Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 29.12.2003, 11:03
unknown

Standard er wird vielen angeboten

er wurde z.b tausch + geld für hamit altintop an schalke angeboten

oder an genclerbirligi für mustafa özkan...

aber keiner will ihn leider
#
Alt 29.12.2003, 11:19
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Wurde er nicht einfach ...

... "freigestellt" ?
Wie können sie ihn dann an irgendjemanden anbieten?
Alt 29.12.2003, 11:34
airdem

Standard Türk medyasinin incileri denir buna :) o

ohne Text
Alt 29.12.2003, 11:47
Neuer Benutzer

Standard Fenerin zaafi ve Besiktasin artisi

Merhaba arkadaslar,
bu sefer Fenerbahce aleyhine bir yazi
Fanatik gazetesinden, Hasim Sahin"den

Haşim Şahin

Bu fark yönetimin

Beşiktaş’ın ligin ilk yarısını önemli puan farkıyla bitirmesi, eğer Lucescu’nun eseri ise pekii, o zaman Ahmed Hassan, Sinan, Okan Koç, Yasin, Ümit ve benzeri yıldız ve yıldız adayı yedeklerine karşın Beşiktaş’ın akıllarda kalacak bir futbol oynamadan Şampiyonlar Ligi’nden elenmesi kimin eseridir? Dolayısıyla Kara Kartal’ın ilk yarı biterken, rakiplerine oranla müthiş sayılacak bir performans gösterdiğini iddia edenlerin yanıldığı asıl konu Fenerbahçe ve Galatasaray’ın sergilediği kötü grafiği gözardı etmeleridir. Denecektir ki, “İşte Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kötü, Beşiktaş’ın da bu kadar iyi olmasının ana nedeni teknik direktör farkıdır.” Kesinlikle katılmıyorum. Tamam. Daum’un, Hakan Bayraktar ve Yusuf’tan yeterince yararlanamaması, hatta onları kaybetme noktasına gelmesi eleştirilebilir. Ancak, bu sonuç sadece Daum’un tutum ve anlayışlarının eseri değildir. Mesela Ahmed Hassan, ligin ilk yarısı biterken, genelde Lucescu tarafından yedek futbolcu olarak göründü. Ama Beşiktaş’ın açmaza düştüğü çoğu maçta geriye sayılı dakikalar kala oyuna giren Mısırlı oyuncu her an, her maçın kaderini değiştirmiştir. Yani yedek kalmayı sorun haline getirmeden Kartal’a en az 7-8 maç kazandırmıştır. Buna karşılık Fenerbahçe’nin yedekleri Yusuf ile Hakan’a bakın. Yusuf’un akıllarda kalan maçı Gaziantepspor ve Gençlerbirliği’dir. Hakan Bayraktar’ın ise, ne yazık ki, sadece Samsun deplasmanında sergilediği olumsuz tavır ve bir de antrenmanların genelinde küskünleri oynaması belleklerde kalmıştır. Tabii, bütün bunlar da Beşiktaş’la ezeli rakipleri arasında yönetimsel farkın, bu puan farkını yarattığı gerçeğine götürüyor bizi. Yani Kartal’ın şu anda rakiplerine sağladığı üstünlüğün ana nedeni Lucescu’dan ziyade Beşiktaş Yönetim Kurulu’nun başarısının eseridir. Dolayısıyla burada en büyük tebriği Beşiktaş Yönetimi hak ediyor.
Alt 29.12.2003, 11:48
Neuer Benutzer

Standard sorry

gercekten anlamadim!

Was meinst du damit?

Klär mich bitte kurz auf ... bevor ichs einfach nur deute *g*
(dann ists vielleicht voll daneben hehehheheh)
Al"
Alt 29.12.2003, 11:49
Neuer Benutzer

Standard Bunu "Liebe & Flöört""de aciklasana ;-)

Burasi bence yeri degil hehhehhehhehhe ;-)

Yoksa senin "askini" tartismaya mi sunuyorsun ?

Al" ;-)
Alt 29.12.2003, 12:02
Neuer Benutzer

Standard Ztar Gazetesine göre Alex imza atmis

... dogrusu ben bug gazeteden tek Turgay Sereni begeniyorum ve takdir ediyorum!
Malesef yine Fenerbahce üzerine elestirilerini azalti, bir iki senedir tabiiki Galata ve Fener üzerine yaziyordu.
...
Bence Alex alinacak ... cünkü Aziz Yildirimi taniyorum arti ;-)))
Bu adam kendi bölücü Gruplarimiza cok kirgin ve kizgin... ilaha gösterecegim diyor onlara!
Nasil o zamanlar Ortegayi aldiysa ... Alex"i de alacak!

Dogrusu ben cok zorlanacagim ... cünkü garanti bir Fenerbahce Formasi alacagim ... " 12 aliconda" ... ya ondan sonra ?
van Koydonk mu ? Alex"mi (bakalim beklentileri karsilayabilecekmi!) Ümit Özatmi, Tuncaymi ...
(SERHAT ASLA !!! ... ben onu artik Fenerbahce"de görmek istemiyorum!)
...
Bakalim ... Fenerium benden ne kadar para kazanacak hhehehhehhe ;-)

Al"
Alt 29.12.2003, 12:28
Neuer Benutzer

Standard Und ich setz dir entgegen!

Das wir euch in eurem eigene Stadion schlagen werden hehehheheh :-P
... und dann werden wir weiter sehen ;-)

Wie du selbst wissen solltest, ist die PSYCHOLOGIE eines der wichtigsten Einflußfaktoren auf den Fußball!
Das beste Beispiel ist Fenerbahce vom letzten Jahr! (Ich brauch das doch nicht erläutern oder ;-))))

Eure Positivas sind Serdar Bilgili und Luci ;-)
Persönlich mag ich Luci überhaupt nicht! Habe aber Respekt vor seiner Leistung!!!
Bilgili ist ein Präsident, der Besiktas" würdig ist!!!
Nach Seba hatte ich gedacht, daß es mit B. runtergeht! S.B. hat mich eines besseren belehrt! Respekt!
Das ist der Unterschied zu gs !!!
Besiktas war auch ein Klub ohne große Perspektiven! Ein Präsident mit Visionen hat aus dem meiner Ansicht nach damals "kleineren" der "Drei" ... zumindest sportlich praktisch den größten gemacht!

Ehre dem, dem die Ehre gebührt!

Al"
Alt 29.12.2003, 13:05
unknown

Standard er wurde suspendiert sogut ich weiss

er kann sich einen verein suchen und besiktas kann den auch weitergeben falls sie einen verein finden mit dem sie sich über die ablöse einigen können
Alt 29.12.2003, 13:34
Neuer Benutzer

Standard Erdem: Federasyon ve MHK

Al sana Erdem :-)

Bak senin o herzaman girdigin ajansspora girdim bunu buldum ;-)

Demek ki ben tek böyle düsünmüyormusum ;-)

HAKEMLER YARGIDA.. SUÇLULAR DIŞARIDA.. (25/12/2003)

Süper Lig’in ilk yarısı sona erdiğinde, hakimlerin karşısında hakemler var... Kimi kalem kırıyor kararında, kimi hücre hapsini az buluyor, bazısı müebbetten dem vuruyor...

Her pazar akşamı renkli camda hakemlerin ipini çekenler de biliyor aslında yargılanması gerekenin "dışarıda" olduğunu.. Ama kolayı, abalıya vurmak... Prim yapan, dilsiz, savunmasız hakemleri hırpalamak...
Asıl suçluya yeterince dil sürmemeleri korkularından değil tabii… Geleceği düşündüklerinden.. "Ya bir gün lazım olursa" diye...

Ağzı laf yapan, çıkar hesabında olmayanların boy hedefleri asıl suçlular tabii.. Kim bu asıl suçlular? Futbol Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy ve MHK Başkanı Bülent Yavuz... Seminerlerde hakemlere sözüm ona eğitim veren, ama derste kamerayı görünce Cüneyt Arkın kesilen Bülent Yavuz’a kimse verdiği eğitimin sonuçlarını sormuyor. Hakemler başarılıysa madalyayı kendisine isteyen Bülent Yavuz, kural hatalarına kadar uzanan hatalar zincirinden kendine bir nebze bile pay çıkarmıyor... Başarıda alkışı kendine istemeyi biliyor, ama iş ektiğini biçmeye geldiğinde ceketini alıp gidemiyor. Neden?..
Neden olacak, ineği sağmak için ineğin memesini tutmak gerekiyor da ondan...

Ya Haluk Ulusoy?.. Milli Takım Dünya üçüncüsü olduğunda otobüsün üstünden Fidel Castro gibi Türk ulusunu selamlamayı biliyor, ama aynı takım Avrupa Futbol Şampiyonasına gidemeyince onun bu tabloda hiç payı yok...

Beyler haklısınız..
Burası, babanızın çiftliği.. Evet evet.. Öz babanızın, size miras bıraktığı çiftlik.. Yiyin...
Bu ikisi baş başa kaldıklarında aynen şöyle oluyor(dur)...
Haluk: Oğlum Bülent yeter.. İstifa et artık hepimizin başını yiyeceksin...
Bülent: Etmem.. Ben buraya kanımın son damlasına kadar kalmaya geldim.. Ne ineği bırakırım ne sütü...
Haluk: Seni görevden alırım..
Bülent: Alamazsın... Buna kalkışırsan, ben de senin başını yakarım..
Haluk: Nasıl yakarsın canım...
Bülent: Bana hakemlerle, maçlarla ilgili telkinlerde bulunuyor diye açıklama yaparım, sen de yanarsın..
Haluk: Ik.. Mık..

Yani mesela diyorum, bunun gibi oluyor(dur)..
28 yıllık meslek hayatımda, böyle bir federasyon, böyle bir federasyon başkanı, böyle hakemler, böyle merkez hakem komitesi ve böyle merkez hakem komitesi başkanı görmedim..

Hani, yıllardır hakemleri de federasyonları da başkanlarını da, merkez hakem komitelerini de eleştiriyoruz ya, vallahi haksızlık etmişiz.. Bu Haluk Ulusoy’u, bu Bülent Yavuz’u, bunların icraatlarını, sonra da suratlarını gördükten sonra, özür diliyorum..

Mashar Zorlu’dan özür diliyorum..
Muvahhit Afir’den özür diliyorum..
Yılmaz Tokatlı Paşa’dan, Ertuğrul Dilek’ten, Kemal Ulusu’dan, Hilmi Ok’tan, Şenes Erzik’ten, Doğan Babacan’dan özür diliyorum..
Sizler ne mübarek adamlarmışsınız..
Ne eli öpülesi, ne kutsal, ne ulu Türk büyükleriymişsiniz..
Hepinizden özür diliyorum..
Bilmem beni affedebilecek misiniz..

Allah Türk futbolunu ve Türk hakemlik camiasını Haluklar’dan ve Bülentler’den saklasın ve korusun..
Amin.. (Siz de deyin)
Antwort