| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
![]() Ya da versace den giyinmek caiz midir ?..
![]() ne bileyim ben ?.. |
|
|||
![]() Sana sormustum;
TürbanTakmayana Allah in verdigi ceza nedir?.. bir tehdit var midir ?.. Amaaaa Gulu öylemi? Yetim hakki yemek Kamu malindan calmak öyle mi ?.. Cezasini biliyor musun ?.. Merak etme imam basbakan da biliyor ![]() bu alemde dokunulmazligi var.. ama ya UKBA da ?.. ![]() |
|
|||
![]() Madem örtülmek Her seyi hallediyor;
Bacilarimizin saclarini birer esarpla örtelim olmaz mi ?.. olmaz sa neden olmaz ![]() |
|
||||
![]() değil kadının kendisini nasıl gördüğüdür, bunasıl senin sorunun olabilir.
Sen bu güne kadar hiç bir kadın ile birlikte cinsel olarak bir arada oldun mu??? Bende bıraktığın izleminin olmadığın. Sen kadını tanımıyor, bilmiyorsun bir erkek olarak. Sen resmen burada gizli homoluğu savunduğunun bile farkında değilsin, seviciliğide savunmaktasın. Benim açımdan insanların cinsi eğilimlerini seçmeleri çok doğaldır, hangi yön olursa olsun. Ama senin kadar ilkelini ve gerzeğini bir daha bulabileceğimi sanmıyorum, senin din sorunundan öte cinsiyet ve SEX sorunun var gibi... |
|
|||
![]() Ebu Hanîfe"ye göre ise ayaklar da bu kapsama girer.
** demek ki Bu Fikiha göre kadinlar abdest alamaz ![]() Cünkü Abdest organlari acik organlardir.. Havaya acik olmayan Yerler yikanmaz.. Ne olacak simdi.. Abdestsiz gidecek bi careler ![]() |
|
|||
![]() Dansözlügün de
![]() Zenneleri bildin mi ?.. Hah Iste onlarin mucidi bu yobazlar |