman yaklasmaz !.. Namaz da da Bir yaptirm yoktur !.. Namaz Kilmayana her hangi bir ceza öngörmez KURAN.. Varsa bir yaptiri yaz Buraya.. ama senin fikihlarin öyle mi ? ![]() dinde zor yok ya ![]() En Hafif cezasi dövmekle baslar sopa ile fikihlarin |
|
||||
![]() erkek gibi kadinda gözüne hakim olmali, ama öbür yandan erkek örtünmeli, kadinda örtünmeli.. karsi tarafi tahrik etmemeli!
benim problemim yok.. ama senin hem benimle hemde kadinlarin ciplak gezmemesiyle problemin var gibi! |
|
||||
![]() peygamberin sefaati yok diyenler icin ne demeli? Kuran ayetini inkar edenlere ne demeli? Peygamberin görevini insanlar sinirlandirabilirmi? hz.Isa"yi tanri oldugunu iddia edeni insanlar cezalandirabilirmi?
|
|
||||
![]() larım benim her zaman dürüstür.
Ben insanın dürüst, baskısız ve yaşama ve olduğu gibi tüm i,nsani hakkı ve hakları ile tüm özgürlüğünü savunuyorum. Sana yazacaklarım bu konu üzerine bu kadar. Tek bir şey rica ediyorum hiç bir cinsi ve cinsi eğilimi aşağılama, eğer bunu senin deyimin ile aşağılayan bir Tanrı, kutsal kitap vs varsa, ki ben olduğuna asla inanmıyorum, insanın türetmesidir, yaradanın hoş görüsü olgunluğu her şeyin üzerindedir... |
|
|||
![]() ne demeli ?..
var mi ?.. Allah in Iznine Bagli.. vermis mi ?.. Kuran Allah a iftira edenlere ne ceza veriyor ?.. CEHENNEM Odunu olmak ![]() iSA HASA ALLAH IN oGLU DIYEN kADAR Peygamber sakali öpüp tavaf eden de Cehennemliktir. Kuran Allah in berisine yanina Ilahlar koyana ne diyor ?.. CEHENNEME kadar yolunuz var diyor.. Bak Mucize ye: Cennetin Yolunu gösterdigi gibi Cehenneme gitmeyi de serbest kiliyor hem de TAAAA DIBINE KADAR !.. ![]() |