Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 09.06.2013, 17:02
the_last_time

Standard

Baya olgunlasmissim anlasilan, Erdogan'nin konusmasini bastan sonuna kadar dinleyebildim, normaleninde bu kadar sacmaliktan sonra gina gecirirdim ama, onlari dinleyenler bizim vatandaslarimiz diyorum. Ay'dan, Gökten, Mars'dan inmediler..

Ey Muharrem Ince gec artik CHP'nin basina.. Sen kafadan CHP'nin oylarini %20 artirirsin..
Alt 09.06.2013, 20:34
Akademix

Standard

A
B
C
D
E
F
G
H
ı
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
Alt 10.06.2013, 07:10
Dallas

Standard

Zitat:
Zitat von Akademix Beitrag anzeigen
A
B
C
D
E
F
G
H
ı
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
Da muss einem aber echt langweilig sein, oder möchtest du uns jetzt mit deinen wissen beeindrucken?
Alt 10.06.2013, 12:05
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
...
Bir su Apo ile Atatürk posteri diye yalan konusma, oradakilerin hepsi Atatürk'ün yanindan yöresinden gecirmez Apoyu. Orada protesto edenler T.C.'yi yani Türkiye Cumhuriyeti'ni caniyla basiyla korumaya yemin etmis genclerdir..
Apo'yla ha$ir nesir olanlari bu millet cok iyi biliyor.. Bilmiyorsan sana söyleyim mi?
baskalarini kendin gibi zannetme, yalan söyleyen sensin.

taksime gidenler apo'nun resimlerini, pkk bayraginin, atatürk posterleri ve türk bayragi sallandigini görür.

bu CHP ve BDP ittifakini halk bozacak.

arkadaslar malesef demokratik yollarla kaybedenlerin piskolojik son cabalarini görüyoruz. bu CHP ve BDP ittifaki dis gücler tarafindan kullanildiginin bile farkinda degil.
türkiyeyi milyarlarca dolar zarara ugratan ve bunlarla övünen bir gruptan vatan sevgisi beklemek dogru olmaz. bunlarda ileri görüs ve demokrasi anlayisi yok.

ama sagduyulu ve tahsilli arkadaslar sizlere bunlarin dersini sandikta vermeye cagiriyorum.

biz sokaklarda polise tas atmayiz.
biz halk otobüslerini yakmayiz
biz kamu araclarini atese vermeyiz.
biz sokak taslarini söküp silah olarak kullanmayiz.
biz magazalari yagmalamayiz.
biz sivillere zarar vermeyiz.
biz devlete milyarlarca dolar zarar ve dis ülkelere milyarlarca dolar kar elde ettirmeyiz.

biz sandikta ders veririz.
Alt 10.06.2013, 15:57
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
baskalarini kendin gibi zannetme, yalan söyleyen sensin.

taksime gidenler apo'nun resimlerini, pkk bayraginin, atatürk posterleri ve türk bayragi sallandigini görür.

bu CHP ve BDP ittifakini halk bozacak.

arkadaslar malesef demokratik yollarla kaybedenlerin piskolojik son cabalarini görüyoruz. bu CHP ve BDP ittifaki dis gücler tarafindan kullanildiginin bile farkinda degil.
türkiyeyi milyarlarca dolar zarara ugratan ve bunlarla övünen bir gruptan vatan sevgisi beklemek dogru olmaz. bunlarda ileri görüs ve demokrasi anlayisi yok.

ama sagduyulu ve tahsilli arkadaslar sizlere bunlarin dersini sandikta vermeye cagiriyorum.

biz sokaklarda polise tas atmayiz.
biz halk otobüslerini yakmayiz
biz kamu araclarini atese vermeyiz.
biz sokak taslarini söküp silah olarak kullanmayiz.
biz magazalari yagmalamayiz.
biz sivillere zarar vermeyiz.
biz devlete milyarlarca dolar zarar ve dis ülkelere milyarlarca dolar kar elde ettirmeyiz.

biz sandikta ders veririz.

PKK'yla koalisyonu AKP yapti. Cocuk hesabi da cok basit. BDP bizim Van-minibüscü basbakani, baskanlik sisteminde baskan yapsin, gerisi ne olursa olsun..

Diyarbakir'da yüzbinler sokaga cikarken ve ellerinde sözüm ona Kürt bayragi ve Abdullah Öcalan posterleri acarken bizim polisin "giki cikmiyordu"
Diyorum ya adamin gözünün icine bakarak yalan konusuyorsun, ne mutlu ki her AKP'li böyle degil. AKP deyince aslinda AKP bir koalisyon ve bu koalisyon her kesimi ve görüsü kapsayan bir koalisyon. Dilerdim ki cidden AKP'nin bir muafazakar-demokrat parti oldugunu. Ancak malesef öyle degil, AKP tek adam partisi ve bu adamin da kalitesi bir ilk okul mezunu, belinde usturasi bir"yol yemez'in" kalitesini gecmiyor.
BDP'yle CHP itifak kurmus diyorsun, öyle bir sey yok. Burdaki sokaklara dökülen kitlenin tek ortak payi, özgürlüklerinin kisitlanmasina, ve adaletsizlige, yandasliga karsi omuz omuza durmasi. Kilicdaroglu'nu bile yuhladilar ve yanlarinda istemiyorlar.. Devlet Bahceli' denen "zürriyetsiz" zaten adam yurduna koymazlar..
Burdaki kitle cagdas, demokrat, gelecegin piril piril nesili..

Ülkemizin gercek manada demokrasi ve özgürlüklerle donatilmis bir devlet olmasini istiyor, ne azini de fazlasini..

Geändert von the_last_time (10.06.2013 um 16:59 Uhr).
Alt 10.06.2013, 18:36
Zulfiqar

Standard

gezi parki olaylari bitmek üzere.

on yirmibin capulcunun bir ülkeye verebildigi zarari görüyoruz.

arkadaslar chpnin bu yaman celiskisini göz önünde bulundurun:

doguda polise tas atilinca "TERÖRIST"
batida atilinca "DIRENIS"

doguda polis müdahele edince "KAHRAMAN"
batida edince "TAYYIPin USAGI" oluyor.

bu ikiyüzlülügün yorumunu size birakiyorum.
Alt 11.06.2013, 12:17
the_last_time

Standard

CHP ile AKP'nin arasi kapandikca kapaniyor. Milletvekili secimleri olsa su an itibari ile CHP %31 ve AKP'de %38 oy alirdi..
Ve daha Muharrem Ince, ya da Mustafa Sarigül genel baskan adayi bile degil..
MHP denen Amerika'nin Sovveyetler Birligine karsi kurdugu "yesil kusak projesi" dahilinde ki sacma sapan proje Devlet Bahceli denen denyo ile miladini dolduruyor. CHP hem AKP'den hem MHP'den hatte hemde BDP'den oy almaya basliyor..

Bunda benim nacizhane katki payim varsa ne mutlu bana! Her oy degerlerdir, cagdas, ilerici, vatansever, yurdumun güzel insanlari. Sayemde 5 kisi bile CHP'ye secse, güzel bir basaridir..
Sen yoksan bizim davamizda bir eksigiz. Davamiz "MUASSIR MEDENIYETLER SEVIYESINE GELMEKTIR" ÖLMEK VAR DÖNMEK YOKTUR BU YOLDA...

Mustafa diye benim "cemaatci" kankam vardir, bugün geldi bana illa Zaman gazetesini abone ediyim dedi. Kardes bak ben Cumhuriyet gazetesine aboneyim, olsun, sen para vermeyeceksin. Ben seni yine de abone yapacagim dedi. Bende tamam dedim.. Okumaktan kime zarar gelmis degil mi ama

Gene neler düsünüyorum neler..

Geändert von the_last_time (11.06.2013 um 12:23 Uhr).
Alt 11.06.2013, 18:25
Zulfiqar

Standard

chpnin son kalesi izmirde ara kapandikca kapandi. su an itibaren kaleleri cökmüs durumda.

daha önceleri antalya bizim kalemiz diyen chpnin kalesini cökerten akp bunlara ders vermisti.

kivirarak yeni kaleleri olarak izmiri ilan eden chp secimden sonra acaba ne yapacak?

kilicdaroglu simdiden kale arayisina cikmis.
Alt 11.06.2013, 23:04
the_last_time

Standard

Reklama bakmayin rakamlara bakin..

Alt 12.06.2013, 09:28
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Reklama bakmayin rakamlara bakin..

bu sundugun rakamlar secimde cikmazsa sen ne olacaksin?

ps. cevap vermeden iyi düsün. daha öncede adres yanlissa orospucocuguyum dedin ve herkes senin ne oldugunu ögrendi.
Antwort